Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2524 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

Man kilo klausimai dėl naujo maršrutizatoriaus ir reik pagalbos:

*Dabartinis mano Technicolor TG582n (iš TELIA) routeris/maršrutizatorius traukia iki 94 mbps, interneto planas - iki 8 mb (bet tiek nėra), ir noriu pasigreitinti internetą. Ar padėtų naujas maršrutizatorius kažkuo? Nes būna, kad pradeda strigti iš nieko.

*Jei taip, tai kokį pasiūlytumėt? Kiek pro visur praieškojau, tai mano nuomone, imčiau TP-Link Archer AC1750 Smart WiFi Router, kuris nėra brangus.

*Ar galima tada būtų atsisakyti dabartinio maršrutizatoriaus, kuris yra mokomas už kiekvieną mėnesį ir prisijungti tą naują? Ar tiktų jis?

*Ar reikėtų užsisakyti naują planą dėl to?

Nesu pratęs rašyti temų ir klaust žmonių, bet tikiuosi suprasite. Būtų malonu išgirsti ir sužinoti daugiau negu esu parašęs.

Ačiū iš anksto už informaciją, būsiu dėkingas.

14 minutes prieš, Vnetav parašė:

Sveiki visi,

Man kilo klausimai dėl naujo maršrutizatoriaus ir reik pagalbos:

*Dabartinis mano Technicolor TG582n (iš TELIA) routeris/maršrutizatorius traukia iki 94 mbps, interneto planas - iki 8 mb (bet tiek nėra), ir noriu pasigreitinti internetą. Ar padėtų naujas maršrutizatorius kažkuo? Nes būna, kad pradeda strigti iš nieko.

*Jei taip, tai kokį pasiūlytumėt? Kiek pro visur praieškojau, tai mano nuomone, imčiau TP-Link Archer AC1750 Smart WiFi Router, kuris nėra brangus.

*Ar galima tada būtų atsisakyti dabartinio maršrutizatoriaus, kuris yra mokomas už kiekvieną mėnesį ir prisijungti tą naują? Ar tiktų jis?

*Ar reikėtų užsisakyti naują planą dėl to?

Nesu pratęs rašyti temų ir klaust žmonių, bet tikiuosi suprasite. Būtų malonu išgirsti ir sužinoti daugiau negu esu parašęs.

Ačiū iš anksto už informaciją, būsiu dėkingas.

Kitą routerį gali imt jei neturi televizijos nes su kitu routeriu neveikia televizija ir telia meistrai sako jog negali prijungt neva neįmanoma šiap nesiūlau naudot telia routerių nes jie šlamštas kaip ir kitų interneto tiekejų routeriai ieškodamas router žiūrėk kiek sutartyje suteikiama mb ar 100mb/s ar 300mb/s ir pasirinkt routerį kuris palaikytu iki 300mb/s ar 100mb/s dar priklauso nuo to ar per wifi ar lan'u naudoji intiką.

Forumo bernelis.

(redaguota)

Man nesenai perėjo senas maršrutizatorius (P.DG A4001N), paskambinom, atvažiavo, pakeitė į kitą, daug naujesnį - P.RG 4201N, interneto greitis nepakito, tačiau gal šiek tiek internetas stabilesnis (gal dėl moderesnės įrangos), čia priklauso tik tais nuo vietos, gali nusipirkt pagreitinimą už kažkiek ten į mėnesį (man atrodo iki 12Mbp/s) esmė tame kad routeris nelabai ką padės su greičiu, nes seniau pas mane buvo 7.2 down 0.7 up, dabar tiek pat, kai baigsis sutartis turbūt Telia atsisakysime, nes greitis, palyginus su 4G, yra tiesiog labai blogas pagal kainą ir neapsimoka jo turėti, man atrodo kad geresnis routeris būtų variantas tik tada, kai interneto provideris neribotu interneto greičio (arba tai plačiajuosčio interneto maksimali naša), anyway, Telios interneto kaina tik kasmet kyla, o interneto greitis tas pats, tiek žinių.

EDIT: Susirask savo ip, įvesk į search bar'ą "savoip/" ir atsidaryk control panel, main screen loginas turėtų būt admin psv irgi admin, ten rodo visą informaciją, Telia reguliuoja visus greičius, tai čia 100% ne routerių problema.
de590ad627712ae47189bcf912446b4f882.PNG

Redaguota , nario Merio

Tai kad panašu jog infrastruktūra ateinanti iki tavęs bottleneck'ina, o ne router'is... Jo greitis ~100mbps, kas yra ~12MB/s, tai jei tavo planas suteikia tik 8MB/s, neturėtum pajust skirtumo net ir gigabitinį router'į nusipirkęs, nebent pas tave yra problemos su WIFI...

