Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3 minutes prieš, `Galloway parašė:

Tai čia sf-city ar real-city? ar tu turėjai omenį toliau viskas kaip sf-city?:D

Real-city jaudoja sf-city gm tiesiog edita ir tiek zmones apipiso todel ir platinu :D

2 minutes prieš, Narkuzas parašė:

Betai kai tu lopeta esi. Kam tau tokias nesamones daryti? turi gm nu tai kam platini turėk ateičiai gal bus vertingesnis o gal jis bus vertingas kai Real-City užsidaris tai pz.

Ipiso zmogus zapadlo tiesiog ir vsio platinu o man su sampu jau uztenka nes zmones tik zapadlo daro :) 

• Neigiamai 1
1 minute prieš, HibridasLTU parašė:

Real-city jaudoja sf-city gm tiesiog edita ir tiek zmones apipiso todel ir platinu :D

Ipiso zmogus zapadlo tiesiog ir vsio platinu o man su sampu jau uztenka nes zmones tik zapadlo daro :) 

ką padarė?

Nes kam tau platinti jei tu samp nežaidi ir + jei daro zapadlo tai atsakyk panašiai fsio bet ne serverio slaptumus dalink

sw

3 minutes prieš, DovisN parašė:

PAWNO errorų daug primeta, bet šiaip turbūt puiki modifikacija, tik man neleidžia jos pasileisti :/

Pawno per administratoriau teises paleisk ten tik 3 worningai yra ner eroru daug :D

4 minutes prieš, Malchik_Music parašė:

Na galvojau buvo perpirkta modifikaciją real-city iš Ramanausko bet čia eilinis sf-city editas 

Kaip savininkas teige sako is karmos pirko sita gm tai nezinau kaip cia nors ji jau ir platinta :D

31 minutes prieš, Narkuzas parašė:

Betai kai tu lopeta esi. Kam tau tokias nesamones daryti? turi gm nu tai kam platini turėk ateičiai gal bus vertingesnis o gal jis bus vertingas kai Real-City užsidaris tai pz.

Kai projekto mėnesinis biudžetas prilygsta tavo vienos dienos pietums mokykloje, tai GM vertė minusinė tikriausia.

• Teigiamai 1
7 minutes prieš, Spy^ parašė:

Nieko gero.. o tau reiktu tokiu nesamoniu nedaryti, tsg galėjai parduoti ir fsio ;)

Ka cia pardavinesi toki platinta tiesiog keli dalykeliai pakeisti ir tiek neapsimoka man 

Dabar, KarmA` parašė:

35 evrus gavau.

Saunuolis :D

2 minutes prieš, Spy^ parašė:

Tai ble bent pora centu, ant kokios bandelės ??

Tiesiog mano manymu tai nėra geriausias sprendimas :)

Tiesiog gal zmogus pasimokys kad taip padaryt kad ismest ir ismainyt negalima 

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...