Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki mieli SuperGames.Lt vartotojai ir draugai.

Teikiu įvairias programavimo paslaugas, paslaugos būs atliekamos tikrai kokybiškai ir pilnai pagal jūsų pageidavimus-užsakymus, programuoju jau nuo 2009-2010m. tai apie 9m. programavimo kalbomis galiu užsimti įvairiomis, aišku nesitikėkit kad sukoduosiu jums gryna "FaceBook", "Google", nors viskas yra įmanomą, bet ne tiesiog tokiomis temomis nerašykit nes tikrai neužsijimsiu tokiu darbu, programavimui skiriu tikrai daug savo laiko, būna kad kiaurom dienom dėl pačio savęs kuri kažkokia tai nauja sau sistema-pletoji savo smegenyne kitaip :D

Paslaugas kurias galiu suteikti: 

• Įvairių sistemų kūrimas visiems žaidimo serveriams ir web svetainems pvz kaip: (Vartotojo Valdymo Panelė, PaySera paslaugos, ir visa kita ką tik galima sugalvoti unikalaus)
  • Jūsų svetaines sukodavimas nuo tuščio lapo pvz kaip: (HTML,PHP, ir t.t)
  • Įvairių žaidimo serverių kurimas
  • Ir visa kita kas jums reikalinga

Su manimi susiekti galite čia arba nurodytais kontaktais:

P.S ne į temą bet IEŠKAU SAMP PROJECTO SU RIMTA KOMANDĄ KURI RIMTAI ŽIŪRI Į DARBUS IR SKIRIA TAM TIKRAI DAUG LAIKO padėkit RASTI TO KO AŠ IEŠKAU :)

Pavizdys kad programuojų šį svetaine sokoduota iš html nuo tuščio lapo turiu ir daugiau įrodymu savo darbų jai reikia susisiekite įrodysiu :)

Šie visi pavyzdžiai buvo kuriami per mobilu telefoną (Samsung Galaxy Prime) programa Turbo FTP sakau tiesa žmones

https://prnt.sc/im8l9c --

https://prnt.sc/im8s39 - VALDYMO PULTAS

https://prnt.sc/im8s8w  --

https://prnt.sc/im8sg4 - MAIL SIUNTIMAS HTML FORMATŲ

19143835_1460889560633760_7523215397929390711_o.jpg

21443010_1545428038846578_1119139270_n.png

26175500_1647930938596287_1499802193_n.png

Redaguota , nario #inkult0
Papildyta nuotraukomis

PROGRAMUOJU, KURIU SISTEMAS NUO TUŠČIO LAPO < />

scripting, developers < />

image.gif.1069877597982ab213cdadd796e9f5a0.gif

Dabar, liight parašė:

tau gal 10 metu kad tiek spalvu  naudoji ir ivairius sriftus ir dydzius? wtf.. 9 metai patirties o pavyzdziu 0, ne ne tikrai nekelia itarimo XD

p.s. 9 metai programinimo ir ieskai samp project? nicc

Taip ieškau hobis programuoti žmogau:) 

Aš nenoriu pradėti čia "stumyklos". Aš nežinau kiek tau metu, tačiau atsižvelgus į teksto pateikimą, rašybos klaidas bei sakinių formulavimą, galiu pasakyti, kad nedaug, tačiau tai yra labai žavinga situacija, nes kas aš toks jog smerkčiau tave, kai tuo tarpu pats nemokėčiau sukoduoti elementaraus dalyko, nors norėčiau... Tad tariu tau : sėkmės ! Tobulėk, siek savų tikslų ir svarbiausia - niekada nepasiduok.     

5 minutes prieš, liight parašė:

nu sampe tai net ne programavimas tavo ziniai, o turint tokia patirti hobis jau nest pinigus turetu, todel imo tu tsg max 2metus kokius "programuoji", o cia labai isputi viska.

Aš tau sakau tiesa programuojų jau apie 9m programuoti pradėjau kai nebuvo dar MySQL duomenų bazės o buvo viskas ant TXT bazės bet mano programavimas buvo wap žaidimuose ir svetainese ir žaidimu serveriai bet prieš 3-4m pradėjau programuoti apsoliučiai viska

39 minutes prieš, liight parašė:

tau gal 10 metu kad tiek spalvu  naudoji ir ivairius sriftus ir dydzius? wtf.. 9 metai patirties o pavyzdziu 0, ne ne tikrai nekelia itarimo XD

p.s. 9 metai programinimo ir ieskai samp project? nicc

realiai kilo tas pats klausimas, atrodo zmogus su 9 metu patirtimi programavime turetu buti protingesnis, o cia iesko samp projekto ¯\_(ツ)_/¯

(redaguota)
16 minutes prieš, isorinis parašė:

Tiek spalvų tekste naudoti tai atrodo kad gėjus būtų bandantis išnaudoti visas vaivorykštės spalvas....

zajbal tu jau mane seni :D nekomentuok mano temu daugiau tokiems kaip tu tokias spalvos ir skirtos gi :D

11 minutes prieš, aPacer parašė:

Inkulto pazystu tikrai seniai jau ir galiu pasakyt tik tiek kad jis tikrai ismano savo programavimo darbus tai kas ji paimsit nenusivilsit tai ir tau inkulto sekmes!

dekui seniuk :)

Redaguota , nario #inkult0

Prieš 1 valandą, #inkult0 parašė:

Aš tau sakau tiesa programuojų jau apie 9m programuoti pradėjau kai nebuvo dar MySQL duomenų bazės o buvo viskas ant TXT bazės bet mano programavimas buvo wap žaidimuose ir svetainese ir žaidimu serveriai bet prieš 3-4m pradėjau programuoti apsoliučiai viska

http://prntscr.com/im9p28

Nu kaip nebuvo.

Web Development.

9 minutes prieš, mariusqw parašė:

http://prntscr.com/im9p28

Nu kaip nebuvo.

a nu suklydau vadinasi vadinasi buvo, matai tais laikais wape ant txt duomenų bazės kurdavau tai nežinodavau dar kas tas mysql kol neteko susidurti su tai..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...