Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki nusipirkau Gta v key iš eneba.con

paleidus social club gta v man išmeta error 

Unable to access Rockstar servers. Activation of GTA V requires an internet connection. pleace check your connection and click retry, or click cancel to quit.

tada pagalvojau gal man nepaleidzia del to kad pacio gta neturiu nors gan ilgai irasinejo ta faila.

gal kas zinot kur parsisiusti gera gta kad eitu prijungti social club acounta ir eitu zaisti online? Pleace

54 minutes prieš, haX0r parašė:

"Activation of GTA V requires an internet connection"
Išversiu: norint aktyvuoti GTA V reikia būti prisijungus prie interneto.

Ta aš suprantu aš esu prie interneto bandziau ir perjungti pc net intika bet niekas nesikeicia turiu minti kad social club ne gta v parsiuncia o tik pati social club launcheri del to ir klausiu kur galima gauti gta v gal tada pasileistu ir pats social club

Esu turėjęs tiek Social Club GTAV tiek Steam GTAV ir niekad tokios bėdos nebuvo ,kaip pas jumis @eFFiga 
Matau naudojate Social Club GTAV. 
1. Nueinate į Social Club > Downloads > GTAV  Install Launcher

2. Parsisiuntus GTAV  Install Launcher jums teks prisijungti ta paskyra ,kuria naudojatės Social Club svetainėje prisijungus ir viskas.

Manau ka-kiek gal padėjau :)

b5ea6846226a5752a5404118f0466bf4801.jpg

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...