Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2683 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
prieš 11 valandas(-ų), Simuciokas parašė:

image.png.cfe3c45cfb6518fcc56bbc1ec9ab4450.png

image.png.f7df4a52c47bee56e9ef2103f7dbf3c1.png

Su @Aurimasxxx1 apsikeitėm dovanėlėm, kadangi jam labai patinku, tai jis buvo 4x dosnenis už mane, ačiū tau <3

Np, man p* tie repai, bet kai be argumentu dedi taip ir gaunas :) 

beje, su kaledom tave ;)

Redaguota , nario Aurimasxxx1

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

prieš 4 valandas(-ų), Imprint parašė:

Jei butu p* tai ignoruotum juos ir nesvarbu su ar be priezasties. Siuo atveju irodei tik tai kad tau nezmoniskai rupi repai ir esi ju auka. 

Nu taip , prasau uzdek man repu man ju taip reikia, sitas forumas mires yra kaip tu nesupranti, as cia i menesi vos viena kart prisijungiu ir tai beveik nepostinu, jei neturiu ko paklaust :D o heiteriu nekenciu del to ir atsilyginu tokiems :) 

prieš 10 valandas(-ų), Aurimasxxx1 parašė:

Vaikas? :D idomi persona, suaugeli, galesim i ts nueit ;) parasyk ryt :)

Vaiko pozymis.

1. Jis isizeidzia, kaip pavadini vaiku.

2. Jis siulo eiti i ts.

3. Jis visados deda -rep jei jam kasnors uzdejo.

4. Bando irodyti kad yra ne vaikas, stumdamas ant kito.

5. Verkia del nieko.

Visi pozymiaia atitinka tave, todel geriau eik padek mamai ruostis, nes esi vaikas ir negali iseiti is namu. 

prieš 2 valandas(-ų), Imprint parašė:

Vaiko pozymis.

1. Jis isizeidzia, kaip pavadini vaiku.

2. Jis siulo eiti i ts.

3. Jis visados deda -rep jei jam kasnors uzdejo.

4. Bando irodyti kad yra ne vaikas, stumdamas ant kito.

5. Verkia del nieko.

Visi pozymiaia atitinka tave, todel geriau eik padek mamai ruostis, nes esi vaikas ir negali iseiti is namu. 

graudus, jei posta atsakau kitam zmogui normaliai kodel turi kitas zmogus deti man -rep be argumento, jei tau atsakau tu gali deti -rep jei nepatiko atsakymas, o ne kazkoks nevykelis kuris random deda visiems taip ir gavo atgal. O tokie mandri kaip tu buna per laida, kai nueini pakalbet uz to laido ir sedi 12-meciai :)

3 minutes prieš, Aurimasxxx1 parašė:

graudus, jei posta atsakau kitam zmogui normaliai kodel turi kitas zmogus deti man -rep be argumento, jei tau atsakau tu gali deti -rep jei nepatiko atsakymas, o ne kazkoks nevykelis kuris random deda visiems taip ir gavo atgal. O tokie mandri kaip tu buna per laida, kai nueini pakalbet uz to laido ir sedi 12-meciai :)

Tu turbut pats rimciausias busi is visu.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Prieš 1 valandą, cCheerSs parašė:

O kuom blogai būti vaiku, vis dar niekaip neįkertu šitos tavo fiškės, imprintai? :D. Aš su mielu noru į vaikystę grįščiau, geriausi gyvenimo metai.

Absoliučiai nieko, aš nenoriu įžeisti, tik pabrėžiu, kad vaikas. Aš pats mielu noriu nusikelčiau į vaikystę ir patirčiau viska iš pirmo karto. Tai pats nuostabiausias jausmas, koks gali nutikti žmogaus gyvenime.

17 minutes prieš, Aurimasxxx1 parašė:

Taip aš ,,mandras", nes esu pasaulio valdytojas, bet tu būdamas vaiku, neturi teises vartoti šio žodžio be tėvu sutikimo. Be to, kaip galima nustatyti amžių, naudojantis TS programa? Nors palauk, man visiškai neįdomu.

14 minutes prieš, undeniable. parašė:

Tu turbut pats rimciausias busi is visu.

Jis rimčiausias iš rimčiausiu :D

26 minutes prieš, Aurimasxxx1 parašė:

nebutum pats 12metis nesisielotum del tu repu, dbr cia visiem pisi ta -rep simta kartu daugiau:D krc rep auka ir ta pats irodai savo tokiais postais ir nesamonem

prieš 5 valandas(-ų), Aurimasxxx1 parašė:

Tu tuos "repus" ant duonos tepi? Atrodo lyg tie rep'ai šitam forume kažką reikštu.. Pasakai mintį su kuria sutinka dauguma - gauni teigiamus, pliurpi nesąmones ir va prašom gauni neigiamus, bet kokiu atveju niekas išskyrus tave patį čia nekaltas, nors ir aplamai nematau čia jokios tragedijos.

prieš 4 valandas(-ų), Imprint parašė:

Absoliučiai nieko, aš nenoriu įžeisti, tik pabrėžiu, kad vaikas. Aš pats mielu noriu nusikelčiau į vaikystę ir patirčiau viska iš pirmo karto. Tai pats nuostabiausias jausmas, koks gali nutikti žmogaus gyvenime.

Tikrai taip. Aš nieko prieš ir nesakau, tiesiog labai dažnai pastebiu tave vartojant šį žodį, tiksliai net neparenku žodžio, kaip kreipinį, ar kaip įžeidimą, nors turiu pripažinti kada vaikus vadini vaikais jie tikrai susinervina :D. Ko gero tai vienas tų požymių ir yra - "vaikas yra tas, kuris nervinasi, kai jį pavadini vaiku". 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2683 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...