Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.
IMPORTANT: One topic for one project/sever is only allowed. If else you will get a warning and other same topics about your project will be deleted.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2188 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, ką gi, pasibaigus S III (3) PVP raundui, skelbiamas naujas: Versija: Season XII (12) Premium failais, 1500x dynamic reitais.

Dynamic reiškia, kad kas tam tikrą resetų kiekį sumažėja reitai.

Serveryje valiuta bus ne tik itemai, bet ir jewel'ai.

Serveris startuos balandžio 26d. 20 val. (Lietuvos laiku +03:00).

Padėkite mums surinkti daugiau žaidėjų prabalsuojant puslapyje :)

Daugiau informacijos: https://mu-kaimas.lt

Susitiksime žaidime! :)

Redaguota , nario Exillumnet
15 minutes prieš, Eddy parašė:

Apie koki tu gera projekta cia kalbi? :D 
Taip projektas mu-kaimas buvo kazkada labai geras, taciau savininkas  buvai tai net ne tu.  Tiesiog esi niekam tikes, is tu kuris savo rankom nieko nepasiegtu, o tik sugebantis kopijuoti viska nuo kitu. 

Super-mu bandei nukopijuoti, net tą patį dizainą pasirinkai ir drįsti man sakyti, kad kopijuoju? Biški ironiškai skamba.

(redaguota)
25 minutes prieš, Eddy parašė:

Dizainas platintas, neturejau pasirinkimo kito ka naudot. Pries tai minejai, kad tavo serveri kopijavau o dabar super. Apsispresk viena karta 

Tai ne vieną serverį galima kopijuoti tavo žiniai, ką tu ir darei. Nesvarbu, ačiū, kad tik keli mano temą į viršų, ir save tik gaidini šiame forume ;)

Kai subręsi, galbūt suprasi.

Redaguota , nario Exillumnet
(redaguota)

:D:D Oj tu durneli durneli. Tu suvoki su savo isbukusiom smegenimis ta dalyka, kad Mu-Kaimas tavo tas kuri neseniai turejai su Season3 Episode1 versija ir 9999x reitais buvo visiskai niekuom ipatingas ir isskirtinis. Jog gerokai anksciau buvo tokiu paciu 10 serveriu veikianciu Lietuvoje, tu esi visiskai nieko naujo ineses i  savo serveri ir niekada neinesi. As kuriau serverius dar seniau nei kad tu, taip kad mano senieji serveriai nuo tavo mu-kaimo nesiskyre nei kiek nu tik tas, kad pas mane zaideju budavo nuolatiniu ir nebuvau toks atsilupes ir mokejau juos pritraukti. As tave tik gaidinu sitam forume, o ne temas tau prikelineju ir tau padedu kazkuom. Durneli kada tu tai suprasi :D

Ir dar as niekaip nesuvokiu kaip butu galima nuo taves kazka kopijuoti jeigu tu pats savo rankom neesi nieko savo serveryje padares? Tas tavo mu-kaimas stovejo su Dodes pagalba. Dar ir as net tau shopus su spotais dariau.Tu vienas abejoju ar SQL susirasytum bent... :D Tu ant tiek esi mulkis, kad net savo characteriu nesugebejai senu issitrinti ir prasei, kad as tai padaryciau... :D 

Redaguota , nario Eddy

Tu vėjus seniukai kalbi, paleidai kopiją, kurioje nežaidė vienu metu net iki 10 žaidėjų ir tu gydai, kad pas mane niekas nelošė? Žaidė pas mane daugiausiai iš visų lietuviškų serverių, žaidėjai išėjo žinoma, tam yra be abejo priežastis, tiesiog viską susirinko, per du mėnesius, o tavasis serveris iš buvo gal dvi savaites, tai čia dabar neapykantą lieji lauk, bet man visiškai nesvarbu ;)

Suprask ta dalyka, kad tu esi nukopijaves pavadinima mu-kaimas kuris niekada tavo nebuvo, kuris buvo populiarus ir del kurio tu ir sulaukei tu zaideju. Kaip ir super-mu tai senas pavadinimas bet savininkas ne tas pats, todel zmonems ir zaidzia, nes sukelia daug prisiminimu :) Kiek zinau tavo projektas pries tai buvo exilium ir ten menesiu menesius niekas nezaide. Man nekyla joks pavydas tau suvok ta dalyka asiliuk :D

2019-04-13 16:05, Exillumnet parašė:

Sveiki visi, ką gi, pasibaigus S III (3) PVP raundui, skelbiamas naujas: Versija: Season XII (12) Premium failais, 1500x dynamic reitais.

Dynamic reiškia, kad kas tam tikrą resetų kiekį sumažėja reitai.

Serveryje valiuta bus ne tik itemai, bet ir jewel'ai.

Serveris startuos balandžio 26d. 20 val. (Lietuvos laiku +03:00).

Padėkite mums surinkti daugiau žaidėjų prabalsuojant puslapyje :)

Daugiau informacijos: https://mu-kaimas.lt

Susitiksime žaidime! :)

Sudervis cigonas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2188 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...