Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki hebra.. :hi: krc tokia beda - kimba GTA4 (ant minimum grafikos). Pakibineja paprastai kelis kartus (6-7) ir paskutinis - mirtinas uzkimba ir tenka jungti lauk arba restartuoti PC.

Kompas tikrai neprastas "agregatas".. :mucha:

Patarkite kas gali buti ne taip? Ka pakeisti? Nes tikrai jau uzp**o.

Anksciau to nebudavo. :shok:

Ir dar vienas dalykas, ar gali buti kad nuo modinimo? :crazy:

kompas.jpg

grafikaq.jpg

Aciu iskart uz pagalba. :nice:

• Parašė po 1 mėnesio...

Nuo modu gali but, pc nuimk dangčius, padėk jog iš visu pusių galėtu vėdintis variklis. karts nuo karto su šepečiu pravalyk vintilius, jog nebūtu prisikišę dulkių ir jog laisvai suktusi. Fragmentuok, su ccleaner pravalyk pc. Tikrai nebeturėtu strigt jeigu ankščiau nestrigo. arba dar viska padaręs gta iv kita atsisiūsk ir instalink.

• Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Pritariu kazkuris. Na čia svarbiausia yra vaizdo plokštė. Man irgi kartais pakimba gta iv. nors truputi lievesnė vaizduskė pas mane, bet taip stipriai kaip tau tai man nepakimba. patariu, bent jau kaip aš darau: išimk vaizduske, išardyk visa, tik prisimink kur kiekvienas varštelis turi būt, ir kai išardysi ten tikrai beprodo daug dulkiu bus nes su šepeciu ten išvalyt neįmanoma būna, kur vintilis. (as kalbu apie geras vaizduskes, kur lievos ten vintilio nera) tai vat ten išvalysi tikrai visas dulkes, vėl prisuksi, įdesi atgal vaizduske į dėžę ir tau veiks kaip naujas. As valydavau su šepečiu, bet paskui pradėjo nebe padėt, nes šepetys nuvalo dulkes tik nuo paviršiaus o viduj kur sukasi vintilis ten jau be vaizduskes išardymo neapsėjau, o dėl defragmentavimo tai jis tik sistema atgaivina, bet ne kompo detales.

Man toks dalykas buvo su Assasins Creed, pradedu žaisti, palagina porą kartų, ir tada pastringa PC ir vsio, perkraut. Bet modų ir pnš neįrašinėjau

Siou metu assasin creed yra vienas is labiausiai zaidziamu zaidimu,dazniasiai parsisiunti buginta zaidima ar seip neveikianto kol susirandi gera,gali but jog parsisiuntei blogai paprasciausiai,istrink ir kita megink siustis jei nieko nebus.

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...