Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O kam tu ieškojai amx, jeigu su juo nieko nepadarytum? :DD Nu nebent pasiconvertintum i pwn, bet esu įsitikinęs, kad tu nežinai, kad toks dalykas įmanomas, o ir pasiconvertinus nieko gero turint vien pwn :D 

Ne šitas kartais? 

(redaguota)
7 minutes prieš, 7mellos | Inn_Progress parašė:

O kam tu ieškojai amx, jeigu su juo nieko nepadarytum? :DD Nu nebent pasiconvertintum i pwn, bet esu įsitikinęs, kad tu nežinai, kad toks dalykas įmanomas, o ir pasiconvertinus nieko gero turint vien pwn :D 

Ne šitas kartais? 

nėra amx failo ir daug error būna... ir + čia nėra amx

Redaguota , nario Armis_Fantas
Dabar, Armis_Fantas parašė:

Nu tai ble, susikompiliuok pwn failą ir turėsi tu tą amx *Myliu SuperGames.lt*, jeigu yra errorai ir nemoki jų ištaisyt tai jau tavo problemos.

1 minute prieš, Armis_Fantas parašė:

Žmogau tame ir esmė jei Modifikacijoj yra bent 1-eroras tidėl tau neduoda AMX failo nes .pwn faile randą klaidą ir be jos negausi .amx ......

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

MANO SAMP MAPP ATLIKTI DARBAI - https://kgrplt.imgur.com

EPGqFHo.png

8 minutes prieš, RodrigoGz parašė:

Žmogau tame ir esmė jei Modifikacijoj yra bent 1-eroras tidėl tau neduoda AMX failo nes .pwn faile randą klaidą ir be jos negausi .amx ......

Patikrinkite nurodytą gamemode pavadinimą serverio nustatymuose ir pažiūrėkite ar yra į FTP įkeltas pagrindinis gamemode failas tuo pačiu pavadinimu. Failo pavadinimas turi būti visiškai vienodas tiek nustatymuose tiek FTP. Nukopijuokite gamemode pavadinimą iš FTP į serverio nustatymus. 
Nerastas failas: gamemodes/lt.amx

jau yra įkeltas amx šitas

2 minutes prieš, Armis_Fantas parašė:

Patikrinkite nurodytą gamemode pavadinimą serverio nustatymuose ir pažiūrėkite ar yra į FTP įkeltas pagrindinis gamemode failas tuo pačiu pavadinimu. Failo pavadinimas turi būti visiškai vienodas tiek nustatymuose tiek FTP. Nukopijuokite gamemode pavadinimą iš FTP į serverio nustatymus. 
Nerastas failas: gamemodes/lt.amx

jau yra įkeltas amx šitas

Taigis nueik y SERVERIO NUSTATYMAI tad ten kur GAMEMODE: nustatai savo tą amx kad sutaptu su tuo kur prašo nu pvz :  Gamemode: lt 1

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

6 minutes prieš, Armis_Fantas parašė:

Taip yra be reikalo meta ir srw nepasijungia

Pamėgink kitu būdu. Per hosto nustatymus GAMEMODE: testas.amx     ir per  FTP > Gamemodes > lt.amx pervadink y testas.amx ir resetą daryk.

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 8 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...