Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2066 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, coDemo`r parašė:

neturiu laiko punktuot čia, lmg, sarg kodėl ten visi? nes žino, kad emigruodami negaus savo milijonų :D simple.

uzteko sito tam, kad suprasti, kad visiskai nesupranti apie Lietuvos sa-mp rinka. greenside sudaro didele dalis buvusiu lmg zaideju, gi jie ten milijonus turejo, nafik isejo ??

Koks dar 99% žlugimas, youtuberiai? :D juokinga, ateitų visi PAŽIŪRĖT.

pamate zmones sistemos video IRGI ATEITU PAZIURET, o ar pasiliks jau priklauso nuo gm ir galiu pasakyti, kad visokio sudo prikistos sistemos tik mazina nora pasilikti, sa-mp Lietuvos community patinka lengvos sistemos, del tos pacios priezasties roleplay, rpg ilgai rinkoje neuzsibuna.

Kodėl visi alpsta dėl tokių kaip mano modernių sistemų? Nes fucking around the world vienetai tokias kuria.

matei zavasko temas ? 5 kartus daugiau atsakymu su 'opce, nice sistema'. uzeik i l-v kur yra taviske kasyklos sistema, isivaizduoji, visiskai nenaudojama, isvadas darykis pats kaip zmones alpsta del tavo moderniu sistemu.

"reikia zinoti kam 'numesti' ir gausi norima sistema uz ta pati 20 e." juokinga darosi nuo tokių išsireiškimų, juokinga. @sancio ateitų į čia, senas kataržanas, paaiškintų tau gal kažkaip kitaip, nes savo pigią nuomonę į dantis įsikandęs ir nešioji smirdančius apatinius čia po mano temą. Iš asmeninės patirties: pas tėvuką atvaro e90 troikę, pakeist sankabą, sankabos pakeitimas 150€, visi sako, kad nesveikas, o pasirodo vienas pigiausių mieste. TU ESI TAS KLIENTAS ŠITOJ TEMOJ, nes neįsivaizduoji nei kas per kokybė, kas per darbas, kaip KOKYBIŠKAI pasiekt tokį rezultatą ir kokia viso šito kaina.

'pigiausias', tavo atveju visiskai netinka.

36 minutes prieš, sancio parašė:

c'mon, nori pasakysiu paslapti? Jis dar pigiai parduoda ^^ Paklausk manes kiek as noriu uz savo paslaugas, apsiverktum nuo zenkliuku skaiciaus. Kiekvieno zmogaus, ypac zmogaus, kuris tikrai gerai daro darbas turi buti ivertintas, o ne "ai ce pokui gi 10eu duodu ir ohuena sistema gaunu" Nu jo, pas koki Svaika uz 10eu pasiimsi kreiva suda, kuri 95% sio forumo "programeriai", "skripteriai", "mapperiai" daro ir stumia uz kapejkas. Nori gero produkto -> mokek. Lietuviu logika mane zudo, ypac kai raso i skype'a del VVP sakau kaina tai iskarto ai turiu kas uz 30eu padarys, nu tai piskit nahui pas tuos uz 30eu ir darykit poto tokius sudus kreivus, kurie veikia kaip kazin kas, jokios optimizacijos, net ne responsive dizainas.

kas juokingiausiai tai, kad jus nesuprantat, kad cia sa-mp rinka ir kiekvienoje rinkoje uz ta pati mokama skirtingai. apskritai kaip gali sakyti, kad pas ka pigiau reiskias sudiniau ? as galiu garantuoti, kad pas rusus tu gautum ta pacia pacia sistema uz 10 euru kuria sioje temoje pardavineja, bet aisku pagal jumis ten butu kokybe lievesne, nes moki maziau.

(redaguota)
6 minutes prieš, sanchezz parašė:

uzteko sito tam, kad suprasti, kad visiskai nesupranti apie Lietuvos sa-mp rinka. greenside sudaro didele dalis buvusiu lmg zaideju, gi jie ten milijonus turejo, nafik isejo ??

pamate zmones sistemos video IRGI ATEITU PAZIURET, o ar pasiliks jau priklauso nuo gm ir galiu pasakyti, kad visokio sudo prikistos sistemos tik mazina nora pasilikti, sa-mp Lietuvos community patinka lengvos sistemos, del tos pacios priezasties roleplay, rpg ilgai rinkoje neuzsibuna.

