Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Palandziojes po savo PC radau senuosiuos SuF3R - Updeitus. Tikriausiai atsimenat juos nuo MIRTIS.LT laiku.

Aprasymas:

Cia Updeitas kuris pakeis jusu CS zaidima. (Pakeis skinus, soundus, ginklu modelius ir t.t)

Link'as:

CS_update_by_SuF3R.rar - 9.3 Mb

P.S Sorry uz maza aprasyma, nelabai net atsimenu kas tuose pack'uose :D

CS Update 2 by Suf3r. >> game-pakai/cs-update-2-by-suf3r-t3949.html

• Parašė po 8 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...
lol

Nespamink be reikalo, ne į temą parašei. O tikrai bent jau galėjai aprašyti daugiau packe esančių dalykų.

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Tai tiek. :)

• Parašė po 3 mėnesių...
Palandziojes po savo PC radau senuosiuos SuF3R - Updeitus. Tikriausiai atsimenat juos nuo MIRTIS.LT laiku.

Aprasymas:

Cia Updeitas kuris pakeis jusu CS zaidima. (Pakeis skinus, soundus, ginklu modelius ir t.t)

Link'as:

CS_update_by_SuF3R.rar - 9.3 Mb

P.S Sorry uz maza aprasyma, nelabai net atsimenu kas tuose pack'uose :D

CS Update 2 by Suf3r. >> http://www.labusai.com/game-pakai/cs-up ... t3949.html

Taigi yra tokia tema ir dar net tas pats vartotojas įdėjas. :| nu gal aš ne taip supratau :rolleyes:

Dabar žaidžiu: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source.

--

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...