Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1828 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kadangi baigiau buildint pc, tai reiktų padoraus monitoriaus iki 350~eu.

Domintu 1440p monitorius, bet tik tuomet jei nebūtu diskomforto pvz. fish eye, motion blur, paskaustų akis po poros valandų ir pnš. ir net nežinau ar yra gerų monitorių už 350 ypač 144hz,bet paeitu ir 1080p normalus tik va tie 1080p nebent 24inc (gal 27inc) nes ant didesnių monitorių ir ypač jei jis 1080p tai matosi pixs lengviau bent jau kiek girdėjau :| ...

Dabartinis monitorius: Samsung SyncMaster T190 75Hz 2ms 19 inch LCD TN  1440 x 900

GPU: RTX 2070 (be oc)

Monitorių varijantai:

1.Asus ROG Strix XG27VQ 144Hz lenktas GAMING LED monitorius su VA technologija | 27 colių | FULL HD (1920x1080) 4ms       

Privalumai: va panelė, papildomi nustatymai: (Crosshair/Timer/FPS Counter/Display Alignment) 

Minusai: 4ms ir tik full hd...

Kaina: 387.39 €

2.AOC G2790PX 144Hz GAMING LED monitorius su garsiakalbiais ir AMD FreeSync technologija | 27 colių | FULL HD (1920x1080) 1ms           

Privalumai: 1ms, freesync 

Minusai:  tik full hd       

Kaina: 274.49 €

3.Asus VG279Q 144Hz GAMING LED monitorius su garsiakalbiais ir IPS technologija | 27 colių | FULL HD (1920x1080) 1ms MPRT , 3ms(Gray to Gray)     

Privalumas: IPS panelė, 144hz, neblogas dizainas 

Minusai: 3ms, tik full hd.           

Kaina: 307.99 €

4.AOC CQ32G1 lenktas 144Hz GAMING LED monitorius su VA technologija | 31.5 colių | 2560x1440 4ms, 1ms mprt             

Privalumas: Va panelė, 2k, 31.5 colių, 144hz, siauras rėmas šonuose 

Minusas: 4ms iš galo atrodo stambus :|               

Kaina: 317.49 €

5. AOC AGON AG241QX 144Hz GAMING LED monitorius su garsiakalbiais ir AMD FreeSync technologija | 23.8 colių | 2560x1440 

Privalumas: 1440p 1ms 32colių

Minusai: Neradau ?

Kaina: 348.59€

6DELL Alienware AW2518HF 240Hz GAMING LED monitorius su AMD FreeSync technologija ir AlienFX apšvietimu | 24.5 colių | FULL HD (1920x1080)

Privalumai: freesync, 240hz(gerai žaidžiant csgo :D), gražus dizainas

Minusai: Neradau ir šjp rašo per vieną site kad šitas monitorius yra nr1 už tokia kainą

Kaina: 327.19€

Nežinau kaip ir šitie visai nieko monitoriai tik nežinau kurį imt... 

Redaguota , nario Tks89

I like BOOBIES :blink:

26 minutes prieš, Tks89 parašė:

Sveiki, kadangi baigiau buildint pc, tai reiktų padoraus monitoriaus iki 350~eu.

Domintu 1440p monitorius, bet tik tuomet jei nebūtu diskomforto pvz. fish eye, motion blur, paskaustų akis po poros valandų ir pnš. ir net nežinau ar yra gerų monitorių už 350 ypač 144hz,bet paeitu ir 1080p normalus tik va tie 1080p nebent 24inc (gal 27inc) nes ant didesnių monitorių ir ypač jei jis 1080p tai matosi pixs lengviau bent jau kiek girdėjau :| ...

Dabartinis monitorius: Samsung SyncMaster T190 75Hz 2ms 19 inch LCD TN  1440 x 900

GPU: RTX 2070 (be oc)

IPS tipo monitoriai geriausiai saugo akis. 144 hz ir daugiau čia labiau skirta žaidimams nei namų, darbo naudojimui. Aš turiu ips jau daug metų, tikrai užtenka viskam

Jo aš šjp gamingui ir imčiau bet tuo pačiu aš karts nuo karto žiūriu yt, filmus ir pnš.