matei zavasko temas ? 5 kartus daugiau atsakymu su 'opce, nice sistema'. uzeik i l-v kur yra taviske kasyklos sistema, isivaizduoji, visiskai nenaudojama, isvadas darykis pats kaip zmones alpsta del tavo moderniu sistemu.

kas juokingiausiai tai, kad jus nesuprantat, kad cia sa-mp rinka ir kiekvienoje rinkoje uz ta pati mokama skirtingai. apskritai kaip gali sakyti, kad pas ka pigiau reiskias sudiniau ? as galiu garantuoti, kad pas rusus tu gautum ta pacia pacia sistema uz 10 euru kuria sioje temoje pardavineja, bet aisku pagal jumis ten butu kokybe lievesne, nes moki maziau.

už 10 eur ruselis tau nebent įėjimų sistemą atsiųs

Redaguota , nario coDemo`r

wPvusf8.png

(redaguota)
46 minutes prieš, sanchezz parašė:

na jo,as tikrai nezinau CIS region'o rinka, kai dirbu su ja ilgus metus jau. uz 10eurus tu gausi kokia

/info

nebent, tai bus pradendatysis, kuris tau nepasiulys gerai parasyto kodo, kuris islaikys didelius zaideju srautus. Kaip galiu sakyt, kad pas ka pigiau pas ta sudiniau? Patirtis zmogau, ne pirmi metai sioje rinkoje esu. Patikek, dirbdamas imoneje ypac dabar, as tiek prisiziurejes "profu" kodu ir tikrai galiu teigti, kad tie kurie daro 50% pigiau arba net daugiau uz rinkos kaina yra sudmaliai konkretus. 

Apie Zavaska nekalbekime, jo projektas nieko vertas, 80% servo AFK, o greiciausiai sandboxai arba net fake botai kuom as net neabejoju. 

Bent jau man nera skirtumo kuri cia rinka, turiu savo valandini, tai jeigu nori gauti paslauga is manes -> mokek. Neparsiduodu uz kapejkas, sorry, toks jau pinigus megstantis zmogus esu, ka padarysi. Bet ir turiu teise imt tokius pinigus uz savo darba. 

Redaguota , nario sancio

už 10 eur ruselis tau nebent įėjimų sistemą atsiųs

28 minutes prieš, sancio parašė:

na jo,as tikrai nezinau CIS region'o rinka, kai dirbu su ja ilgus metus jau. uz 10eurus tu gausi kokia

/info

nebent, tai bus pradendatysis, kuris tau nepasiulys gerai parasyto kodo, kuris islaikys didelius zaideju srautus. Kaip galiu sakyt, kad pas ka pigiau pas ta sudiniau? Patirtis zmogau, ne pirmi metai sioje rinkoje esu. Patikek, dirbdamas imoneje ypac dabar, as tiek prisiziurejes "profu" kodu ir tikrai galiu teigti, kad tie kurie daro 50% pigiau arba net daugiau uz rinkos kaina yra sudmaliai konkretus. 

Apie Zavaska nekalbekime, jo projektas nieko vertas, 80% servo AFK, o greiciausiai sandboxai arba net fake botai kuom as net neabejoju. 

Bent jau man nera skirtumo kuri cia rinka, turiu savo valandini, tai jeigu nori gauti paslauga is manes -> mokek. Neparsiduodu uz kapejkas, sorry, toks jau pinigus megstantis zmogus esu, ka padarysi. Bet ir turiu teise imt tokius pinigus uz savo darba. 

Jus jam aiskinat, jis vistiek savo varys, nes konkretus botas yra. Čia tas pats kas is tuscio i kiaura.

Nors sistema ir verta dėmesio, tačiau galiu pasakyti, kad nėra verta jos supergames pardavinėti, kadangi beveik absoliučiai daugumai 5 eurai yra kosminiai pinigais, už kuriuos galima pasisamdyti gerą skripterį, nupirkti vpsus ir t.t. Jau geriau išlaikyti sistemą paslaptyje ir tiems, kurie suvokia, jog 5 eurai nėra dideli pinigai, parašyti asmeniškai. :D

logo.png

(redaguota)
prieš 10 valandas(-ų), sancio parašė:

/info

kalba eina apie sa-mp rinka, b l taip atrodo, kad ikurtumet kebabine Kaune tai kebabus Palangos kainomis pardavinetumet ir dar skelbtumet, kad pas kitus sudina kokybe, nes kaina maza.

prieš 10 valandas(-ų), devo parašė:

Jus jam aiskinat, jis vistiek savo varys, nes konkretus botas yra. Čia tas pats kas is tuscio i kiaura.

