Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

giphy.gif

Sveiki visi tie, kurie skaito šią temą.. Po ilgo laiko, senai matęs SA:MP pasaulį, norėdamas vėl į jį grįžti su naujom, didesnėmis pastangomis bei idėjomis, sulaukęs anksčiau nemažai kritikos iš "heiterių" kurios sulauksiu taip pat ir dabar, ieškau SA:MP projekto. Prieš maždaug 4-5 mėnesius dariau daug klaidų, nesimokiau iš jų, ir visiškai atlaidžiai žiūrėjau tiek į savo asmeninį gyvenimą, bei jūsų, taip prisipažinsiu, nelabai stengiausi kažką daryti atėjęs į jūsų projektą, labiausiai norėjau sau pasipelnyti ir panašiai, supratęs ką darau ne taip, sugalvojau va padaryti pertraukėlę. Po šitų visų mėnesių, pilnai apsvarsčiau, jog yra šansas sugrįžti, bei įrodyti, jog serverį, net ir šiuo momentu kai tiek jų yra prisikūrę, galima padaryti tikrai gerą, gal ir ne su unikaliomis idėjomis, kurios jau galbūt yra padarytos kituose serveriuose, bet su žaidėju sudominimu, veiklų darymu, linksma bei įdomia žaidimo atmosfera. Taigi šį kartą projekte prisidėsiu daugumai kuo galėsiu, bet pagrindas, administravimas/priežiūra. Nenoriu apsiimti daug darbų, nes kaip visada gautųsi šnipštas iš to. Administravimo bei priežiūros patirties projektuose turiu daug, nemažai nepasisekusių projektų, bet ir keletas (taip sakau keletas, nes jų ir buvo pora) kurie tikrai buvo superiniai, žaidėjams patiko žaisti juose, vystėsi linksmas bei įdomus žaidimas. Užsiimčiau svetainės, serverio priežiūra, klaidų ieškojimo/tvarkymo veikla, daroma žaidėjams veikla (turiu daug idėjų su žaidėjais, kaip galima juos sudominti serveriu ir pnš.), teikiama reklama (kurios būtų dauguma žaidimų svetainėse, bei žinoma kituose programose).

Iš projekto tikiuosi rimtos bei protingos administracijos, projektas gali būti atidarymo stadijoje (gali būti ir neatidarytas forumas), turėti tikslą, dirbti neatmestinai, mokėti bendrauti su komanda bei žaidėjais visuose atvejuose, jeigu serveris neatidarytas, turėti kur testuoti sistemas (kurias koduojate/tvarkote), turėti pavyzdžių, aprodyti serverį ir panašiai. 

Tikiuosi kritikos bus mažiau nei motyvuojančių toliau kažko siekti komentarų :D 

Susisiekti galite parašę man asmeninę žinute, arba skype: webs.help

#Ačiū jog sugaišote keletą minučių skaitydami, tikiuosi mane palaikysite !

Prieš 1 valandą, lucas parašė:

Ir iš kur mes žinome jog tu "pasimokei iš klaidų". Turbūt ne pirmas kartas kai girdžiu ir skaitau šituos žodžius iš tavęs. Tiek anksčiau atsakymuose gindamas save, tiek kurdamas naują tema ir bandydamas vėl kažkam pripilti žibalo į batus.
Fui. Kaip Eimantas ir sakė, klounas.

Kaip ir tu, klounas, nieko nemokėdamas, rašydamas savo rašliavas ir pasirodyti protingam, neišeis :)

O jog žmogus rašo ir netikiu jog projekto nesusiras, o tu vistiek gali čia rašyti koks jis yra, nors niekam čia nerūpi nes čia visiškai SG forumas vaikų ir nesubrendelių tarp kurių ir tu. 

Šiam žmogui linkiu susirasti projektą, ir įgyvendint savo tikslus.

Nekreipk demėsio ką čia rašo visi šiti "klounai", kurie nėra nieko gyvenime pasiekę, ir nemoka nieko išmantresnio sukurti, rašo savo supuvusią nuomonę. Good luck, have fun m8

prieš 8 valandas(-ų), S0C parašė:

Kaip ir tu, klounas, nieko nemokėdamas, rašydamas savo rašliavas ir pasirodyti protingam, neišeis :)

O jog žmogus rašo ir netikiu jog projekto nesusiras, o tu vistiek gali čia rašyti koks jis yra, nors niekam čia nerūpi nes čia visiškai SG forumas vaikų ir nesubrendelių tarp kurių ir tu. 