46 minutes prieš, Michael_Scott parašė:

Negalvojai apie 2-3 monitorius? Ar tau būtinai 1?

Tai kad nlb būtu pasirinkimo už 350 ir šjp nežinau man pilnai vieno užtenką ir tas tarpas būtų vidurį kuris man meh. ir ašk main problem mažas stalas tai nebent ateitį... ir šjp aš dabar galvoju imt arba monitorių jei atsiras geras pasiūlymas arba vairą logitech g29 nes užsikabinau ant racing žaidimų, tai jei imu db vairą tai paskiau vistiek pirksiu po poros mėn monitorių, bet aišku mažu praeis tas hype ant racing žaidimų ir bus numestas tas vairas, tai net nežinau siūlykit savo jei patenkinti savais arba jei žinot gerų su gerais atsiliepimais...

40 minutes prieš, manner parašė:

https://www.topocentras.lt/monitorius-msi-gaming-curved-27-optix-g27c4-165-hz.html

Nupirkau šitą, žiauriai patiko. Turi game mode funkciją, gali pasirinkt geiminimui, fps ir ttp. Puikiai su rx 580 korta dirba. 

galvojau imt kažką panašaus bet meh... daug blogų atsiliepimų apie tuos msi monitorius ašk nevisus bet visvien...

45 minutes prieš, Tks89 parašė:

Jo aš šjp gamingui ir imčiau bet tuo pačiu aš karts nuo karto žiūriu yt, filmus ir pnš.

Tai kad nlb būtu pasirinkimo už 350 ir šjp nežinau man pilnai vieno užtenką ir tas tarpas būtų vidurį kuris man meh. ir ašk main problem mažas stalas tai nebent ateitį... ir šjp aš dabar galvoju imt arba monitorių jei atsiras geras pasiūlymas arba vairą logitech g29 nes užsikabinau ant racing žaidimų, tai jei imu db vairą tai paskiau vistiek pirksiu po poros mėn monitorių, bet aišku mažu praeis tas hype ant racing žaidimų ir bus numestas tas vairas, tai net nežinau siūlykit savo jei patenkinti savais arba jei žinot gerų su gerais atsiliepimais...

galvojau imt kažką panašaus bet meh... daug blogų atsiliepimų apie tuos msi monitorius ašk nevisus bet visvien...

Jeigu galvoji eiti į simracing pasaulį, neimk g29 ar g920, pats turiu, jausmas geras, bet thrustmasteris už +50 eurų daug geresnis pasirinkimas. Šiaip kai galvosi pirktis prisijunk į simracing subreditą ir ten paklausk žmonių

1 minute prieš, Michael_Scott parašė:

Jeigu galvoji eiti į simracing pasaulį, neimk g29 ar g920, pats turiu, jausmas geras, bet thrustmasteris už +50 eurų daug geresnis pasirinkimas. Šiaip kai galvosi pirktis prisijunk į simracing subreditą ir ten paklausk žmonių

Tai kad čia nesuprasi kuris geriau dauguma šaukia kad g29 geriau dėl pėdalų ir pnš. o man pačiam thrustmaster vairas atrodo geriau nes didesnis skersmuo tai manau patogiau o teip tai kiek žinau tai thrustmaster turi geresnį vairo sukimo mechanizmą nei g29, 1080* sukimo spindulys ar kaip jis ten.

Šjp galvojau imt šita: STEERING WHEEL T300 RS GT nes šitame yra 3 pėdalai, bet vėl kaip ir sakiau visi giria logitech tai kažkaip net nežinau kurį imt ? 

biški info iš reddito:

the G29:

- comes with decent pedals

- is quieter than the T300RS

- comes with leather rim

- 900-degree rotation

- uses gear drive, turning and force feed back is quite notchy

the T300RS:

- comes with crappy pedals

- heats up easily, and the fan is loud

- comes with rubber rim

- 1080-degree rotation

- uses belt drive, turning is smoother, and force feed back is more realistic

Kiek suprantu tuos pėdalus gali biški pamodint nes stockinius gali su pirštais lengvai spaudinėt, tai manau nei vienam nepatinktu vos prielietus pėdalą mašina spaudžia kai su klavetūrą ar tai kontroleriu...

