Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Parduodamas | STEAM | ACCOUNT| GTA V ; PUBG ; CS:GO ; RUST

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, yra parduodama steam paskyra, dėl kainos žinoma galima susitarti, bet prieš tai, norėčiau surašyti visus account`o privalumus.

Paspausk norint pažiūrėti steam account.

PAGRINDE ESANTYS ŽAIDIMAI

• Rust (630h)
  • Counter Strike: Global Offensive (248h ; GN3)
  • H1Z1 (130h)
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (117h)
  • Grand Theft Auto V (34h)
  • Mortal Kombat X (23h)
  • Wallpaper Engine
  • ARK: Survival Evolved
  • Payday 2 (4,4h ; žaidimas buvo free)
  • Counter-Strike (2.3h ; CS 1.6)
  • Hurtworld (0.9h)
  • Killing Floor (Žaidimas buvo free)

ACCOUNTO PRIBUMBASAI

• Level 11
  • Total 31 games
  • 21 DESPERATO CRATE
  • 14 CS:GO Spectrum 2 keys (21.7e)

ACCOUNT`O ISTORIJA

Pats account buvo pirktas iš ACCOUNTS.LT (su cs:go), jis nei karto nėra buvo restrictintas, ar nieko tokio panašaus jam nėra atsitikę. Visi žaidimai kurie yra accounte, buvo pirkti mano, ir viskas kas jame yra. Turiu laiškus kai pirkau accountą ir accounts.lt, gmailo kartu su accountu dėja negaliu atiduoti, nes jį naudoju kiekvieną dieną, jis užregistruotas net gi "supergames.lt" forume.

DĖL PAČIO ACC

Šiaip nežinau, už kiek kas nupirktu accountą, nenoriu rašyti savo kainos, nes visi turi savo nuomonę, savo biudžetą ir savo kainas etc. Tai gautusi kaip mini aukcionėlis, jeigu kažkas yra susidomėjęs dėl accounto, tiesiog rašykite komentaruose, jeigu turi klausimų taip pat galite kreiptis į AŽ, arba komentarus. Jeigu norite pirkti, bet nenorite raktų, tai jie bus išimti (2/04).
Soriukas jog tiek daug prirašyta, bet noriu suteikti kuo daugiau informacijos as possible, jog paskui nekiltu klausimų ar kažko panašaus.

Redaguota , nario Gimpas
(redaguota)

Neduoda cituoti, bet mačiau postą su PUBG ir Gta V, alone turėjo dar VAC BAN`Ą ant CS:GO, 25e~, tai tu sakai pridėjus dar mano žaidimus, acc 30e vertas? (kiek supratau čia su raktais, tai atminusavus raktus 30e?) Jeigu turi tokį accountą, aš nors ir dabar paimsiu už 30e ;)
Dėkui už tavo kaininę nuomonę, bet galėjai ir susilaikyti.

Redaguota , nario Gimpas
Prieš 1 valandą, Gimpas parašė:

Neduoda cituoti, bet mačiau postą su PUBG ir Gta V, alone turėjo dar VAC BAN`Ą ant CS:GO, 25e~, tai tu sakai pridėjus dar mano žaidimus, acc 30e vertas? (kiek supratau čia su raktais, tai atminusavus raktus 30e?) Jeigu turi tokį accountą, aš nors ir dabar paimsiu už 30e ;)
Dėkui už tavo kaininę nuomonę, bet galėjai ir susilaikyti.

Tsg nenoriu, kad žmonės rašytu kainas nuo 10 eurų, už mano šitą paskyra buvo pasiūlyta http://steamcommunity.com/id/BenkaBenka/ 40eurų tada supratau, kad lietuvoi neapsimoka visiškai nieko pardavinėt.

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

(redaguota)
7 minutes prieš, Benka parašė:

Tsg nenoriu, kad žmonės rašytu kainas nuo 10 eurų, už mano šitą paskyra buvo pasiūlyta http://steamcommunity.com/id/BenkaBenka/ 40eurų tada supratau, kad lietuvoi neapsimoka visiškai nieko pardavinėt.

Well, iš dalies tiesą, sakai juk čia Lietuva ;D Šiaip aš apie 70-80e norėčiau, bet nemelavus pasakant, ūbagų šalis, ne šiaip visi emigruoja į kitas šalis.

Redaguota , nario Gimpas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...