Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2602 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, IPS Community Suite nariai tad kaip matote iš temos pavadinimo platinų naujausia realvillages.lt (nereklama) dizaina. Šitas yra truputi mažesnis bet kas norės pasididins :).

Atsiuntimo nuoroda: http://www7.zippyshare.com/v/zZ5Jwbz9/file.html

Dar pridedu vSAG.LT dabartine versija dizaino, (Mano buvusio projekto).

Atsiuntimo nuoroda: http://www77.zippyshare.com/v/njNQ60Jj/file.html

Redaguota , nario #Lawrence
Guest heatzy
1 minute prieš, #Lawrence parašė:

Matai kažkur toki įstatyma ar taisykle, kad tai daryti draudžiama?

Tai tavo dizainas? Atleisk, galvojau kad ne tavo :song:

Oj, labai ačiū tau! Na ir, kad čia platinat? :D Wow, kai pakenkei. Dizainas ir taip yra platintas, tai galima sakyti paplatinai paplatiną dizainą. Iš anglų forumo buvo paiimtas, nieko sau seniukai. :D

Kaip dėkui!!!!!! OMGGGGGGG.

Domka, mum davė dizainą, tai stobaliai dizainas pakliuvo į Lawrence rankas. Ahahahahahaha :D

Patys Dimension dizaino editą pasiemę, kažką čia man mala, platink ką tu nori - nei kiek nesužlugdysi. :D

image.png.6c44948ff89eca411c3cd858f7e04f17.png

4 minutes prieš, Speicas parašė:

Oj, labai ačiū tau! Na ir, kad čia platinat? :D Wow, kai pakenkei. Dizainas ir taip yra platintas, tai galima sakyti paplatinai paplatiną dizainą. Iš anglų forumo buvo paiimtas, nieko sau seniukai. :D

Kaip dėkui!!!!!! OMGGGGGGG.

Domka, mum davė dizainą, tai stobaliai dizainas pakliuvo į Lawrence rankas. Ahahahahahaha :D

Patys Dimension dizaino editą pasiemę, kažką čia man mala, platink ką tu nori - nei kiek nesužlugdysi. :D

Kažkaip pohui, platintas ar ne bet nuo anglu ne kiekvienas debi##as nenukopintu, o apie royaltown nešnekek nes kaip ir minėjau dizainas bus keičiamas į visiškai unikalu. Aš ne kaltas kad jus perkat dizainus už 2 eurus.

(redaguota)
2 minutes prieš, #Lawrence parašė:

Kažkaip pohui, platintas ar ne bet nuo anglu ne kiekvienas debi##as nenukopintu, o apie royaltown nešnekek nes kaip ir minėjau dizainas bus keičiamas į visiškai unikalu. Aš ne kaltas kad jus perkat dizainus už 2 eurus.

O tu, vienas iš kaimo klounų, nusipirkai gm ir pats paplatinai :DDDDDDDD 

juokdarys atsirado, eik močiučių juokint į kaimą savo.

Redaguota , nario J'Kingas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2602 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...