Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, Tautedorus parašė:

Jeigu nereikia daug galios, o norisi ne semi-modulinio, o tikro modulinio PSU, galima imti kažkurį iš šių. Jie abu kokybiški, pagal šias apžvalgas (1, 2) netgi vienodi. Tad kurį iš šių imti, nežinau. Galbūt pigesnį EVGA :huh:?

O taip kuris pagal viska geresnis, kaip uz kaina? Man svarbu kad pcie galeciau atjungt, ir sata pora laidu, toliau pofik.

(redaguota)

Man sunku pasakyti, nes jie visi tikrai kokybiški. Paimk Corsair TX650M iš Skytech'o, nes ten duoda 5 metų garantiją, o jeigu gali primokėt, o kompiuterio komponentai nereikalauja daug galios, tai paimk Corsair RM550x irgi iš ten pat, gausi net 10 metų garantiją :D.

Redaguota , nario Tautedorus
On 12/14/2017 at 23:14, Tautedorus parašė:

Man sunku pasakyti, nes jie visi tikrai kokybiški. Paimk Corsair TX650M iš Skytech'o, nes ten duoda 5 metų garantiją, o jeigu gali primokėt, o kompiuterio komponentai nereikalauja daug galios, tai paimk Corsair RM550x irgi iš ten pat, gausi net 10 metų garantiją :D.

tarp tx650/550m ir rm650/550x rinkciausi 650's.

@Tautedorus jis isigijo uz 110~ euru RM750x, z97 pc mate, i5 4570 ir rx 460 strix 4gb oc edition(6pin connector included), complainina kadangi ventas zaidziant GTAV MP isvis jam nesisuka :crazy::funny:

too efficient!

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...