Nekreipk demėsio ką čia rašo visi šiti "klounai", kurie nėra nieko gyvenime pasiekę, ir nemoka nieko išmantresnio sukurti, rašo savo supuvusią nuomonę. Good luck, have fun m8

“Kaip ir Tu, klounas, nieko nemokedamas”. Kalba tas kuris nestartuos, o jei ir startuos - sukris, kalba tas kuris pasake “SOC bus gera konkurencija EC”, kalba tas kuris lenda giliai i sikna del LV mappu. Gaila, kad Domas neuzsiima komentarais cia. Juk cia forumas, neprakaituok.

O pats turbut Bigo nezinai, cia forumas supuveli. Komentuojam ir rasom tai ka norim. Jei jis nepatikimas apgavikas - kaltink ji ir savo vistienos fabrika “nera nieko gyvenime pasieke”. Rofl. @devoapsviesk sita SOC copy paste apie biga nes nelabai jam sekas riaumot cia.

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

(redaguota)
prieš 8 valandas(-ų), S0C parašė:

Mohitai : D pasidomek tu jo praeitimi geriau, tada riaumok : D, as pries biga nk asmenisko neturiu. 

Ai, jei vaiku frm, kam cia lankaisi? xd

Redaguota , nario devo
(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), devo parašė:

Mohitai : D pasidomek tu jo praeitimi geriau, tada riaumok : D, as pries biga nk asmenisko neturiu. 

Ai, jei vaiku frm, kam cia lankaisi? xd

Domėkis, jei tau reikia, jei žmogus šneką tai jog pasitaisė, tai ir laukit kol vėl kažką padarys. Juokdariai, tas pats Jason_White kuris man rašė į skype prieš 4 metus, lysdamas į šikną dėl skripterio nes vaikigalis nieko negalėjo sukurti, ir dabar putojasi visose temuose nors nėra nieko pasiekęs SA:MP pasaulyje ir dar jis čia gali kažkam įrodinėti? nors jo žodis yra paskutinei vietoje? :D Koki dar map'ai? Mapai yra užsisakomi, ir pinigai mokami. Taip kad pats "devo" kuris man rašė dėl visokio šūdo, matosi esi dviveidis, rašai kad Codemo mldc, o į skype man rašai koks jis kaušas. Tai... riaumotojas didysis. Nuomonęs keičia kas 2valandas. Abu jūs man esat juokdariai, ir nieko neturit pasiekę. Esi pasiemęs iš manęs LV acc'ount'ą, ir tave visi žino kaip juokdarį visur taip kad... Im out, o jūs galit čia mane dar labiau juokinti su savo juokingais komentarais, 200% žinau jog mano temos bus sekamos, kaip malonu :lol:

Protingų žmonių yra vienetai ;) O jūs esat iš tu daugelių besmegenių :o 

Lankausi čia nes yra iš ko pasijuokti, prasiskraidinti visą dieną, ir puikiausias forumas pritraukti žmonių į projektus. Tai vienas iš forumų kur gali pasireklamuoti save. Ir kažką sudominti. štai dėl ko čia lankausi :)

Redaguota , nario S0C
11 minutes prieš, S0C parašė:

Domėkis, jei tau reikia, jei žmogus šneką tai jog pasitaisė, tai ir laukit kol vėl kažką padarys. Juokdariai, tas pats Jason_White kuris man rašė į skype prieš 4 metus, lysdamas į šikną dėl skripterio nes vaikigalis nieko negalėjo sukurti, ir dabar putojasi visose temuose nors nėra nieko pasiekęs SA:MP pasaulyje ir dar jis čia gali kažkam įrodinėti? nors jo žodis yra paskutinei vietoje? :D Koki dar map'ai? Mapai yra užsisakomi, ir pinigai mokami. Taip kad pats "devo" kuris man rašė dėl visokio šūdo, matosi esi dviveidis, rašai kad Codemo mldc, o į skype man rašai koks jis kaušas. Tai... riaumotojas didysis. Nuomonęs keičia kas 2valandas. Abu jūs man esat juokdariai, ir nieko neturit pasiekę. Esi pasiemęs iš manęs LV acc'ount'ą, ir tave visi žino kaip juokdarį visur taip kad... Im out, o jūs galit čia mane dar labiau juokinti su savo juokingais komentarais, 200% žinau jog mano temos bus sekamos, kaip malonu :lol:

Protingų žmonių yra vienetai ;) O jūs esat iš tu daugelių besmegenių :o 

Lankausi čia nes yra iš ko pasijuokti, prasiskraidinti visą dieną, ir puikiausias forumas pritraukti žmonių į projektus. Tai vienas iš forumų kur gali pasireklamuoti save. Ir kažką sudominti. štai dėl ko čia lankausi :)

Nieko negalėjau pasiekti? SATG, TKG, LV-Life, gal dar toliau vardint? 
Į skripterius pas tave sorry bet nesistengiau. Vienintelis projektas kuriame žaidžiau ir TU jame buvai, buvo San-Andreas.Lt. Ten buvau tik žaidėjas su Iconu - viskas, tuom mano istorija su tavim pasibaigė.

