Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2173 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Laba diena,
vėl planuoju pradėti žaisti SA:MP tai reikėtų ir paskyros. Gal kažkas galėtumėt, pasiūlyti paskyrą tokiu serverių kaip  rls, lv, ir t.t, galite siūlyti projekto paskyrą kur žaidžia bent 50 žmonių. Patikusią paskyrą nusipirksiu ir šiandien, pirmas neinu tik su tarpininku. Sarg,lmg nedomina. 

nupirkta.

Redaguota , nario Justionas
(redaguota)
2 minutes prieš, MbIL parašė:

o tai pats kaifas ir yra pradėti viską nuo 0(bent jau man) o ne viską gauti, daugelis projektų taip ir susigadiną tą savo įdomumą nes naujokams viską duoda o tiems kitą dieną jau atisbosta viską(tas pats ir lv) , o paskui nusipirksi paskyrą nei žinosi kokia reputacija nei ką, svetimų kojinių jug irgi nedevi? Čia tik mano nuomonė :D 

Anksčiau esu pats žaidęs RLS ir LV:) ir tai pat pardavęs savo paskyras, tad dabar noriu palengvinti sau gyvenimą ir nesiekti visko nuo pradžių.

Redaguota , nario Justionas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2173 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...