Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2199 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, H0st parašė:

Aš ir pats galiu bet tam neturiu laiko. Turiu ir kitų darbų. Galiu ir pinigus mokėt koks skirtumas?

Kišti į samp pinigus ? Hmmm... kažkaip nežinau. Aplamai kišti pinigus į žaidimą kažkaip nelogiška, na bet, tavo pinigai, tu ir darai su jais ką nori.

• Teigiamai 1
1 minute prieš, . Programmer { parašė:

Kišti į samp pinigus ? Hmmm... kažkaip nežinau. Aplamai kišti pinigus į žaidimą kažkaip nelogiška, na bet, tavo pinigai, tu ir darai su jais ką nori.

Investuoji kiek tu gali leisti. Be investicijų neymanomą normalaus projekto sukurti tai belieką investuoti pradžiai.

las_puerto_be_bg.png

Dabar, H0st parašė:

Investuoji kiek tu gali leisti. Be investicijų neymanomą normalaus projekto sukurti tai belieką investuoti pradžiai.

O žiurėk, esu matęs ne karta ir ne 2, kaip kuri projektus ir į juos investuoji, kur šiuo momentu dabar tie projektai ? Jug, taip pat investavai kaip ir dabar, mano nuomone, kišti pinigus į nieka aplamai, nelabai gera mintis.

Dabar, . Programmer { parašė:

O žiurėk, esu matęs ne karta ir ne 2, kaip kuri projektus ir į juos investuoji, kur šiuo momentu dabar tie projektai ? Jug, taip pat investavai kaip ir dabar, mano nuomone, kišti pinigus į nieka aplamai, nelabai gera mintis.

Praitiems projektas labai mažai investavau galiausiai perpirkau naują ir pradėjau nuo naujo. Nes ten ir taip investicijų mažai dėjau o čia gan labai daug.

las_puerto_be_bg.png

1 minute prieš, H0st parašė:

Praitiems projektas labai mažai investavau galiausiai perpirkau naują ir pradėjau nuo naujo. Nes ten ir taip investicijų mažai dėjau o čia gan labai daug.

Na ir manai pasieksi kažko ? Aš bent taip jau tikrai nemanau, jau gan pažėjus į SARG serveri, mažėja žaidėju vien dėl vasaros sezono, bet ir žiema mažai susirenka, nes jau samp gana senas žaidimas. Na, bet jei turi svajonę sukurti gan nebloga serveri, tad sėkmės, galbūt kažkas ir pavyks, nors aš nedryščiau taip galvoti.

• Teigiamai 1
3 minutes prieš, . Programmer { parašė:

Na ir manai pasieksi kažko ? Aš bent taip jau tikrai nemanau, jau gan pažėjus į SARG serveri, mažėja žaidėju vien dėl vasaros sezono, bet ir žiema mažai susirenka, nes jau samp gana senas žaidimas. Na, bet jei turi svajonę sukurti gan nebloga serveri, tad sėkmės, galbūt kažkas ir pavyks, nors aš nedryščiau taip galvoti.

Kodėl pradėjus kalba apie SA:MP projektu kurima, jūs visalaik SARG įkišat?? Turbūt nesuprasiu niekada :)

??

6b178bb119f17d91a544468c8d866818232.png

(redaguota)
43 minutes prieš, . Programmer { parašė:

Už ką tu nusiperki Steam žaidimus? už ora? Nes kiek suprantu "kišti pinigus į žaidima" kalbi apie visus žaidimus

Redaguota , nario Armzis

FORUMO-BANNER.png.ca842fadfee59c406f13d9874bd51405.png

(redaguota)
2 minutes prieš, . Programmer { parašė:

Tai, kad Grand Theft Auto: San Andreas tik 15 metu gyvuoja kaip tu gali su sampu gali 18 metu dirbti XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tai nuo gta IV aš žaidžiuVaizdo rezultatas pagal užklausÄ âbiedronkaâ

Redaguota , nario Tadehh

5a9e92ade4fe7_osize969x565q71hac4402-750x410.jpg.dc16928bfb9f75456b4626063d96441c.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2199 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...