Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Visai neseniai pradėjau mėginti streaminti, kolkas vis dar susiduriu su daug kėblumu, kolkas viskas yra sunku. Ieškau netgi žmonių, kurie galėtų duoti patarimu, palaikyti, ar netgi padėti užsiimti veikla "streaminant" pvz. žaidžiant kartu žaidimus ir kt. Bet dabar ne apie tai, realiausiai turbūt esu, kaip ir kiekvienas, daugiausiai laiko praleidžiu prie csgo,  beeeeeeeeet..... neseniai, visiškai neseniai pradėjau žaisti League of legends ( lol - lots of laughts XDDD ), žinau, turbūt visiškai nelaikas buvo tam pradėt, per vėlu, bet pradėjau tik dėl įdomumo, neseniai parsisiunčiau Fortnite pasižieti, kaip ten kas, vėliau galbūt ir įsigysiu patį PUBG, bet kolkas tam nematau tikslo išleisti pinigus, nes dažniausiai mėgstu žaisti žaidimus, kurie yra su tikslu, kaip Lol, Csgo, turi savo rankingo sistemas ir yra dažniausiai dėl ko grindinti, ko nepastebiu PUBG žaidime.

Esu visiškai jaunatviškas, ant nosies jau kabo 20 metų, su supergames.lt jau esu gan senai, netgi galbūt turiu šokią tokią reputataciją?? XD Apie mane kažkas daugiau, tai kad esu begalo toxic, visiškai nemėgstu pralaiminėti, bet nepaisant to esu linksmas, bendraujantis, komunikabilus, bet turiu dažnas nuotaikų kaitas ( kaip kokia panikė per mėnkės ).

Kolkas mano kriterijus yra žiūrovai, labiausiai laukiu ir noriu matyti jų nuomone, bei pasiūlymus kokius žaidimus žaisti, kaip įtraukti kitus, dažniausiai stebiu "chat" - pokalbius ir diskutuoju kartu, taigi kodėl netgi tau pačiam neatėjus ?

Nuoroda į kanalą - Nieko nelauk ir spausk čia !

Svarbiausia, ką noriu paminėti, jog šiandien Lietuvos laiku manau prisijungsiu apie 16:30 - 17:00, tad lauksiu jusų visų ir netgi, galbūt netgi išdalinsiu kelis Football Manager 2017 CD-Keys.

Tad iki susimatymo, Rejko

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2630 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...