Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki @kkz葉. Labiau išplėtoti klausimą reikėjo ,nes dabar man neaišku ar Steam GTAV ar RSC.
Jeigu Steam ir yra sulinkytas su kitu account rsc tuomet reikia rašyti rokstar support ir nurodyk prisijungimo vardą bent jau ,kad jie galėtų indetifikuoti jumis ,kad tikrai esate tos paskyros savininkas.
Jeigu RSC tuomet nieko neišeis reikia jums gmail esančio pirkinio ID jeigu jūs neturėsite jo nieko neišeis be man buvo panašių situacijų.

b5ea6846226a5752a5404118f0466bf4801.jpg

(redaguota)

Tai čia steam account nusipirkot ar kaip? Nelabai ir aš pagaunu situacijos, nes jeigu steam - kaip jis gali būti išvis linkintas su RSC, jeigu žaidimas randasi pačiame steam'e. Jeigu RSC - tai accountas gi vienas ant jo ir turi būti, kaip gali su kažkokiu kitu būtų linkintas. Panašiausia, kad pardavėjas jus čia kažkaip apgauti bando tiesiog.

Redaguota , nario Enderdroid
33 minutes prieš, Enderdroid parašė:

Tai čia steam account nusipirkot ar kaip? Nelabai ir aš pagaunu situacijos, nes jeigu steam - kaip jis gali būti išvis linkintas su RSC, jeigu žaidimas randasi pačiame steam'e. Jeigu RSC - tai accountas gi vienas ant jo ir turi būti, kaip gali su kažkokiu kitu būtų linkintas. Panašiausia, kad pardavėjas jus čia kažkaip apgauti bando tiesiog.

Matai Steam platformoje yra bet pats žaidimas randasi Rokstar Social Club ten išsisaugoja visa žaidėjo informacija ,kaip ir pačiame steam'e dėl to ir nusipirkus GTAV žaidimą ant steam neužtenka dar reikia ir susikurti nauja paskyra ant Rokstar Social Club puslapio ,kur poto prisijungus gausi tokį iš steam kodą kurį reikia atkyvuoti pačiame saite :) Tokia jau ta politika :D 

1 minute prieš, kkz葉. parašė:

Nu nusipirkau stemą gan pigiai, kuriame yra GTA V, ir žodžiu, įsijungiu GTA V rašo kad yra linkintas jau su kažkokiu accountu, o savininkas neduoda man RSC accounto,ir jokios informacijos, tai ir klausiu ar įmanoma kažkaip kad atsikabintų tas steamas nuo to RSC accounto. 

@3r1kasTV@Enderdroid

Ne viskas po GTA V likai nabent duos tas žmogus RSC prisijungimus

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...