Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
4 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Galbūt ASRock 970M Pro3 būtų visai nieko, tik nesu 100% užtikrintas, ar veiks su tavo procesoriumi. Reikėtų pilno modelio tokiu formatu, kuriuo parodyta gamintojo puslapyje.

Kaip suprast pilno modelio tokiu formatu? Nelabai įkertu kokia info man reikia damest? Nebent galiu atsiųsti CPU proco nuotrauką.

Redaguota , nario Knowest
(redaguota)
7 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Čia surašyti palaikomi procesoriai.

Radau su tokiu pat modeliu: HDE00ZFBK6DGR(BE) va toks, bet ant mano proco nėra to BE o ten tipo yra tai ką reiškia čia? Tuoj aš čia ikelsiu savo proco nuotrauką ir bus viskas aišku

7 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Čia surašyti palaikomi procesoriai.

https://imgur.com/a/rbyUT va pagal tokį laikis?

Redaguota , nario Knowest
4 minutes prieš, Knowest parašė:

Radau su tokiu pat modeliu: HDE00ZFBK6DGR(BE) va toks, bet ant mano proco nėra to BE o ten tipo yra tai ką reiškia čia? Tuoj aš čia ikelsiu savo proco nuotrauką ir bus viskas aišku

Kiek guglinau, tai ant procesoriaus to "BE" niekur nerašo, tai turbūt veiks.

• Teigiamai 1
Dabar, Tautedorus parašė:

Kiek guglinau, tai ant procesoriaus to "BE" niekur nerašo, tai turbūt veiks.

https://www.kilobaitas.lt/Pagrindines_plokstes/Asrock/ASRock_970M_PRO3,_970,_SB950,_/970M_PRO3/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_660&ID=596753 tai iš čia tada pirkčiau, ir dar ten yra * kažkoks tame sąraše prie šito proco tipo kažka reiks dar papildomai instaliuot ten ar kaip?

Dabar, Knowest parašė:

https://www.kilobaitas.lt/Pagrindines_plokstes/Asrock/ASRock_970M_PRO3,_970,_SB950,_/970M_PRO3/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_660&ID=596753 tai iš čia tada pirkčiau, ir dar ten yra * kažkoks tame sąraše prie šito proco tipo kažka reiks dar papildomai instaliuot ten ar kaip?

Man rodos ten rekomenduoja papildomą aušinimą nusipirkti, nes TDP aukštesnis procesoriaus. Šiaip, net jei, tarkim, motininė neveiktų, galėtum per 14 d. grąžinti, jei užsisakai internetu. Svarbu pakuotę tvarkingą turėti.

• Teigiamai 1
Dabar, Tautedorus parašė:

Man rodos ten rekomenduoja papildomą aušinimą nusipirkti, nes TDP aukštesnis procesoriaus. Šiaip, net jei, tarkim, motininė neveiktų, galėtum per 14 d. grąžinti, jei užsisakai internetu. Svarbu pakuotę tvarkingą turėti.

Pas man 2 aušinimai yra vienas iš šono į proca pučia ir kitas ant proco uždėtas tai yra papildomas aušinimas, tai turbūt viskas čia taip?

(redaguota)
On 2/5/2018 at 21:41, Knowest parašė:

Pas man 2 aušinimai yra vienas iš šono į proca pučia ir kitas ant proco uždėtas tai yra papildomas aušinimas, tai turbūt viskas čia taip?

Jei anksčiau nebuvo problemų su aušinimu, tai ir dabar niekas nepasikeis :D.

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 1
(redaguota)
On 2/5/2018 at 21:42, Tautedorus parašė:

Jei anksčiau nebuvo problemų su aušinimu, tai ir dabar niekas nepasikeis :D.

Okey ačiū tau tautedorus, buvau anksčiau nusižiūrėjes motininke šita, bet kaikurie sako kad šita ASRock motinines labai greit genda per 2 metus tipo ir nebėra va tas mane jaudina ://

Redaguota , nario Tautedorus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...