Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2647 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Mano Rekomendojamas buildas už 810

Iš viso - 805

Daugelio dalių kainos mažės.

• CS:GO nuo 210fps iki 250fps. (MAX SETTINGS 1080p)
  • Battlefield 1 nuo 75fps iki 130fps. (MAX SETTINGS 1080p)
  • PUBG nuo 55fps iki 70fps. (MAX SETTINGS 1080p)
  • League Of Legends nuo 250fps iki 300fps. (MAX SETTINGS 1080p)
  • Grand Theft Auto V nuo 70fps iki 95fps. (MAX SETTINGS 1080p)
  • Minecraft nuo 220fps iki 250fps. (MAX SETTINGS 1080p)
Redaguota , nario xxxskully
Aš darau taisyklę niekada nerūkyti, kol esu gyvas.

giphy (1).gif

Prieš 1 valandą, Tautedorus parašė:

O nebūtų geriau imti Intel Core i3-8100? Performansas bus praktiškai toks pats, bus geresnis upgrade path'as, o ir kaina bus mažesnė.

Ačiū, kad pranešėte aš vis pamirštu kaip vadinasi šis procesorius. :lol:

49 minutes prieš, Blumer parašė:

nejuokauk su ta 1050ti, labai prasta gpu. naudota 1060 geriau paimti net ta pati nauja kainuoja netiek ir daug.

Sveikas :hi: Tesiog ten aš ne tą link įmečiau. :soka:

Aš darau taisyklę niekada nerūkyti, kol esu gyvas.

giphy (1).gif

On 20/01/2018 at 19:48, Tautedorus parašė:

Ne visi nori pirkti naudotas dalis, o ir šios GPU price/perfomance santykis nėra toks ir blogas.

tie kuri nenori ar turi kazka pries naudotas dalis tai reiktu pakeist nuomuone.. as pats irgi buvau visada pries naudotus pc/dalis ir pan , bet kai pasiziurejau kokiom kainom galima visokiu 970 ir visa pan rast.. pvz cia pries sav vienas papostino 760 uz £30.. aisku nupirko ja per 5min bet jeigu tiskliu laiku butum tai bargain, poto dar 1080 FE uz £320  ir pan.. vienas vps ebayuj kaip " untested " nusipirko msi 970 , uz £50 ir veikia kuo puikiausiai,.. tai bent mano nuomuone ypac dabar su tom gpu kainom , visa pc nauja bet gpu naudota labiausiai apsimoka...  bet aisku kitu nuomuones nepakeisi :D

3 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

tie kuri nenori ar turi kazka pries naudotas dalis tai reiktu pakeist nuomuone.. as pats irgi buvau visada pries naudotus pc/dalis ir pan , bet kai pasiziurejau kokiom kainom galima visokiu 970 ir visa pan rast.. pvz cia pries sav vienas papostino 760 uz £30.. aisku nupirko ja per 5min bet jeigu tiskliu laiku butum tai bargain, poto dar 1080 FE uz £320  ir pan.. vienas vps ebayuj kaip " untested " nusipirko msi 970 , uz £50 ir veikia kuo puikiausiai,.. tai bent mano nuomuone ypac dabar su tom gpu kainom , visa pc nauja bet gpu naudota labiausiai apsimoka...  bet aisku kitu nuomuones nepakeisi :D

Na taip, prie tokių kainų nesinori naujos pirkti. Kita vertus, dabar skelbimuose masiškai pardavinėjamos sudrožtos nuo kriptovaliutų kasimo vaizdo plokštės, tad irgi...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2647 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...