Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4892 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest LaurysimO

Aš taip pat, nenusivyliau. ;)

Žiurint ką tu su tuo pc veiksi, jeigu žaist tai windows xp sp3 nes mažiau pc ryja, jei darbuj ir kitiems dalykams tai windows 7

O aš manau atvirkščiai.

vaikai visada mano atvirksciai nes jie biski proto neturi....

XP sp2/sp3 senukams kompiuteriams. Manasis daug geriau eina su W7, negu irasius XP. :) Isnaudoju visus pc resursus. Taip kaip zaidimams geri XP sp3, taip ir W7 32bit.

ahahaha, dar vienas.... xp sp3 senukams? deja.... pas mane tikrai nesenukas ir ji naudoju nes labiausiai patinka.... o del isnaudojimo tai patylesiu, xp nerodo pvz kad yra 4gb ram rodo 3.25gb nors visus isnaudoja, o tu skaiciais pasikliauni... eh.... jeigu nezinai patilek...

o del zaidimu gincytis stipriai galima, kadangi vien w7 apie 1-1,5gb ramu eda normaliai sujungtas su visais skypais i t.t , o xp ~700mb ram, tai katras panes geresni zaidima? speju w7 losiant koki BLACK OPS lagg'as bus, nes beveik visi ramai bus naudojami.... o ant xp no lag losiu pats :)

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Taip, Man irgi jie geri, Bet jei neperasinet , koki lengva ir geroka buda kaip istrinti daug programu? Nes yra tiek mu nezaidziamu tai kitu hack ir pan.

Jeigu tie mu, ir hack visi kiti nėra prie windows eina kalba jeigu jie yra atskiram diske negu windows, kodėl gi jo nepaėmus ir neišformatavus? Ir būtu tuščias diskas, aš bent jau kartais taip pasidarau :P

Bėto patarčiau, windows 7, kadangi dabar daugiausia kuria ant jo žaidimus ir programas, kaikurie žaidimai ant xp neveikai esu matęs, draugas turi xp ir kartais nusivelia jais vien dėl žaidimų nes ne visi veikia..

steamshop.lt - Steam žaidimai geriausiomis kainomis

Taip, Man irgi jie geri, Bet jei neperasinet , koki lengva ir geroka buda kaip istrinti daug programu? Nes yra tiek mu nezaidziamu tai kitu hack ir pan.

Jeigu tie mu, ir hack visi kiti nėra prie windows eina kalba jeigu jie yra atskiram diske negu windows, kodėl gi jo nepaėmus ir neišformatavus? Ir būtu tuščias diskas, aš bent jau kartais taip pasidarau :P

Bėto patarčiau, windows 7, kadangi dabar daugiausia kuria ant jo žaidimus ir programas, kaikurie žaidimai ant xp neveikai esu matęs, draugas turi xp ir kartais nusivelia jais vien dėl žaidimų nes ne visi veikia..

Turbut tavo draugas is beprotnamio pabeges, kadangi visi zaidimai kuriami ant xp SP3 , platformu, nesu mates kuriai jis nepriklausytu/nepasileistu, taigi tikek savo draugu tuo isves vietoj jo tave i beprotnami.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

• Parašė po 3 savaičių...

Windows 7 Ultimate SP1 64Bit.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4892 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...