Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kadangi niekur nebežaidžiu, nusprendžiau parduoti visą savo turimą turtą, o šio serverio savininkai galit daryt ką norit, nesurasit. :)

• Paskyroje yra virš 1'000 kreditų
  • Buvęs direktorius, galėčiau pridėti savo anketą į jį.
  • Serveryje tikrai žinomas, nors ir yra gan nauja paskyrą.
  • Pinigų nėra, bet reikalui esant galima gaut.
  • Patirties taškų yra virš 150'000XP
  • Transportas yra "SULTAN"
  • Yra daug virš 10 retų daiktų. Kurių vertė apie 5-8m.
  • PLAČIAU Į A.Ž papasakosiu.
  • Atsiskaitymas tik "PAYPAL".
  • Už papildomą kainą galėčiau pridėti forumo paskyrą.
Redaguota , nario Derick

Labas.

8 minutes prieš, džiones. parašė:

@Ethno kiek ten sakei tau trūksta ant šitos paskyros?

Dar vienas 10-metis vaikas bandantis įtikti toshai, ir kažką pasiekti jo projekte, sėkmės toliau kviečiant toshą, ir sėkmės tau toshą ieškant ant mano IP tokios paskyros :). O tau sėkmės gyvenime, ko gero valytoju darbas bus įdomiausia veikla šiam gyvenime tau :)

• Neigiamai 1

Labas.

10 minutes prieš, Derick parašė:

Dar vienas 10-metis vaikas bandantis įtikti toshai, ir kažką pasiekti jo projekte, sėkmės toliau kviečiant toshą, ir sėkmės tau toshą ieškant ant mano IP tokios paskyros :). O tau sėkmės gyvenime, ko gero valytoju darbas bus įdomiausia veikla šiam gyvenime tau :)

aha, aš net nesu pas TOSHOS projekte, taip, kad neraganėk.

• Neigiamai 1

f7dc8a1663a92fee6ad7977019264805285.png

superGAMES

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2305 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...