Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lukas Babrauskas nuotrauka.

LEIxp16.png

ŽAIDIMŲ GIFT PIGIAU!
Sveiki, norintys įsigyti žaidimus pigiau, susisiekite su manimi! atsiskaitymas; (Swed, SB, paysera, maxima, kioskai)!
?:woot: RUST - 4€!
?:shok: GTA V - 8.5€!
?8| PUBG - 8€!
Dėl kitų žaidimų kainų rašykit į komentarus arba asmenine žinute (patikimumo šiek tiek turiu, jei reikės numesiu, bet taip pat neprieštarauju imant tarpininką (už kurį mokat jūs).

LEIxp16.png

Kontaktai;

Facebook: Lukas Babrauskas (greičiausias būdas susisiekti)

Discord: lukkenzo #8972

Steamhttps://steamcommunity.com/id/Lukew0w/

parasas.png?uid=76561198088818348

13 minutes prieš, ᵍᵉᵗ ᶜʳᵃᶻʸ parašė:

Aš nepirksiu, tik noriu pasitikslinti: GTA V - 8.5€! Steam accountas ar žaidimas skirtas Steam platformai? Čia žiauriai pigu tada  ;D Tikrai sėkmės

Tai dabar sale steam platformoje....:)

Nuolat perku Jūsų turimą PayPal valiutą. Plačiau TEMOJE

Nuolat perku Jūsų turimus BITCOIN. Plačiau TEMOJE

Kreipkitės AŽ, susitarsim, galiu nupirkti ir dideles sumas. :kiets: 

34 minutes prieš, ᵍᵉᵗ ᶜʳᵃᶻʸ parašė:

GTA V Steam Sale kaina 15 eurų, o čia po 8.50 euro ;D Jeigu žmogus patikimas- čia žiauriai pigu

Galima ir acc ir gift imti

2019/06/29 parduoti žaidimai/atsiliepimai;

GTA V - x2

PUBG - x1

The Forest - x1

Šiandienos užsakymai;

GTA V - x1

Rust - x1

PUBG - x1

Laukiu daugiau užsakymų!

image.thumb.png.d23380b1273aad2e8fa6cf8fd60330a7.png65305678_695303467607868_942671452329476096_n.png?_nc_cat=107&_nc_oc=AQlCLdqX0A9NxIjd3WFIhwJF4HbyC9ez_XaMcWGqLQKSRy5SYexlCuHDugCjOITCPyU&_nc_ht=scontent.fvno4-1.fna&oh=8e9ee5374e35e3a81fdb13b03a419b49&oe=5DC71662

(redaguota)
2019-06-29 19:40, lukjje parašė:

Lukas Babrauskas nuotrauka.

LEIxp16.png

ŽAIDIMŲ GIFT PIGIAU!
Sveiki, norintys įsigyti žaidimus pigiau, susisiekite su manimi! atsiskaitymas; (Swed, SB, paysera, maxima, kioskai)!
?:woot: RUST - 4€!
?:shok: GTA V - 8.5€!
?8| PUBG - 8€!
Dėl kitų žaidimų kainų rašykit į komentarus arba asmenine žinute (patikimumo šiek tiek turiu, jei reikės numesiu, bet taip pat neprieštarauju imant tarpininką (už kurį mokat jūs).

LEIxp16.png

Kontaktai;

Facebook: Lukas Babrauskas (greičiausias būdas susisiekti)

Discord: lukkenzo #8972

Steamhttps://steamcommunity.com/id/Lukew0w/

žaidi po 4-8 eurus, o kai eina kalba apie 50-60 eurų, būna ignor, taip ir negavau atsakymo, nu ok, čia kaip kažkoks sam su daugybė fake nickname, matyt teks man nupirkti pačiam jiems, na sekmes

Redaguota , nario ᵍᵉᵗ ᶜʳᵃᶻʸ
(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), ᵍᵉᵗ ᶜʳᵃᶻʸ parašė:

žaidi po 4-8 eurus, o kai eina kalba apie 50-60 eurų, būna ignor, taip ir negavau atsakymo, nu ok, čia kaip kažkoks sam su daugybė fake nickname, matyt teks man nupirkti pačiam jiems, na sekmes

Žmogau, darbo dienom normalūs žmonės dirba, nemanai? :DD prasiblaivyk, pilnas visados esu, galiu ir už 100€ parduot, neproblema man.

BTW į facebook atsakau greičiausias, supergames užsuku 1/2 kartus per dieną.

P.S. bundles nepardavinėjam.

Redaguota , nario lukjje

(redaguota)
prieš 17 valandas(-ų), lukjje parašė:

Žmogau, darbo dienom normalūs žmonės dirba, nemanai? :DD prasiblaivyk, pilnas visados esu, galiu ir už 100€ parduot, neproblema man.

BTW į facebook atsakau greičiausias, supergames užsuku 1/2 kartus per dieną.

P.S. bundles nepardavinėjam.

normalūs žmonės dirba realius darbus, o ne žaidžia kaip maži vaikai su virtualiais žaidimais po 4-8 eurus ir fake facebook anketomis lol. nematau aš jokio skirtumo tarp bundle paketų ir tik žaidimų, vienu žodžiu čia kažkoks scam ir nieko daugiau, facebooke turi tik kelis draugus ir neimi žinomo tarpininko, siulai kažkokius 15mečius su apgailėtinais Steam profiliais

Redaguota , nario ᵍᵉᵗ ᶜʳᵃᶻʸ
prieš 3 valandas(-ų), ᵍᵉᵗ ᶜʳᵃᶻʸ parašė:

normalūs žmonės dirba realius darbus, o ne žaidžia kaip maži vaikai su virtualiais žaidimais po 4-8 eurus ir fake facebook anketomis lol. nematau aš jokio skirtumo tarp bundle paketų ir tik žaidimų, vienu žodžiu čia kažkoks scam ir nieko daugiau, facebooke turi tik kelis draugus ir neimi žinomo tarpininko, siulai kažkokius 15mečius su apgailėtinais Steam profiliais

Turiu tik kelis draugus?:DD fake anketa? 2010 metais sukurta, draugų +-1000, 800+ sekėjų, atsigauk vaikinas, žmonės dirba ir užsiiminėja kitom veiklom, jog gautu papildomo pelno.

Pardavinėju ką noriu, man čia nieko gali nesakyti.

Bent vienus įrodymus įkelk, kad neimu žinomo tarpininko, siūlau 15mečius su apgailėtinais steam profiliais, aš tau į banką 100€ pervesiu, gėda žiūrėt į tokius apgailėtinus žmones.

image.thumb.png.8a41465c13ebfbded43dd659c5d81515.png(čia tau tavo fake anketa, jei kvailas esi, geriau to nedemonstruok viešumoj).

Kaip tau giftint bundle jei tokios funkcijos steam'e nėra? http://prntscr.com/oa1ecb 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

galvą gydyk aftiuga,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...