Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Kaip kai kurie jau žinote, pastaruosius metus buvau LibertyCity projekto komandos narys ir atlikau mappinimo darbus. Šiame projekte įgavau labai daug patirties, o ir čia dirbdamas per metus labai patobulėjau darbų kokybės atžvilgiu. Didžioji dalis darbų, kuriuos matėte šiame projekte, yra kurti būtent mano, tačiau visų laurų tikrai neprisiimsiu - prie žemėlapio kūrimo prisidėjo ir Mantvis, su savo stulbinančiais ir lygių neturinčiais interjerais, kurių įkvėptas ir pats grįžau prie interjerų mappinimo.

Per pastarąsias savaites girdėjau labai daug kalbų, skaičiau daug atsiliepimų, nuomonių, diskusijų, susijusių su projektu, jos po mažu rimsta, todėl nusprendžiau pagaliau paviešinti vienų geresnių serverio žemėlapio darbų fotografijas, tikėdamasis nesulaukti nereikalingų ir su mano žemėlapio darbais, jų kokybe ar įvaizdžiu nesusijusių komentarų. Pykčio, pavydo ir visos kitos jūsų emocijos dėl projekto, ar jo administracijos čia nepageidaujamos, todėl nesivarginkite teršdami šios temos ir gaišdami savo brangų laiką. Tikiuosi pamatyti tik argumentuotas jūsų nuomones ir darbų įvertinimus, pasiūlymus ar pastabas. 

LibertyCity žemėlapio darbų galerija:

Tai tik keletas rimtesnių, didesnių darbų. Dar nemažai jų liks neparodyta, bet nereklamuojant, visi puikiai žinote, kur juos galite išvysti ;) Jau greitai vėl pradėsiu teikti savo mappinimo paslaugas, dėl detalesnės informacijos susisiekite asmeniškai.

• Daugiau mano darbų išvysti ir mano progresą sekti galite čiahttps://pofka.imgur.com/
  • Mano kontaktiniai duomenys | skype | pofka212

(redaguota)

Tikrai įspūdingi, bei stulbinantys MAPP darbai! Man asmeniškai, visi šie darbai yra labai gražūs, taip pat visus juos mačiau ir pačiame serveryje. Gal šiek tiek įdomus dalykas, bet prie MAPP darbų, galėtum parašyti, kiek panašiai esi užtrukęs, kol summap'ini kekvieną MAPP darbą. :D 

Redaguota , nario Aurimas.

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

3 minutes prieš, Aurimas. parašė:

Tikrai įspūdingi, bei stulbinantys MAPP darbai! Man asmeniškai, visi šie darbai yra labai gražūs, taip pat visus juos mačiau ir pačiame serveryje. Gal šiek tiek įdomus dalykas, bet prie MAPP darbų, galėtum parašyti, kiek panašiai esi užtrukęs, kol summap'ini kekvieną MAPP darbą. :D 

Dėkui! Oj, dabar turbūt tai būtų neįmanomas dalykas :D Kadangi serverio kūrimo procesas buvo ilgas, tai ir kurdamas darbus laiko negailėjau, dariau juos neskubėdamas ir vis kažką pakoreguodamas. Bet savaime suprantama, kad kiekvienam darbui buvo skiriama ne po valandą. Vieni darbai buvo tikri iššūkiai man pačiam, todėl pareikalaudavo ir pusdienio, ar net visos dienos. NASA vienas tokių darbų, su juo dirbau labai ilgai, pora ar net daugiau savaičių. Ne dėl darbo sudėtingumo, o dėl idėjų ir jų realizacijos.

(redaguota)
14 minutes prieš, blankasᅟ parašė:

duodu, dvacoka už viską ;) ir paimu iškarto, šejp gražus tikrai darbai kas labiausiai patiko tai kad, nėra labai daug apkrauna darbų , jau drop fps būtų bbž koks - kiek žaidžiau lc tikrai gražus mapp darbai.

Dar vieną nulį pridėtum, Pofka pamastytų ar parduoti šiuos mapp darbus. :ph34r:

Redaguota , nario Aurimas.

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...