Image result for no diving

Redaguota , nario sanchezz
prieš 12 valandas(-ų), sancio parašė:

/info

Sako CIS regionas moka kaip bomžai patikėk rimti projektai moka daug. Bet pas juos yra toks dalykas sistemos plikos neparduodi o ja pajungi. Kažkada @sancio rodžiau savo universalią modulinę VVP sistemą jis teigė kad neparduosiu lietuviam nes jie gi skupydlos yra griebė tik rusai nes lietuviam tai buvo neįkandama kaina (150$) . Jeigu kiti mano kad vvp tereikalingas tik V.I.P ir kredų išleidimui tai eina tegu toliau shitserverių kurt.

HARD-UCP comming soon.

prieš 1 valandą, URAGANAS parašė:

Sako CIS regionas moka kaip bomžai patikėk rimti projektai moka daug. Bet pas juos yra toks dalykas sistemos plikos neparduodi o ja pajungi. Kažkada @sancio rodžiau savo universalią modulinę VVP sistemą jis teigė kad neparduosiu lietuviam nes jie gi skupydlos yra griebė tik rusai nes lietuviam tai buvo neįkandama kaina (150$) . Jeigu kiti mano kad vvp tereikalingas tik V.I.P ir kredų išleidimui tai eina tegu toliau shitserverių kurt.

rimti projektai, o ne zmones kurie dar tik lenda i tai. nueik i koki ru pawn supporta ir paziurek marketa tai uz koki arizonos ar samp-rp kopija pora tukst rubliu sumokes.

(redaguota)
10 minutes prieš, sanchezz parašė:

rimti projektai, o ne zmones kurie dar tik lenda i tai. nueik i koki ru pawn supporta ir paziurek marketa tai uz koki arizonos ar samp-rp kopija pora tukst rubliu sumokes.

Žinau aš gi ;) dėl ko sakau perka rusai neblogai. Lietuviam nemokamai duok tu tik koki koda iskart platins, ten ne.  Aišku užmeta kaip pas mus direktoriu rinkimai pas juos DONAT++ LVL ir t.t. ir bangina žmones. Ten jau rinka didesnė. Ir aš atsimenu irgi tokius prikolus paleidžia skype botus porą youtuberių. Ir va 200 ON. 

Garantuoju jeigu kokį geresnį GRP išversi. Pasiimsi neblogai pinigėlio.

Redaguota , nario URAGANAS

HARD-UCP comming soon.

• Parašė po 1 mėnesio...
3/1/2018 17:19, coDemo`r parašė:

neturiu laiko punktuot čia, lmg, sarg kodėl ten visi? nes žino, kad emigruodami negaus savo milijonų :D simple.
Koks dar 99% žlugimas, youtuberiai? :D juokinga, ateitų visi PAŽIŪRĖT.

Kodėl visi alpsta dėl tokių kaip mano modernių sistemų? Nes fucking around the world vienetai tokias kuria.
"reikia zinoti kam 'numesti' ir gausi norima sistema uz ta pati 20 e." juokinga darosi nuo tokių išsireiškimų, juokinga. @sancio ateitų į čia, senas kataržanas, paaiškintų tau gal kažkaip kitaip, nes savo pigią nuomonę į dantis įsikandęs ir nešioji smirdančius apatinius čia po mano temą. Iš asmeninės patirties: pas tėvuką atvaro e90 troikę, pakeist sankabą, sankabos pakeitimas 150€, visi sako, kad nesveikas, o pasirodo vienas pigiausių mieste. TU ESI TAS KLIENTAS ŠITOJ TEMOJ, nes neįsivaizduoji nei kas per kokybė, kas per darbas, kaip KOKYBIŠKAI pasiekt tokį rezultatą ir kokia viso šito kaina.

tavo pasikelimo lygis toks pat debiliskas kaip ir tavo "optimizuotas" skriptas, nenusisnekek viena diena, ir nusileisk ant zemes, piesi gal neblogai, bet skripto puse tai tikrai nera jau labai optimizuota... P.s tokia kaina, tai gali daug geresne sistema nusipirkti net is labiaaaau patyrusiu skripteriu nei tu, tad nenusisnekek ir neskleisk ereziju apie savo tevo garaza kuris taipogi "optimizuotai" keicia sankabas, kad subyra po savaites vel kaip ir tavo skriptai.... :D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

• Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2066 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...