Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1714 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pirkti neapsimoka - nes jo projektas (ProCS.LT, kartu su šia paslauga MasterServer) yra parduodami. Nuorodą į pardavimo skelbimą: /t409450/parduodamas-counter-strike-16-projektas-su-pelnu/

Taigi pirkdami paslaugą už 100Eur - neturi garantijos, kad jeigu rytoj bus parduotas projektas, naujasis savininkas neprivalės laikytis įsipareigojimų.

Akivaizdu kad Procs.lt savininkas neįvertino tokių rizikos veiksnių, taip pat neįvertino, kad internete niekas tokių sandorių tokiem laikotarpiams nedaro tik žodiniu susisitarimu kuris nieko nereiškia. Sakys jisai išrašo saskaitą - faktūrą - bet ją turi patvirtinti notaras, kas dar kainuotų papildomai pinigų ir laiko dėl kažkokio CS projekto? 

Citata

Boost netinkamas jeigu:

1.Jūsų serveris naujas ir norite turėti iškarto pilną serveri. 

Jeigu jis taip kalba - vadinasi jo MasterServer yra visiškai tuščias arba labai menkas. Ir už tai  mokėti 100EUr? 2Eur per savaitę? Žinau kur už 2Eur galima gauti mėnėsiui :)

Citata

ms statistika ( per 2 MS ) unikalių 3000-5000 žaidėjų 24h bėgį.

Šita statistika visur pateikiama skirtingai. Todėl jis tikrai tuščias arba čia rodo ne unikalius, o bendrus paspaudimus, kas iškreipia vaizdą, nes unikalių būti 150, o bendrų paspaudimų ir susidarytų apie 3000-5000.

Išvada - SCAMERIS.

Redaguota , nario ManoKova

Kaip ir sakiau bendras užklausas įkėliai, o ne unikalius apsilankymus - prigautas.
Projektas parduodamas ir TIKRAI nėra garantijų kad naujasis savininkas laikysis įsipareigojimų.

Citata

2. Jeigu projektas būtu nupirktas, būtu sudaroma sutartis su nauju pirkėju kuris būtu ipareigotas neišiminėti tinklapiuose nupirktų backlinks/reklamų, serveriuose žaidėjai neprarastu turimų privilegijų. Tas liečia ir boost.

Kaip ta sutartis atrodytų įsipareigojimo laikytis senų salygų tam tikrų? Žinute per Skype ar per facebook būtų įpareigotas? Tokie įsipareigojimai yra niekiniai. O gal viski turi kokį šabloną?

(redaguota)

Teve mūsų, kuris esi danguje... :D
Daug prirašiai, bet mes dabar kalbame apie tai kad tavo projektas yra pardavimo stadijoje, o tu toliau siūliai nepigę paslaugą, dėl kurios mano akimis nėra jokių garantijų, kad jos veiks kai projektas bus nupirktas.

Žodžiu aš tau iš pradžių bandžiau ir duoti suprasti, kad reikia kažko, kad naujasis savininkas laikytųsi senojo savaninko įsipareigojimų.

Tavo sąskaita faktūra yra niekinė, nes ji skirta įrodyti, kad esi pardavęs projektą, o naujajam savininkui įrodymas, kad nusipirko ir kiek mokėjo. Bet ji neįpareigos laikytis kažkokius serverius Masterserveryje ar tavo nuorodas svetainėje. Beje kad ji galiotų turėtų būti ant abiejų parašai, ar tikrai bus? Nu gal... :D

Taigi jeigu aš noriu nusipirkti pas tave Masterserveryje vietą už 100Eurų, aš neturiu garantijų, tu taip pat jų negalėsi garantuoti dėl paslaugos ateities. Kaip kažkas sakė amxmodx.lt forume už kažkiek sumos kažkur kitur užpirksi tam serveriui ir atrodys kad iš tavęs efektyvu.

Tai tu man vis dar neįrodej kad pas tave pirkti už 100Eur yra saugu, nematau jokio pdf dokumento ar kažko tokio, kad pardavęs projektą - užtikrinsi, įpareigosi naująjį savininką laikytis tam tikrų įsipareigojimų šiuo atveju del Masterserver vietos.

Štai kažko tokio reikės: http://img.lrytas.lt/ad/lrytasprojektai/Pirkimo.pdf
Bet vargu, tu tiki savo sąskaitom-faktūrom niekinėm :D

(redaguota)
Citata

Aš jau viska parašiau, kam reikalingos sutartis. Net jeigu ir savininkas būsimas nesilaikytų isipareigojimų, teismo keliu žmonės galėtu prisiteisti nuostolius,tame tarpe ir aš. Joks popiergalis niekada garanto neduoda, bet gyvename diplomatiškoje šalį, kur visi ginčai gali būti sprendžiami teismo keliu, jeigu kitaip neina susikalbėti.

Tu tikrai tuo tiki? Būtum pirmasis ko gero, kuris teistųsi dėl ne visai legalių dalykų - MasterServerio, kuris nėra toks jau ir šventas daiktas. Oficialiai Masterserverius keisti yra draudžiama. Tai prilyginama kažkam tokio kaip piratinės versijos platinimas ir pan. Todėl aš tavim netikiu dėl to jau čia prisigavai vėl ir nerimtai pakalbėjai :) Pasidomėjus teisininkų turbūt net nepavyktų iškelti tau to teismo, nes čia tas pats kas teistis dėl kreždutės saldainio :D.

Citata

Aš esu pardaves ne vieną ir ne du projektus, todėl žinau kaip viskas vyksta, ir kokios sutartis turi būti pasirašomos.

Tikrai nežinai. Jei per socialinę media (skype, facebook, one.lt) parduovej ten savo tas radijas - nereiškia, kad turi labai daug patirties ir kad žinai kokios sutartys, nes kai prašiau kad mane įtikintum kad saugu pirkti už 100Eur Masterserveryje vietą, kai projektas pardavimo stadijoje - taip ir neparodėj man jokios sutarties.

Citata

Tie kas pas mane pirktu betkokia paslaugą, ir jeigu jam nepakaktu žodinio susitarimo, visada galima pasirašyti sutartį ! 

Žodiniai susitarimai yra niekiniai šiais laikais. Tas pats kas šuniui liepi saugot mėsą.

Citata

Projektas pardavinėjamas nuo 2016 metų. Apskritai, jeigu ir esu ikėles, kad projektas parduodamas - ne faktas, kad ji ir parduosiu. Būną įvairių dienų, kai atrodo nebesinori nieko, o būna dienų kaip dabar - kai paleisti neketinu nors ir bus susidomėjimas. Tačiau kiekviena diena skirtinga, todėl betkokiu atvėju esu patalpines jog projektas yra parduodamas. Bet kaip ir minėjau, jis parduodamas nuo 2016 metų.

Jau pradėjai mėtytis? Panašu kad nori uždirbt iš Masterserver, parduoti ir nusiplauti.
Arba uždirbt gerai iš MS ir paskui baigsis galiojimai ir viskas baigsis.

Citata

Aš suprasčiau, jog tokių dalykų klaustu manęs potencialus pirkėjas, boost / reklamų ir t.t. Bet tu toks nesi, tiesiog bandai lygioje vietoje ižvelgti klasta,ir išvesti mane į dienos šviesą. Bet nejau nesupranti, kad dienos šviesoje viskas pas mane yra švaru, gražu, ir be jokių scamu.

Manau jau padariau pakankamai daug kad niekas nepirktų - jei toks atsiras - pasidalink ;D

• Parašė po 7 mėnesių...
  • RomasTR pakeitė pavadinimą į nera

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1714 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...