Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2192 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kadangi as naudoju "siek tiek" pasenusi procesoriu(i5-4460) ir zadu pirkti 1660. Galbut butu gerai ir procesoriu atsinaujinti? Mano dabartine motinine: https://www.msi.com/Motherboard/H81M-P33/Specification, siaip, man uztektu tiesiog, kad galeciau zaidimus nors ir su sudiniausiom grafikom islaikyt stabilu fps, tai yra, kad nebutu kaip dabar, laikosi 60 ir po keliu sekundziu krenta iki 52,58,40 ir t.t, o tai sukelia puse sekundes ekrana uzsaldyma, kuris jau mane varo is proto. Taipogi, man visokiu "overclock" neprireiks.

29 minutes prieš, Martin'as parašė:

Passmark ieškok didesnio pagal našumo taškus procesoriaus , jeigu jau atsinaujint tai dvigubai geresnį galėtum pasimt .

Dekui uz atsakyma, bet kadangi esu labiau prie "zalio", manau, kad galetum koki parekomenduot. Biudzetas 200+ eur. Butu geriausia is kokio skytecho, nes neuzilgo is ten uzsisakysiu 1660 ti.

Tiesa sakant, tavo vietoj keliaučiau prie kitos platformos. Net ir tas pats i7 Haswell baisiai ilgai netarnaus, tuo labiau stockinis.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

13 minutes prieš, TrIpl3 parašė:

Dabartinis CPU 3 metus be problemu atlaike, tai manau, kad i7 arba kazkas is amd nepakenktu.

Esmė nėra tame, kad jis neveiks, bet naujesniuose žaidimuose bus problemų.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

34 minutes prieš, darrel. parašė:

Esmė nėra tame, kad jis neveiks, bet naujesniuose žaidimuose bus problemų.

11 minutes prieš, Synthwavez parašė:

tai kad ir dabar tokiuose grajuose kaip bfV ir t.t. su i7 5820k problemu yra. apie iprasta lga1151hasswelli net neverta sneket ?

As paciu naujausiu zaidimu nezaidziu. Zaidziu tokius kaip csgo, pubg, apex, tf2.

(redaguota)
6 minutes prieš, TrIpl3 parašė:

As paciu naujausiu zaidimu nezaidziu. Zaidziu tokius kaip csgo, pubg, apex, tf2.

Na gali tada į i7-4790 upgradinti ir turėtu užtekti.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2192 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...