Prieš 1 valandą, MrLapas parašė:

šiap nesiūlau naudot telia routerių nes jie šlamštas

Ką žinau, turiu 1gbps planą, panašiai tiek realiai ir gaunu su telia router'iu... Jei gyveni šyknoj kurioj iki tavęs normalus internetas nedaeina, tai nereiškia jog tau blogą router'į davė.

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)
prieš 16 valandas(-ų), Reklameris2 parašė:

Tai kad panašu jog infrastruktūra ateinanti iki tavęs bottleneck'ina, o ne router'is... Jo greitis ~100mbps, kas yra ~12MB/s, tai jei tavo planas suteikia tik 8MB/s, neturėtum pajust skirtumo net ir gigabitinį router'į nusipirkęs, nebent pas tave yra problemos su WIFI...

Ką žinau, turiu 1gbps planą, panašiai tiek realiai ir gaunu su telia router'iu... Jei gyveni šyknoj kurioj iki tavęs normalus internetas nedaeina, tai nereiškia jog tau blogą router'į davė.

Tai kaip suprast ??? aš pats naudojuosi telia internetų  turėjau routerį tą telia Technicolor TG389ac , o planas yra 300mb/s gaudavau download 120mb/s pasikeičiau routerį į Asus RT-N12 D14716659335696 ir man greitis download 298.67mbps upload 299.98mbps 

Redaguota , nario MrLapas

Forumo bernelis.

16 minutes prieš, MrLapas parašė:

Tai kaip suprast ??? aš pats naudojuosi telia internetų  turėjau routerį tą telia Technicolor TG389ac , o planas yra 300mb/s gaudavau download 120mb/s pasikeičiau routerį į Asus RT-N12 D14716659335696 ir man greitis download 298.67mbps upload 299.98mbps 

Pas tave gal kitoks interneto tipas, pas mane ir OP - plačiajuostis, pas mane prie kelio pastatyta dėžė ir connectionas į routerį ateina per laidą, pas tave manau šviesolaidinis arba plačiajuostis, tik tu gyveni mieste ir pas tave, kadangi turbūt arčiau esi signalo, greitesnis, tavo atvėju bottleneckas buvo routeris, priklauso nuo interneto tipo, vietovės, prieinamumo.

prieš 6 valandas(-ų), MrLapas parašė:

Pas mane same technicolor router'is gigabitą pakankamai neblogai stumdo... Nežinau ką tau pasakyt... Nebent tu wifi result'us compare'ini...

Filthy-Frank.jpg

prieš 18 valandas(-ų), Reklameris2 parašė:

Pas mane same technicolor router'is gigabitą pakankamai neblogai stumdo... Nežinau ką tau pasakyt... Nebent tu wifi result'us compare'ini...

Aš ant pc nenaudoju wifi nes jis nestabilus , į pc pajungęs lan kabelį iš routerio į port 1 kaip ir į telia routerį jungdavau į pirmą

5/21/2018 15:02, Merio parašė:

Pas tave gal kitoks interneto tipas, pas mane ir OP - plačiajuostis, pas mane prie kelio pastatyta dėžė ir connectionas į routerį ateina per laidą, pas tave manau šviesolaidinis arba plačiajuostis, tik tu gyveni mieste ir pas tave, kadangi turbūt arčiau esi signalo, greitesnis, tavo atvėju bottleneckas buvo routeris, priklauso nuo interneto tipo, vietovės, prieinamumo.

Pas mane šviesolaidinis ir su telia routeriu tai shit greitis nusipirkau Asus RT-N12 D14716659335696  ir greitis gan geras ir stabilus

Forumo bernelis.

prieš 4 valandas(-ų), MrLapas parašė:

Pas mane šviesolaidinis ir su telia routeriu tai shit greitis nusipirkau Asus RT-N12 D14716659335696  ir greitis gan geras ir stabilus

Tai ką ir sakau, šviesolaidinis yra daug greitesnis, todėl gali būt kad buvo bottleneckas routeris o ne pats interneto "atėjimas" ar kažkas tokio, pas mus plačiajuostis, pasenusi technologija, man atrodo plačiajuostis tik iki 19Mbps

(redaguota)
prieš 1 valandą, Merio parašė:

Tai ką ir sakau, šviesolaidinis yra daug greitesnis, todėl gali būt kad buvo bottleneckas routeris o ne pats interneto "atėjimas" ar kažkas tokio, pas mus plačiajuostis, pasenusi technologija, man atrodo plačiajuostis tik iki 19Mbps

ok dėkui dabar supratau

Redaguota , nario MrLapas

Forumo bernelis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2524 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...