Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu parduoti savo prižiūrėtą Steam paskyrą. Esu pirmas paskyros savininkas, tai atiduosiu Steam acc su originaliu el-paštu, bei suteiksiu pilną informaciją apie paskyrą. Kaina būtų: 30-40€. Atsiskaitymas tik banku (Swedbank). Domina keitimas į OSRS milus. Dėl didesnės informacijos rašykite į Facebook: https://www.facebook.com/edvis.edvis123 arba Steam: https://steamcommunity.com/id/embr1/

f56313078ba4c263c1d9a4f98c293bae471.png

(redaguota)
prieš 9 valandas(-ų), Bosenko parašė:

Sveiki, noriu parduoti savo prižiūrėtą Steam paskyrą. Esu pirmas paskyros savininkas, tai atiduosiu Steam acc su originaliu el-paštu, bei suteiksiu pilną informaciją apie paskyrą. Kaina būtų: 30-40€. Atsiskaitymas tik banku (Swedbank). Domina keitimas į OSRS milus. Dėl didesnės informacijos rašykite į Facebook: https://www.facebook.com/edvis.edvis123 arba Steam: https://steamcommunity.com/id/embr1/

f56313078ba4c263c1d9a4f98c293bae471.png

nemačiau aš dar tokio žmogaus, kuris tokių fake nesąmonių prirašytų

Nx5vjDU.png

garantuoju, šis žmogus scameris, viską ką jis rašo, yra melas

Redaguota , nario taki
(redaguota)

:DD prie ko scammeris? blemba jus tai juokingi neturit atsiprasant prie ko prisipist. :) negaliu parasyti savo pasiekimu cs:go? neveltui lietuviai neturit jus ka veikt ;) jei sakot, kad melas tai galiu duot steam id ir ziurekit viska palei steam id jei sugebat :)) subreskit vaikai jus tokiu nesamoniu nebrasyneje :)vadina dar kazkokiais scammeriais :D graudu net skaityt, ar cia pilnas forumas tokiu vaiku kaip jus? ;)

+ jei sakot kad scammeris tai duokit tuos irodymus kad esu kazka apgaves snekuciai.

Redaguota , nario Bosenko
5 minutes prieš, Bosenko parašė:

:DD prie ko scammeris? blemba jus tai juokingi neturit atsiprasant prie ko prisipist. :) negaliu parasyti savo pasiekimu cs:go? neveltui lietuviai neturit jus ka veikt ;) jei sakot, kad melas tai galiu duot steam id ir ziurekit viska palei steam id jei sugebat :)) subreskit vaikai jus tokiu nesamoniu nebrasyneje :)vadina dar kazkokiais scammeriais :D graudu net skaityt, ar cia pilnas forumas tokiu vaiku kaip jus? ;)

+ jei sakot kad scammeris tai duokit tuos irodymus kad esu kazka apgaves snekuciai.

Nekreipk dėmesio, paspausk geriau "pranešti" jei nenumes įrodymų, kad scameris gaus ispėjimus ar bus užblokuoti jei neklystu ;) Čia pilna tokių kaip jie :D 

.

Dabar, flexnet. parašė:

Nekreipk dėmesio, paspausk geriau "pranešti" jei nenumes įrodymų, kad scameris gaus ispėjimus ar bus užblokuoti jei neklystu ;) Čia pilna tokių kaip jie :D 

jau pastebejau, kad pilna tokiu vaiku cia :) seniau forumas zymiai geresnis buvo, o dabar kas dedasi tai net neisivaizduoju ;) net negali skelbimo idet ir tai prisipisa :D

(redaguota)
prieš 8 valandas(-ų), Bosenko parašė:

:DD prie ko scammeris? blemba jus tai juokingi neturit atsiprasant prie ko prisipist. :)

negaliu parasyti savo pasiekimu cs:go? neveltui lietuviai neturit jus ka veikt ;) jei sakot, kad melas tai galiu duot steam id ir

ziurekit viska palei steam id jei sugebat :)) subreskit vaikai jus tokiu nesamoniu nebrasyneje :)vadina dar kazkokiais scammeriais :D graudu net skaityt, ar cia pilnas forumas tokiu vaiku kaip jus? ;)

Vaikų forume esi, ir Tau negėda? Gal tu koks pedofilas, o gal Tau patinka vaikai, suaugęs vyre? Jo faceIt level tik 6 https://faceitstats.com/player,embr1 ;D ar daugiau įrodymų reikia?

Redaguota , nario taki
(redaguota)
15 minutes prieš, taki parašė:

Vaikų forume esi, negėda? Gal tu koks pedofilas esi, patinka vaikai, suaugęs vyre?

jo faceit level 6 https://faceitstats.com/player,embr1 ;DDD ar daugiau įrodymų reikia kad apgailėtinas esi?

:DD ble ble tu tai ziuriu neturi ka veikt :) kazin kas cia pirmas pradejo su tom nesamonem? koks skirtumas tas levelis, levelis nieko nesako, buk kad ir 10 vistiek gali but lavonu lavonas ;) tu man geriau parodyk ka esu apgaves jei vadini cia scammeriu vaikeli tu :) lygina cia levelius, jei tokio levelio tai negaliu pasiekt tokiu cs:go pasiekimu? durneli tu, sakau neberasyk niekam neidomus, greiciau cia bana prasileisi su savo nesamonem :)

Redaguota , nario Bosenko
(redaguota)
prieš 7 valandas(-ų), Bosenko parašė:

:DD o tau kazka 6 levelis sako? individe tu *Myliu SuperGames.lt*, ziuri palei levelius :DD buk kad ir 10 levelio vistiek pilna grybu yra ;) leveliai nieko nesako grybuk tu, atsigauk tu isvis niekam neidomus esi is oro cia atejai prota papist :) 

su 6 level, tu negali patekti nei į vieną iš tavo tų "pasiekimų" ;D ir dar plius nemokama narystė ;D tai bent fantazijos pas tave

btw: 

• 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

enjoy forum ban 

Redaguota , nario taki
(redaguota)
prieš 1 valandą, taki parašė:

su 6 level, tu negali patekti nei į vieną iš tavo tų "pasiekimų" medi ;D ;D

btw: 

• 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

enjoy forum ban ;D

:D:D:D negali pasiekt su 6 leveliu? neberasyk sakau geriau eik zaist savo matchmakinga :) pakalbi tai kaip sulauzytas, kas cia greiciau gaus bana tai tik tu su savo sudinais postais :) geriau man pateik irodymus ka esu apgaves, gi sakei scammeris esu tai ir atsakyk uz savo bazara [MODERATED] :)yra visokios platformos tavo ziniai kaip: ESEA, FACEIT, CEVO. ir leveliai nieko nesako pasiekimams [MODERATED]:D atsirado zinovas. bent kokiam lane esi buves? :) kad tiek kalbi cia :Dmatos jau ant kiek tu [MODERATED], kad nesamones tik rasai po postu :) 

Redaguota , nario Adomas J.
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...