O šeip stickinam prie monikų nes dabar monikas š biški sim racingui reiktu didesnio nei 19inc :D bei aš lošiu csgo, rainbow ir pnš. tai labai gerai būt monikas su 144hz nes dabar toks jausmas jog žaidžiant csgo žmonės išoka labai greitai prieš mane ir aš pastebiu tik po 1sec kažkur... kai jau jibalina į galvą :D grn net nepastebiu jų išlendant iš po kampo man jie atrodo kad telinas jei bėgdami išlenda... ?

(redaguota)
54 minutes prieš, Tks89 parašė:

Tai kad čia nesuprasi kuris geriau dauguma šaukia kad g29 geriau dėl pėdalų ir pnš. o man pačiam thrustmaster vairas atrodo geriau nes didesnis skersmuo tai manau patogiau o teip tai kiek žinau tai thrustmaster turi geresnį vairo sukimo mechanizmą nei g29, 1080* sukimo spindulys ar kaip jis ten.

Šjp galvojau imt šita: STEERING WHEEL T300 RS GT nes šitame yra 3 pėdalai, bet vėl kaip ir sakiau visi giria logitech tai kažkaip net nežinau kurį imt ? 

biški info iš reddito:

the G29:

- comes with decent pedals

- is quieter than the T300RS

- comes with leather rim

- 900-degree rotation

- uses gear drive, turning and force feed back is quite notchy

the T300RS:

- comes with crappy pedals

- heats up easily, and the fan is loud

- comes with rubber rim

- 1080-degree rotation

- uses belt drive, turning is smoother, and force feed back is more realistic

Kiek suprantu tuos pėdalus gali biški pamodint nes stockinius gali su pirštais lengvai spaudinėt, tai manau nei vienam nepatinktu vos prielietus pėdalą mašina spaudžia kai su klavetūrą ar tai kontroleriu...

O šeip stickinam prie monikų nes dabar monikas š biški sim racingui reiktu didesnio nei 19inc :D bei aš lošiu csgo, rainbow ir pnš. tai labai gerai būt monikas su 144hz nes dabar toks jausmas jog žaidžiant csgo žmonės išoka labai greitai prieš mane ir aš pastebiu tik po 1sec kažkur... kai jau jibalina į galvą :D grn net nepastebiu jų išlendant iš po kampo man jie atrodo kad telinas jei bėgdami išlenda... ?

Šiaip nerekomenduočiau g29 nes man asmeniškai tas gear drive labai nervina. Tas klebėjimas visas ir pats force feedback yra silpnokas, šiaip thrustmaster yra geresni, bet rekomenduočiau dėtis atskyrai visą, koks biudžetas, dėl įdomumo paieškočiau rigo gero. O šiaip jo, 19 in monitorius per mažas. Geriausia yra triple monitor arba vr priklauso kas tau labiau patinka.

Redaguota , nario Michael_Scott
(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Michael_Scott parašė:

Šiaip nerekomenduočiau g29 nes man asmeniškai tas gear drive labai nervina. Tas klebėjimas visas ir pats force feedback yra silpnokas, šiaip thrustmaster yra geresni, bet rekomenduočiau dėtis atskyrai visą, koks biudžetas, dėl įdomumo paieškočiau rigo gero. O šiaip jo, 19 in monitorius per mažas. Geriausia yra triple monitor arba vr priklauso kas tau labiau patinka.

vavava vr tai manau tikrai pirksiu vietoi triple monikų :D nes žėjau per yt kai žaidžia asseto corsa ir pnš. su vr tai wow krč žiauru yra kai gerai atrodo. O šjp nežinau vairą tai pirksiu vistiek td jaučiu thrustmaster su gear boxu ir reiks modus nusipirkt į pedalus, hand brake gal pasiimsiu ir ant galo mažu cockpit susirinksiu arba gal rasiu pigų kokį nes šjp mačiau per skelbiu.lt yra krč viens kitas cockpitas su vairu bet ten jau su logitech arba tiesiog be vairo bet irgi 300eu kažkur jei su viskuom. Bet vėl gi negali čia baisei galvot nes ši mėn dirbau dar tik 4dienas ir vėl gavau karantininių atostogų sav... tai už šį mėn ne kažką čia ir gausiu... bet iki kalėdų ar pnš. vistiek daug maž turėsiu susipirkęs, nes dar bumeriui reik numest kelis šimtus eu ant kėbulo ir pnš.

