Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2556 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Norėčiau gauti bent 15€ (nupirktos absoliučiai visos mašinos, pastatai; užkelti maksimaliai žaidėjo įgūdžiai, lygis).

Daugiau informacijos suteiksiu susisiekus su manimi per arba parašius į DC: Nojus#9886.

Taip pat STEAM paskyroje rasite RAGE žaidimą (su zombiais).

EDIT: Tarpininkas ne problema, bet už jį jūs apmokate!

Redaguota , nario Nojus.
31 minutes prieš, Nojus. parašė:

Tai kaip tu drįsti komentuoti ir taip kalbėti apie mane, jeigu nesi bendravęs ar turėjęs reikalų? Beviltiškas esi ir tiek...

Koks dar beviltiškas ? Jeigu nesupranti ką rašai išvis nerašyk. Galbūt, kažkas nepamatys ir tu galbūt vėl apgausi ar kažkas panš. Įspėju žmones, beje nereikia čia nervuotis, kad nepavyks apgaudinėti žmonių.

(redaguota)
33 minutes prieš, Exel. parašė:

Koks dar beviltiškas ? Jeigu nesupranti ką rašai išvis nerašyk. Galbūt, kažkas nepamatys ir tu galbūt vėl apgausi ar kažkas panš. Įspėju žmones, beje nereikia čia nervuotis, kad nepavyks apgaudinėti žmonių.

Aš visiškai nesinervuoju, dar pasikartosiu - tarpininkas ne problema! Nebandau apgaudinėti žmonių, nereiškia, kad vieną kartą apgavau, tai ir kitą kartą tą patį darysiu. Taip tikrai nebus, o aš suprantu ką rašau, tiesiog parašyk man į  jei kažkas tau nepatinka. :)

Redaguota , nario Nojus.
9 minutes prieš, Nojus. parašė:

Aš visiškai nesinervuoju, dar pasikartosiu - tarpininkas ne problema! Nebandau apgaudinėti žmonių, nereiškia, kad vieną kartą apgavau, tai ir kitą kartą tą patį darysiu. Taip tikrai nebus, o aš suprantu ką rašau, tiesiog parašyk man į  jei kažkas tau nepatinka. :)

Jeigu būtų emocija "juokas" tai ant visų pranešimų uždėčiau tokią emociją. O šiaip, baigiam rietis. Apgavikas buvai ir visi taip sako, jog neapgaudinės, sėkmės ;]

prieš 23 valandas(-ų), Exel. parašė:

Jeigu būtų emocija "juokas" tai ant visų pranešimų uždėčiau tokią emociją. O šiaip, baigiam rietis. Apgavikas buvai ir visi taip sako, jog neapgaudinės, sėkmės ;]

Matosi, kad tau tiesiog dėmesio stoka ir neturi ką veikti. Palygink santykį (6 teigiami atsiliepimai ir 1 neigiamas) ir tavo nuomone būtų teisinga vadinti mane apgaviku? Aš nebaigsiu rietis, pats pirmas pradėjai. Beprasmiškai komentuoji šioje temoje, kuri tau nėra aktuali. Nesumažinsi pardavimo šansų, nes yra kitų įvairių tinklalapių, kur pardavimai vyksta efektyviau bei greičiau. Žinau, kad tikriausiai nesurasiu pirkėjo, kadangi lietuviai nesiruošia mokėti tokios sumos, "brangu".

2018-04-26 14:48, Nojus. parašė:

Matosi, kad tau tiesiog dėmesio stoka ir neturi ką veikti. Palygink santykį (6 teigiami atsiliepimai ir 1 neigiamas) ir tavo nuomone būtų teisinga vadinti mane apgaviku? Aš nebaigsiu rietis, pats pirmas pradėjai. Beprasmiškai komentuoji šioje temoje, kuri tau nėra aktuali. Nesumažinsi pardavimo šansų, nes yra kitų įvairių tinklalapių, kur pardavimai vyksta efektyviau bei greičiau. Žinau, kad tikriausiai nesurasiu pirkėjo, kadangi lietuviai nesiruošia mokėti tokios sumos, "brangu".

ts.velniu.tk laukiu ;) Galėsim pasiaiškinti detaliai.

36 minutes prieš, Nojus. parašė:

Šaunuolis, pats jau spėjai užsidirbti 1 neigiamą atsiliepimą neseniai užsiregistravęs forume ;) Gal dabar man nueiti ir pakomentuoti po visomis tavo temomis kur kažką pardavinėji?

Gavau neteisingai neigiama atsiliepimą, tuoj jį nuiims. O tai kodėl neužsiminei, apie teamspeaką ? Byjai ateiti, 14- ini ?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2556 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...