Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas, forumo nariai bei lankytojai, kiti skaitytojai. Kadangi pamiršau senosios forumo paskyros slaptažodį, rašau iš kitos!

Esu vardu Matas, man yra 16 metų, esu paprastas, griežtas bei ryžtingas žmogus. Norėčiau prisidėti prie kokio nors projekto kūrėjo bei galėčiau pabūti bendrasavininku. Už ką galėčiau būti atsakingas aš? Štai kriterijai, už kuriuos galėčiau būti atsakingas būtent aš, kaip bendrasavininkas:

• Komandos rinkimas;
  • Pagalbos teikimas (daugiau negu paprastas administratorius gali suteikti pagalbos);
  • Įvairių renginių rengimas;
  • Reklamavimas;
  • Galiu sukurti visokias INFO apie projektą ir pan. (turiu raštingumo gabumą);

Aš pats nemoku koduoti ar naudotis ''Photoshop'' programėle, todėl šiais dalykais apsiimti negalėčiau. Galėčiau apsiimti tik tokiais dalykais kuriuos išvardijau viršuje. Galėčiau dar daryti ir įvairius kitus dalykus, nes visko paminėti tiesiog negaliu. Mokėti man tikrai nereikia, aš noriu prisidėti bei būti bendrasavininku, turėti veiklos. Pats būčiau aktyvus bei bendraujantis, nors toks ir esu. Esu ryžtingas bei pasiturintis, niekada nelygiuoju žmonių į vieną ar kitą pusę, nieko stengiuosi nenuskriausti. Esu nuolaidus, tačiau tikrai su riba. 

Iškart bus neigiamų komentarų kaip: ''niekur nebuvęs komandoje, nepasitikėkit'' ir pan., todėl iškart sakau, kad galėčiau būti laisvai bendrasavininku, nesvarbu, kad neturiu patirties, tačiau mačiau, kaip tai daroma. Esu buvęs ir direktorių prižiūrėtoju ne kartą, ir forumo moderatoriumi. Neigiamų komentarų nenorėčiau, ačiū!

(redaguota)

Jeigu nori siekti aukštesnių pareigų, tai eik į kokį rimtesnį serverį, kuris jau ilgai laikosi ir pradėjęs žaidimą paprastu žaidėju, siek direktoriaus, vėliau moderatoriaus, globalaus moderatoriaus ir taip siekiant aukštumų kilk laiptais. Joks normalesnis serveris tau nepasiūlys tapti savininku, kad ir koks tu raštingas esi, kadangi raštingų yra daugybė, nesi vienas. Tai tiek, tiesiog patarimas, ryžtingai ir palengva siek aukštumų. Sėkmės. ;) 

Redaguota , nario Vikarijus

QrFMnoJ.gif

(redaguota)

Svarbiau kad gauti bendrasavininka :D Savininkas ar administratorius cia ne pareigos o privilegijos tas pats kas ir admin žaidime ir VIP nariai, nieks nieko nedalina, aš irgi taip sugebu

prieš 2 valandas(-ų), MATh parašė:
  • Komandos rinkimas;
  • Pagalbos teikimas (daugiau negu paprastas administratorius gali suteikti pagalbos);
  • Įvairių renginių rengimas;
  • Reklamavimas;
  • Galiu sukurti visokias INFO apie projektą ir pan. (turiu raštingumo gabumą);

Viskas aišku su tavim, tai tiek ir užteko

prieš 2 valandas(-ų), MATh parašė:

nesvarbu, kad neturiu patirties

Svarbu! Patirties reikė turėti, jei tu šūda malsi, jei tau betkoks žaidėja neitiks nervai pratrūks tu tiesioginė prasmė užblokuosi ji žaidime, arba mėginsi kaip nors jam pakenkti, per tokius cirkus tau žaidėju nebus, arba dar saviems tikslams kaip draugeliams dažniausiai ai duosiu čia biški kreditų, 3 lygio administratoriu, VIP, ar kokias dar ten admin prižiūrėtoja, nieks taip nedaro žinok. Reik tam motyvacijos turėt, pastangų įdėti į projekta, kad žaidėjai būtų patekinti. Prašom eik į šūdservius ir prašykis ten tave greit priimtu, bet aišku neilgam :)

Dar noriu pridėti tema, ar tu čia būsi ar busi dar beždžionė kuris tema kopijuoja ar gražu?

Redaguota , nario boe1ng

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...