Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2200 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi, sveikas. Noreciau uzpilditi del G.Moderatorius. Su sampu dirbu nuo 2012. Tai reiske kad turiu daug patirties. Pazystu zmones ir kaip jie moka elgtis. Ta prasme esu mates daugeli zmoniu. Tikrai nieko naujo man jie nebeparodys. Visus matau kaip kiaurus. Kaip zinau komandai jums reike isilavinosio zmogaus kuris tikrai supranta savo darba ir per tuos 7 metus labai issilavines tapau. Esu buves GreenSide G.Moderatorius menesiuj, bet pats atsistatydinau del elgesio su zaidejais. Man jus stilius nepatiko. Tai buvo senej, prazioj pacio serverio. Kadangi turiu patirties, as tikrai paversciau jusu komandai kaupesne ir profesionaliskesne.

As netik esu isilavines. As esu ir mandagus, nemeluojentis ir geros reputacijos turintis zmogus. As nenuleidziu ranku ir varau iki galo. Jei prisijunkciau i jusu komanda, manau kad jusu projektas taptu bent 20% geresnis (nes 100% neimanoma). Tadgi, noreciau kad pagalvotum apie mane. Su mano sugebejimais ir jusu projektu, mes butume puiki komanda.

Aciu kad isklausej.

Harbonojus.

Redaguota , nario Harbonojus
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

image-37857jpg-61057527.thumb.jpg.d2c1dc532c20daaa2949026db2fc52ef.jpg

Prieš 1 valandą, Harbonojus parašė:

Taigi, sveikas. Noreciau uzpilditi del G.Moderatorius. Su sampu dirbu nuo 2012. Tai reiske kad turiu daug patirties. Pazystu zmones ir kaip jie moka elgtis. Ta prasme esu mates daugeli zmoniu. Tikrai nieko naujo man jie nebeparodys. Visus matau kaip kiaurus. Kaip zinau komandai jums reike isilavinosio zmogaus kuris tikrai supranta savo darba ir per tuos 7 metus labai issilavines tapau. Esu buves GreenSide G.Moderatorius menesiuj, bet pats atsistatydinau del elgesio su zaidejais. Man jus stilius nepatiko. Tai buvo senej, prazioj pacio serverio. Kadangi turiu patirties, as tikrai paversciau jusu komandai kaupesne ir profesionaliskesne.

As netik esu isilavines. As esu ir mandagus, nemeluojentis ir geros reputacijos turintis zmogus. As nenuleidziu ranku ir varau iki galo. Jei prisijunkciau i jusu komanda, manau kad jusu projektas taptu bent 20% geresnis (nes 100% neimanoma). Tadgi, noreciau kad pagalvotum apie mane. Su mano sugebejimais ir jusu projektu, mes butume puiki komanda.

Aciu kad isklausej.

Harbonojus.

Na iškarto tavęs nepriimčiau nes matau nemoki rašyti lietuviškomis raidėmis ponas.

Dabar, Harbonojus parašė:

Ponas, tai nera viena is priezasciu kodel reike prisikist prie kazko. Cionais tik paprastas atsakymas, pildant i komanda, o ne ese kurioje bandau parodyt kiek as sugebu ir ko as noriu.

Na jeigu nori parodyti gera įspudi, jog tikrai vertas esi šių pareigų manau reikėtų rašyti lietuviškomis raidėmis, bei be klaidų kadangi pas tave kas 2 žodis yra klaidos. P.s ar čia ar kitur vistiek reikia rašyti lietuviškomis raidėmis ir be gramatinių klaidų? Aš bent taip manau.

(redaguota)
3 minutes prieš, AivarasT parašė:

Na jeigu nori parodyti gera įspudi, jog tikrai vertas esi šių pareigų manau reikėtų rašyti lietuviškomis raidėmis, bei be klaidų kadangi pas tave kas 2 žodis yra klaidos. P.s ar čia ar kitur vistiek reikia rašyti lietuviškomis raidėmis ir be gramatinių klaidų? Aš bent taip manau.

Cia tavo nuomone :)

Redaguota , nario Harbonojus

image-37857jpg-61057527.thumb.jpg.d2c1dc532c20daaa2949026db2fc52ef.jpg

prieš 2 valandas(-ų), Harbonojus parašė:

Aciu kad isklausej.

Harbonojus.

Tapai išsilavinęs per 7 metus? Kokį išsilavinimą įgijai? Nemokėjimo rašyt lietuviškai ir be klaidų. Globalus Moderatorius ne šiaip tindi rindi, o pavyzdys forumo lankytojams, o su tavo rašybos pavyzdžiais tai tik rankas susilaužyt. 

Kodėl įmanoma 20% pagerinti projektą jo net nežinant? Kodėl ne 19% ar tai ne 21%?

Išlįsk iš kaimo ir su savo 7 metų išsilavinimu pasidomėk apie gramatiką arba paprašyk mokytojos pradinėj, kad pamokytų ko neišmokai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2200 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...