Redaguota , nario Tks89

(redaguota)

Kad monitoriaus response times nėra 1ms, tai gana retai būna minusu, įsikalkit tai į galvą viena karta. 

Labai geras, mano nuomonė, paaiškinimas kodėl :

Citata

Skirtumo tarp ms tokio nera, nes ka gamintojas raso yra idealiom salygom ir siulau net neziuret i tai. Paziurekit review ir matysit, kad realus pikselio persijungimo laikas labai priklauso nuo ivairiu faktoriu ir gali but zymiai ilgesnis. Net itin geri modeliai su IPS panelem arti 1000eur turi gerokai ilgesni nei 1ms ismatuota pixel response time.

144hz monitoriui viskas zemiau 6.9ms yra good enough. Svarbiau ziuret review ir ar nera ghostinimo, ar pixel response nekinta nuo hz (yra kur kinta) ir t.t. ir pan.

Taip kad "1ms" yra meaningless. Prisesk prie kokio, salyginai seno, pg348q ir pasakyk, kad matai blur'a. Abejociau, o pixel response time ten iki 10ms siekia prie tam tikru spalvu...

Kur dar tie visi trash VA su "1ms", kur jis buna tik su uber dideliu overdrive, kada monitorius ghostina - bet gi svarbu jiem, kad 1ms isspaude ant popieriaus.

240hz manau net neiimčiau, nes vis vien tokio didelio skirtumo kaip tarp 60hz ir 144hz nėra. Asmeniškai aš turbūt pasiimčiau viena iš AOC 1440p, tik tau reikia apsipręsti ar tu nori lenkto ar ne.

https://www.1a.lt/p/hp-x27i/85ul - arba gali net imti šita. Jis tik 27", bet 1440p144hz FreeSync ir su IPS panėle.

https://www.varle.lt/monitoriai/acer-ed273urp-69cm-27-wqhd-curved-design-monitorius--10092697.html - arba šis Acer, jei nenori tokio kaip ir gaming išvaizdos monitoriaus. Taip pat 27" FreeSync 1440p144hz IPS.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

55 minutes prieš, darrel. parašė:

Kad monitoriaus response times nėra 1ms, tai gana retai būna minusu, įsikalkit tai į galvą viena karta. 

Labai geras, mano nuomonė, paaiškinimas kodėl :

240hz manau net neiimčiau, nes vis vien tokio didelio skirtumo kaip tarp 60hz ir 144hz nėra. Asmeniškai aš turbūt pasiimčiau viena iš AOC 1440p, tik tau reikia apsipręsti ar tu nori lenkto ar ne.

https://www.1a.lt/p/hp-x27i/85ul - arba gali net imti šita. Jis tik 27", bet 1440p144hz FreeSync ir su IPS panėle.

https://www.varle.lt/monitoriai/acer-ed273urp-69cm-27-wqhd-curved-design-monitorius--10092697.html - arba šis Acer, jei nenori tokio kaip ir gaming išvaizdos monitoriaus. Taip pat 27" FreeSync 1440p144hz IPS.

Tai kad čia nesuprasi su tuo ms ir pnš. kiek žėjau monitorių visi blemba rašo kad turi ghostinga ar dar kokį nors š... tai grn kai loterija išsirenki kokį nors vieną ir perki ir paskiau meldiesi kad nebūtu problemų... :D 

Tokios sumos eina ir blemba dar turi žiūrėt į tai kad nebūt ghostingų ir kitokios magijos...

