Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2 minutes prieš, God parašė:

Apscaminkit jus ji :DD, kaip jis lc vaikus apgavo :) 

sarkazmas ;)

Aš dar karta klausiu. Tau neužpiso kiekviename mano žingsnyje palikinėti savo durnus komentarus???
Ar tau mano parašo ant kaktos noris? Išnyk , sedėk savo supuvusiam kambaryje ir nekaišiok savo jobano trigrašio kur tau nereikia, o jeigu turi man kažka realaus pasakyti , galim susitikti aš taves išklausysiu.

5 minutes prieš, Marius parašė:

Aš dar karta klausiu. Tau neužpiso kiekviename mano žingsnyje palikinėti savo durnus komentarus???
Ar tau mano parašo ant kaktos noris? Išnyk , sedėk savo supuvusiam kambaryje ir nekaišiok savo jobano trigrašio kur tau nereikia, o jeigu turi man kažka realaus pasakyti , galim susitikti aš taves išklausysiu.

Kaip puikiai zinai kaip kas gyvena.

(redaguota)
19 minutes prieš, Marius parašė:

KINGUIN, G2A -_- taigi pilna shopų yra.. P.S kur dingai juk buvo summer sale -_- būtum pigiau gaves

Redaguota , nario E3ikaZ

Forumo bernelis.

0
 Advanced issues found

prieš 4 valandas(-ų), arturyukas parašė:

Nepirkit is accountai.lt vogtos paskyros per 3h susigrazino ciuvas ir nebeduoda naujos, saudo atmazus, kad isiunte man kita bet kaip nieko tiap nieko 7e i bala

Tai man jie nuo pat open atrodė nepatiki kiek neigiamų atsiliepimų.. Galėtų paysera supakuot jį... Net nėra jokios IV pažymos -_-

Forumo bernelis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...