Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

šiandien rašau šią temą norėdamas pasidalinti vienu iš savo skript, idėją esu paėmęs iš vieno serverio, kurio neminėsiu. Šį skriptą sukūriau greit, bet sukūręs jį supratau, kad mano kūriamam serveriui jis nepravers ir yra visiškai ne į temą, tad kodėl gi nepasidalinus su jumis. Taigi, jeigu jums pravertė tai paspauskit rep, o jeigu ne, tai tada nežinau, galit parašyt kas nepatiko ir pan., gal, kai turėsiu laiko pakeisiu :).

Apie event: per tam tikrą laiką jūs turėsit užlipti ant žalio bloko, kas kelias sekundes blokai pasikeis į tam tikrą proc. skaičių žalių ir raudonų, jeigu būsite pasibaigus laikui ant raudono - nukrisite. Šį event galima aišku tobulint, bet kaip minėjau neturiu tam laiko ir man jis nėra naudingas. Sėkmės!

Nesu skript profesionalas, bet turiu klausimą tikriems "profams", ar eina kažkaip pakeisti vietoj "make console execute command "replacenear t.t" padaryt tiesiog pvž "replace dirt block in radius 5 to 5%%dirt,95%%air" - duokit žinot komentaruose, o dabar tariu jums - sudie!

https://www102.zippyshare.com/v/Nw0nLNJX/file.html

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...