Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hey, nutiko problemėlė. Perkrovus iPhone 6 parodė, kad unable to activate touch id on this iPhone. Any ideas ką daryt? Google ką radau tas nelabai padėjo. Telefonas kritęs ne kartą, mygtukas jau anksčiau nuo kritimų neveikė, bet touch id veikė. O dabar po perkrovimo nebeveikia ir touch id. Bus labai didelis ačiū padėjusiem ;)

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Pakeistas pavadinimas.

nzn kaip tau bet man buvo nuplyses jis, aisku net atrakinimas neveike ir net spaudinedamas neidavo i atrakinimo langa, bet jeigu tau spaudzias tai reiskia veikia arba kontaktas paplyses ir bus greit pzdc, bet siaip siulau prasivalyt del dulkiu ji, nes jei atidares buvai tlf turetu kauptis gan gerai dulkes i ji. Tai tiek, beto kai noresi persideti kita touch mygtuka, atrakinimas neveiks nes orginalus yra pristas prie telefono, tai tik tokia smulkmenele.

tumblr_n8nxgg6u6w1sodo64o1_250.gif

24 minutes prieš, Prodchill parašė:

nzn kaip tau bet man buvo nuplyses jis, aisku net atrakinimas neveike ir net spaudinedamas neidavo i atrakinimo langa, bet jeigu tau spaudzias tai reiskia veikia arba kontaktas paplyses ir bus greit pzdc, bet siaip siulau prasivalyt del dulkiu ji, nes jei atidares buvai tlf turetu kauptis gan gerai dulkes i ji. Tai tiek, beto kai noresi persideti kita touch mygtuka, atrakinimas neveiks nes orginalus yra pristas prie telefono, tai tik tokia smulkmenele.

Čia mygtukas neveikė, tik dar touch ID veikė. Šiaip, čia ne mano telefonas net, o klasioko :D Sakė, kad gal taisyt veš. Tiesiog, galvojom kad gal kažkaip pavyks patiems susitaisyt :D

33 minutes prieš, disconnect parašė:

Tiesiog užsilockina id, suvedi pass ir viskas. nebent kažkas susibugino.

Tai kad ne, galbūt kažką netaip supratai iš mano parašymo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...