Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, sveiki mielieji šio žaidimų forumo lankytojai! Esu vardu Edvardas (ką galime spręsti iš mano esamo slapyvardžio) bei man yra 16 metų. Pats užsiimu SA-MP karjera, įvairiais darbais, bendrasavininko darbu, pagalbininku, direktoriavimu ir pan. Mėgstu tokią veiklą. Pats dažniausiai dirbu pagalbininku arba bendrasavininku. Moku dirbti ties forumu - tvarkyti temas, kurti patrauklius bei traukiančius į projektą aprašus, esu raštingas bei sumanus vaikinas mėgstantis tokią veiklą. Pats turiu didelę patirtį. Kokiuose projektuose esu buvęs pagalbininku ar bendrasavininku? Štai keli pavadinimai: SAMG.lt, SAPG.lt, SAIG.lt.. - keli pavadinimai, kuriuose esu turėjęs svarias pareigas. Einant toliau.. Ko noriu iš jūsų? Galiu pabūti bendrasavininku ar pagalbininku, prižiūrėti forumą, daryti rinkimus, prižiūrėti tvarką serveryje, teikti pagalbą naujokams bei kitiems žaidėjams. Kodavimas - ne mano sritis, ties tuo aš nemoku bei dėlto manęs galite neimti. Galiu būti stiprus pagalbininkas. Kaina? Kainos nėra, mane tenkina pareigingumas, mėgstu užimti svarias pareigas projektuose, mėgstu būti komandos dalimi. Tarp kitko - kainos ir neturėtų būti, nes čia nei kodavimas nei ką, bet tiesiog - jūsų labui. Patirties turiu daug. Kam įdomu - gyvenu Kaune, neseniai persikėliau iš Vilniaus. Mėgstu sportuoti bei domiuosi automobiliais, motociklais. Kritiką priimu laisvai, mėgstu taisytis iš klaidų, nes klaidų padarome visi, nėra tokio ,,idealaus“ žmogaus kuris nepadaro nė vienos klaidos. Manau mane suprasite puikiai. Ačiū už ,,laiko sugaišimą“ bei mano rašinio perskaitymą. Tariu iki greito, mielieji bičiuliai. Tarp kitko - mano ,,Facebook“ paskyra - asmenine žinute, viešai neteiksiu. :) 

Taip pat man nėra skirtumo, ar projektas bus išsiplėtęs, ar bus tik naujas be atidaryto serverio, tik su forumu - nėra svarbu, nėra jokių pasirinkimų, tinka viskas! Siūlykitės. 

prieš 19 valandas(-ų), mR.Bean parašė:

Sveikas, jeigu turi Discord, parašyk man mR.Bean#1316

Šiuo metu šia programa nebesinaudoju, verčiau parašyk asmenine žinute šiame forume.

prieš 19 valandas(-ų), Džemal. parašė:

Tapatį per tapatį rašai, tai kur čia tas raštingumas?

Paaiškink išsamiau bei normaliau, nes nesuprast - ką tu turi omenyje.

prieš 19 valandas(-ų), mariusqw parašė:

Ką žinau, tik sargyno kopijose ir buvęs xd. O šiaip iš tokio bendrasavininko "prižiūrinčio serverį" 0 naudos.

Deja, ne 0 naudos. Tarkime administratorius gali užsiimti modifikacijos darbais žinodamas, kad yra kas prižiūrės serverį bei nekils nesklandumų. Mąstyk protingai bei suvok ką rašai. O dėl pavadinimų - neesmė, kad pirma raidė S tai jau SARG'o kopijos? Susimąstyk.

prieš 18 valandas(-ų), Pablas parašė:

Nu geriau jau eik į sarg kopijas žaist ar į kitus serveriu bandyk administratorių paimt ar direktorių ;) sėkmės

Aš turėjęs tiek tuos direktorius, tiek tuos administratorius. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...