Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

10 minutes prieš, Marshas_Liberty parašė:

Per daug tusčios vietos, tas servo ipas ne prie ko, kam reikalingas ipas serverio kuriame esi? Teamspeakas ir forumas normaliai tik padidink, o šiaip normaliai, net tas super games manau normaliai atrodo, kažkas naujo visgi. Sėkmės tobūlėjant

Žinau, kad per daug tuščios vietos, kadangi nesugalvoju ką ten įterpti todėl taip :/. Na, asistengsiu ir pakoreguosiu dėl tos informacijos. 

2 minutes prieš, Pablas parašė:

Neblogas darbas saunuolis kad dirbi ir stengisi taip ir toliau darbuokis 

Ačiū už palaikymą.

11 minutes prieš, #Justasino parašė:

Visiškai nereikalingi tie textdrawai nu kam dar apkrauti serveri aš nesuprantu, kad paspaudus prisijungti išmestu gui? ;Dd Bereikalinga nekurkit tokių nesąmonių.

Kiekvienas turi savo nuomonę kaip ir aš. Mano manymu, serveriui TD tikrai reikalingi dėl pačios išvaizdos, na gražiau atrodo, o serveriai be TD, man atrodo lyg iš akmens amžiaus. Na čia mano nuomonė tokia.

17 minutes prieš, >>> haMa' m <<< parašė:

Kiekvienas turi savo nuomonę kaip ir aš. Mano manymu, serveriui TD tikrai reikalingi dėl pačios išvaizdos, na gražiau atrodo, o serveriai be TD, man atrodo lyg iš akmens amžiaus. Na čia mano nuomonė tokia.

tik ne tokie kaip šitas PRISIJUNGIMAS/REGISTRACIJA. Tiesiog gui išmeta ir prisijungi, o dabar dar čia spaudinėti ir tt... Bereikalinga, neunikalu ir neįdomu.

(redaguota)
  1. Logo galima paįvairinti. Pridedant pastata kokį ar dviratį ar mašiniuka ;D
  2. Spalvas imk iš colorhunt.co
  3. Šone nebedaryk nieko perkelk viska į apačia.
  4. Tekstus visada daryk vienodus jei naudoji TDeditor tai rasyk pvž 0.135 ar 1.35, žodžiu žaisk kol atitaikysi.

@#Justasino nustok kritikuoti kitus ir parodyk ką pats sugebi.

Redaguota , nario mpho

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...