Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, #Lawrence parašė:

Kažkaip pohui, platintas ar ne bet nuo anglu ne kiekvienas debi##as nenukopintu, o apie royaltown nešnekek nes kaip ir minėjau dizainas bus keičiamas į visiškai unikalu. Aš ne kaltas kad jus perkat dizainus už 2 eurus.

Tu dabar klausyk manęs, dizainas buvo perkamas, kadangi galvojom, kad tai nėra ištrauktas iš interneto. Tik vakar vakare @mariusqw man pranešė, kad jis platintas ir aš nieko nežinojau. Taprasme nuo anglu ne kiekvienas debilas nenukopintu? Užsiregistruoji forume, ir pasiemi tą dizainą, ten jų pilną. Tai laukiam, to tavo unikalaus dizaino.

Dabar, COIA.M parašė:

Lysk į ola. Nekėlęs chlopo ;D

Oho, ką dar pasakysi? Įdomu išgirsti tavo nuomonę.

image.png.6c44948ff89eca411c3cd858f7e04f17.png

5 minutes prieš, Džemal. parašė:

Gal projektų savininkai pasirodykit kitą kartą brandesni, tiesiog ignoravę tokias temas. Jeigu jums tas dizainas toks šūdas ir nieko vertas, tai kam tada čia keliat bangas? Čia toks klausimas projekto administracijai.

Tiesiog, trūko nervai ir tiek. Kitą karta tiesiog net nereguosi į tokias temas, nes beviltiška kiek matau.

prieš 2 valandas(-ų), Speicas parašė:

Oj, labai ačiū tau! Na ir, kad čia platinat? :D Wow, kai pakenkei. Dizainas ir taip yra platintas, tai galima sakyti paplatinai paplatiną dizainą. Iš anglų forumo buvo paiimtas, nieko sau seniukai. :D

Kaip dėkui!!!!!! OMGGGGGGG.

Domka, mum davė dizainą, tai stobaliai dizainas pakliuvo į Lawrence rankas. Ahahahahahaha :D

Patys Dimension dizaino editą pasiemę, kažką čia man mala, platink ką tu nori - nei kiek nesužlugdysi. :D

Tai žinoma paplatino galvoja, kad sužlugdys projektą, bet čia gera reklama projektui bus. Dėl jūsų dizaino pasiėmėte Editą ateityje siūlyčiau nusipirkti gražų dizainą kažkada ir aš žaidžiau su editais, bet nieko gero nesigavo.:taika:

3/14/2018 01:30, Lukas_Fiesta parašė:

Ahh, savininkas vagis, tai ir projektas aiškus jau seniausiai. ;) G.L dizainas tiesiai pasakius paskutinis šūdasss. ;)

Dizainas bus keičiamas, tą tikrai pažadu. Dabar kolkas pakentėsim su tokiu.

3/14/2018 01:53, Robysas parašė:

Tema pradeda panašėti į cirką :Dd pats temos autorius kažkoks nurautas su savo tuo dizainu :Dd 

Tai aišku, jis pats kažkoks cirkininkas. Nusipirko neplatintą modifikaciją už 15 eurų berods, ir paplatino. Durnelis, tipo saugojimas neveikė ar dar kažkas... :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...