Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Mano darbelis NR. 4 |VillageCity.lt FakeTaxi|

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2564 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai ka sveiki zmones, stai ir praejo ta pirmoji mappinimo svaite per kuria suzinojau begales dalyku. Taipogi po ilgo laiko paruosiau savo FakeTaxi baze kuri kainavo daug nervu ir kanciu, bet pagaliau po 5 bemiegiu naktu pristatau jums savo darbeli KURIS TIKIUOSI NEBEATRODIS JUMS NEGRAZUS AR PER DAUG SPALVINGAS. TAIP PAT STENGIAUSI PADARYTI JA KUO MAZESNE, nes kaip ir praeitame darbe |VillageCity.lt Ligonine| mano darbelis pasirode per didelis miesteliams. Ivertinkite mano darbeli, komentuokit, (LAIKINKIT, PRENUMERUOKIT):D neigiamu komentaru nebijau kadangi tik is ju gali pasimokyti ar tobuleti :) .

FOTO:

jLFZHX6.jpg

TK9Vlz5.jpg

LdeGQD9.jpg

85TXSQV.jpg

FDZ1HMm.jpg

2c011Rw.jpg

2lkML8k.jpg

3xksB2V.jpg

prieš 2 valandas(-ų), AlanasYes parašė:

ojjj pastas vel per didelis labai, per daug erdvės. sumažink viską

Ateisi  i srv ir paziuresim kaip jis tau atrodis per didelis...

prieš 7 valandas(-ų), 7mellos | rsrytis parašė:

Ka tuose rumuose veiks taksiorai? Batonus virs gal? Pastatas per didelis, aikstele tuscia, bet pats pastatas visai grazus

Man asmeniskai tai tikrai neatrodo per didele baze, derinasi su kaimeliais. Gal but tik per nuotraukas atrodo labai didelis, bet is esmes si baze sumazinta kelis kartus negu ligonine ir tai galime matyti is kitu miestelyje esanciu pastatu jog sis namas, kad ir pakeltas aukstyn yra zemesnis uz gta san namus. Pas mus visi kaimeliai bus perdaryti taip kad daugiau bazes mazinti ar kaip nors keisti negaliu. Kalbant apie taxi ir bazes erdvuma, joje praktiskai nieko nebesukisi nes ten net nebera vietos, nebent ant pacio kelio galime uzdeti uzrasus ar prideti slakbaumu ir t.t.

10 minutes prieš, Rock_Paul parašė:

Ateisi  i srv ir paziuresim kaip jis tau atrodis per didelis...

Man asmeniskai tai tikrai neatrodo per didele baze, derinasi su kaimeliais. Gal but tik per nuotraukas atrodo labai didelis, bet is esmes si baze sumazinta kelis kartus negu ligonine ir tai galime matyti is kitu miestelyje esanciu pastatu jog sis namas, kad ir pakeltas aukstyn yra zemesnis uz gta san namus. Pas mus visi kaimeliai bus perdaryti taip kad daugiau bazes mazinti ar kaip nors keisti negaliu. Kalbant apie taxi ir bazes erdvuma, joje praktiskai nieko nebesukisi nes ten net nebera vietos, nebent ant pacio kelio galime uzdeti uzrasus ar prideti slakbaumu ir t.t.

Kodėl FakeTaxi pavadinimas? Vien dėl jo neimčiau tokio (nerimtas paprasčiausiai).

(redaguota)
8 minutes prieš, District parašė:

Kodėl FakeTaxi pavadinimas? Vien dėl jo neimčiau tokio (nerimtas paprasčiausiai).

Tiesiog noriu paivairinti serverius. Nusibodo tie serveriai kurie per daug formaliai ir rimtai perteikia informacija, noriu kazko ivairesnio ir originalesnio, aisku prie to prisideda ir sis faktorius jog visuose serveriuose jau visi taxi realiu kompaniju pavadinimai jau yra naudojami, kopijuoti nenoriu. As manau ir pati baze atrodys grazesne ir pilnesne jeigu masinose uzdesiu logotipus ir pakeisiu masinas, ju spalvas. Aisku as tai planuoju daryti, bet dar nezinau kaip, nemoku, bsk reikes pasedeti pr youtoube :).

Redaguota , nario Rock_Paul
13 minutes prieš, Rock_Paul parašė:

Tiesiog noriu paivairinti serverius. Nusibodo tie serveriai kurie per daug formaliai ir rimtai perteikia informacija, noriu kazko ivairesnio ir originalesnio, aisku prie to prisideda ir sis faktorius jog visuose serveriuose jau visi taxi realiu kompaniju pavadinimai jau yra naudojami, kopijuoti nenoriu. As manau ir pati baze atrodys grazesne ir pilnesne jeigu masinose uzdesiu logotipus ir pakeisiu masinas, ju spalvas. Aisku as tai planuoju daryti, bet dar nezinau kaip, nemoku, bsk reikes pasedeti pr youtoube :).

"Ivairesnio ir originalesnio" "kopijuoti nenoriu" lol no shit sherlock, tas tavo faketaxi atrodo kaip 14mecio svajone smaukalu darbas, tipo bairis belekoks cia tas faketaxi :DDDDDDDDD 

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

(redaguota)

Kurdamas darbą neatsižvelgei į aplinkos vaizdą, gretimų pastatų dydį ir patį mastelį. Pastato forma tvarkoj, tekstūros irgi žiūrisi, tinka prie gretimų pastatų, bet dydis blogas. Tavo taksi būstinė užima tokį plotą, kaip kad gretimai esanti gatvė su pastatais iš abiejų gatvės pusių. Derinkis prie pačios aplinkos ir gretimų pastatų dydžio, nes prašovei tiek su pačiu pastato dydžiu, tiek su kiemo.

P.S Siūlyčiau ir apšvietimo stulpų tarpus didinti.

Redaguota , nario Nuko`
prieš 9 valandas(-ų), example` parašė:

Man tai fake taksi asocijuojasi su kuo kitu, bet nvm

Darbelis neblogas, bet vėlgi, prie aplinkos nedera, per didelis. Sėkmės.

:/ Dekui uz tavo komentara <3. Tavo komentarai visuomet mane motyvuoja stengtis ir tobuleti greiciau.  Taip pas mane yra problema jog dar nelabai moku prisitaikyti prie aplinkos ir dydzio, gal but man reik persikelti i miesta, nes manau ten visi sie darbai atrodytu nerealiai, bet manau jog tai dar patirties trukumas, juk niekas negime kazka mokedamas. Prie tokiu darbeliu kaip: TAXI, LIGONINE, praleidziu istisas valandas mazdaug 3 dienas, o viena diena apie 8 val. Taip, kad manau jog uztektinai laiko skiriu mappinimui ir tikiuosi jog laikui begant jus kazkada nudziuginsiu savo darbeliais :) .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2564 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...