Šjp aš rizikuočiau su AOC CQ32G1 arba tavo siūlytu Acer ED3 ED273URPBIDPX bet nesinori laukt 6-9dienas :|

o tas hp tai toks vaikiškas atrodo ir jei ten lemputės žalios ant pačio prieko tai wtf... 

(redaguota)
18 minutes prieš, Tks89 parašė:

Tai kad čia nesuprasi su tuo ms ir pnš. kiek žėjau monitorių visi blemba rašo kad turi ghostinga ar dar kokį nors š... tai grn kai loterija išsirenki kokį nors vieną ir perki ir paskiau meldiesi kad nebūtu problemų... :D 

Tokios sumos eina ir blemba dar turi žiūrėt į tai kad nebūt ghostingų ir kitokios magijos...

Šjp aš rizikuočiau su AOC CQ32G1 arba tavo siūlytu Acer ED3 ED273URPBIDPX bet nesinori laukt 6-9dienas :|

o tas hp tai toks vaikiškas atrodo ir jei ten lemputės žalios ant pačio prieko tai wtf... 

Nah, ta AOC pamiršk, perdaug problemų su juo, pats dabar pasiskaičiau. Dėl Acer siuntimo nelabai ką turiu pasiūlyti, vis geriau nei laukti nežinia kiek laiko kol atsiras sandelyje, o ir kai monitorius gana geras, tai why not.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

5 minutes prieš, Tks89 parašė:

Tas acer dabar pažėjau turi didelį black bleedinga ar kai jis ten arba čia tik vienam čiuvakui Screenshot_20200420-014445_Chrome.thumb.jpg.e59acdd07de276817b2e00599edd5545.jpgScreenshot_20200420-014027_Chrome.thumb.jpg.2d2c11c05cf1242f9e96c0efe9dc640f.jpg

Ne ta modelį žiūri, kuri aš pasiūliau, jis apskritai su IPS, o ne VA.

HP Omen 15

7 minutes prieš, darrel. parašė:

Nesvarbu. Joks gamintojas neprilygsta Samsung ir LG ekranams. Acer tuo labiau (tai biudžetinė įmonė). Nors LG kaina nukrenta gan greitai, tai pasiimsi geresnę kokybę nei pirkdamas biudžetinius by default.

7 minutes prieš, darrel. parašė:

Chui snim ? nepastėbau ir šjp to modelio info beveik nerandu net yt nk nerandu tai jokios info apie jį...

6 minutes prieš, NTQ parašė:

Nesvarbu. Joks gamintojas neprilygsta Samsung ir LG ekranams. Acer tuo labiau (tai biudžetinė įmonė). Nors LG kaina nukrenta gan greitai, tai pasiimsi geresnę kokybę nei pirkdamas biudžetinius by default.

Pasiūlyk ką nors iš lg arba samsungo su pnš. Specs ir kaina...

prieš 7 valandas(-ų), NTQ parašė:

Jei nežinojai tai samsung paneles ekrano naudoja pusę kitų firmų iskaitant aoc , apple ir tas pats acer, LG turi savo atskira panele , tai surinkimo kokybė priklauso ne tik nuo paneles ekrano.

$_45.jpg

5 minutes prieš, OwnaGe parašė:

Jei nežinojai tai samsung paneles ekrano naudoja pusę kitų firmų iskaitant aoc , apple ir tas pats acer, LG turi savo atskira panele , tai surinkimo kokybė priklauso ne tik nuo paneles ekrano.

Na vis vien, kalibracija ir kitus dalykus gamintojai daro kaip nori patys. 

HP Omen 15

prieš 7 valandas(-ų), darrel. parašė:

Na vis vien, kalibracija ir kitus dalykus gamintojai daro kaip nori patys. 

+ gamina pagal užsakymą Samsung ir LG, o ne savo nuožiūra. Tai kokybė tikrai skiriasi. Pasižiūrėk į OnePlus 8 Pro is Samsung S20 Ultra, ekranas OnePlus žymiai geresnis nei pačio Samsung, nors toks pats gamintojas, kas ironiška.

@OwnaGetau irgi aktualu tai. Ir žinojau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1828 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...