Kokio b*bio būčiau aš lindęs į kažkokius skripterius, jei nebūčiau mokėjęs nieko? Prieš keturis metus aš skriptinimu neužsiiminėjau, tik žaidimu. Kaip ir minėjau, vienintelis projektas kuriam tave MAN teko matyti buvo San-Andreas, daugiau niekur so feelsbatman. Tas projektas ir tai nebuvo tavo, tad nelabai matau kur man nert reikėjo (ROFL).

O dar pameni, kai mane maišei su Iconu? Turbūt juokingiausia to dalis, kad besmegenis esi tu.
Jei ir kur bandžiau prieš keturis metus - puiku, bet tu prieš DU MĖNESIUS LYSDAMAS Į ŠIKNĄ DĖL MAPŲ VAIKIGALIS NIEKO NEMOKĖDAMAS. Same shit m8

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

bbž, žmogus kaip ir Fiesta ir tie kurie neišlaiko projektų MAX 2mėn(1) buvo RMG nieko neišėjo buvo kažkoks, westcoast ar dar kažkoks tavo, vistiek neišėjo startavai prasidėjo bugai bbdėjai ir uždariai išvis viską, kaip ir Fiesta pardave mstories parduos, ir laspuerto tai tu man atsakyk NAHUJ, tau eiti į projektą AR savo kūrti jeigu tu MOKI, TĄ IR TĄ jeigu ir visi TĄ gali mokėti? ką tu pakeisi? Tu kaip Pablo ateisi pareklamuosi gfxinsi ir viskas? Ne ačiū, tokio žmogaus neįmčiau kuris tik atėjas "pareklamuoti" pagfxinti ir daugiau nieko padaryti.

what if life as we know it is all a dream?
should i just kill myself?

OGUS5.jpg

1 minute prieš, lucas parašė:

Nieko negalėjau pasiekti? SATG, TKG, LV-Life, gal dar toliau vardint? 
Į skripterius pas tave sorry bet nesistengiau. Vienintelis projektas kuriame žaidžiau ir TU jame buvai, buvo San-Andreas.Lt. Ten buvau tik žaidėjas su Iconu - viskas, tuom mano istorija su tavim pasibaigė.

Kokio b*bio būčiau aš lindęs į kažkokius skripterius, jei nebūčiau mokėjęs nieko? Prieš keturis metus aš skriptinimu neužsiiminėjau, tik žaidimu. Kaip ir minėjau, vienintelis projektas kuriam tave MAN teko matyti buvo San-Andreas, daugiau niekur so feelsbatman. Tas projektas ir tai nebuvo tavo, tad nelabai matau kur man nert reikėjo (ROFL).

O dar pameni, kai mane maišei su Iconu? Turbūt juokingiausia to dalis, kad besmegenis esi tu.
Jei ir kur bandžiau prieš keturis metus - puiku, bet tu prieš DU MĖNESIUS LYSDAMAS Į ŠIKNĄ DĖL MAPŲ VAIKIGALIS NIEKO NEMOKĖDAMAS. Same shit m8

lvlife.lt man atrodo (edgarasb - ir davė man jį), kurėm su Minde_Spec. 

Rašei dėl skripterio pareigų ir tave puikiai atsimenu dar nuo tu laikų nuo kurių man yra juokingą.

Dėl map'ų susirašinėju su Domu, nepatingėčiau įkelčiau įrodymus jog jokio verkimo nebuvo, o tiesiog kalbėjimas kad EC kurti kartu, bet turiu geresnę komandą, gerą domeną, o jo darbus jau pamatysit neužilgo. 

San-Andreas'ą aš valdžiau 50%, kartu su Spirit'u, dabar esame vienoje komandoje ne SA:MP projekte.

Nieko tavo jason'ai tie projektai nepasiekė, su Arme_Help kūrei kažką, arme pasiimdavo pinigus o tu nieko. hah. 

Niekad aš tavęs su Iconu nemaišiau nes iconas man žinomas nuo savg laikų taip kad čia nebekūrk pasakų, o aš dar dėl tu mapų išsiaiškinsiu, turbūt būsi vienas iš juokingiausių asmenų SG forume.

@devo net nežinau kodėl jį tagin'ai šituose postuose, bandei susilaukti "draugo" pagalbos? 

"ka zn
pasizek
ant manes stume anksciau
:D"

Tu esi toks dviveidis Jas'onai, kad dabar tu patį devo kvieti į skype, kad būtum atidaręs "stūmyklą"

O mes su devo iš tavęs jau trisdešimt kartų pažvengėm skaniai iš tavęs.

https://prnt.sc/ilwrrw

p.s

Danieliau parašiau į skype nes šits besmegenis visiškai temą nukreipė :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...