Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
22 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Monitorius yra maitinamas "iš sienos", iš kompiuterio gauna tik skaitmeninį signalą (arba analoginį, jei naudojama nusenusi VGA jungtis) su vaizdo informacija. Tad maitinimo blokas ir monitorių skaičius nelabai siejasi.

Aš įtariu, jog tavo maitinimo blokas, kuris nebuvo pritaikytas maitinti modernaus build'o žaidimams, dėl grupinio reguliavimo staigiai gavęs didelį kiekį load'o 12V linijoje, nesugebėjo sureguliuoti įtampos kažkurioje linijoje dėl grupinio reguliavimo ir voltažas išėjo už ATX specifikacijos ribų. Tada įsijungė apsauga ir maitinimo bloką išjungė (kas yra geriau nei sukepusi motininė ar vaizdo plokštė :D). O prie to dar prisidėjo tai, kad:

• net ir savo laiku šis maitinimo blokas buvo prastos kokybės,
  • prastos kokybės komponentų susidėvėjimas galimai daro dar didesnę neigiamą įtaką maitinimo bloko performansui, kuris ir taip prastas,
  • viduje susikaupusios dulkės ir to pasekoje aukštesnė temperatūra irgi nepadeda

Be testavimo, atsakyti, ar tai 100% maitinimo blokas, negaliu. Bet kol kas bent jau atrodo, kad problema su juo. O net jeigu ir ne, vis tiek šitas maitinimo blokas turi būti pakeistas kuo greičiau.

Ir šiaip, jei gali, nepirk pigiausio maitinimo bloko. Tavo sistemai pakaks 400W paduotų iš gero maitinimo bloko, bet su atsarga upgrade'ams ateityje imčiau bent 500W. Geresnis ir vos brangesnis už anksčiau aptartą Deepcool būtų Xilence Performance A+ III. Jei gali išleisti dar daugiau, pagriebk dar geresnį be quiet! Pure Power 11. Su pastaruoju nebijočiau įsidėti ir NVIDIA GeForce RTX 2060 Super ;).

#offtopic klausimas, ka siuo metu grajini kol esi uzdarytas karantine ir nelabai kur galima saugiai iseiti?

kaip pameni pas mane irgi group related maitblokis, taciau kita ko visdar veikia beje, rx580 isties taupi gpu. nesiekia 200w kankinimo oc testuose gaminant ir benchmarkuose. na o standartiniu rezimu dar labiau chillina korciuke. po 90-150W.

kaip ir minejo @Tautedorus neimciau group related moderniai sistemai beto daug ka gali nulemt ir elektros isvedziojimai pastate, nedeciau sakykim naujos archoitekturos maitblokio ant vidurines klases sistemos jeigu name senos installiacijos, kas sakykim pas mane taip yra. taigi group related man pakankamai adekvatus variantas, vien del elektros skydines tipo namuose.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

2 minutes prieš, Synthwavez parašė:

#offtopic klausimas, ka siuo metu grajini kol esi uzdarytas karantine ir nelabai kur galima saugiai iseiti?

kaip pameni pas mane irgi group related maitblokis, taciau kita ko visdar veikia beje, rx580 isties taupi gpu. nesiekia 200w kankinimo oc testuose gaminant ir benchmarkuose. na o standartiniu rezimu dar labiau chillina korciuke. po 90-150W.

kaip ir minejo @Tautedorus neimciau group related moderniai sistemai beto daug ka gali nulemt ir elektros isvedziojimai pastate, nedeciau sakykim naujos archoitekturos maitblokio ant vidurines klases sistemos jeigu name senos installiacijos, kas sakykim pas mane taip yra. taigi group related man pakankamai adekvatus variantas, vien del elektros skydines tipo namuose.

Pagrinde lošiau HL: Alyx. Ne vieną kartą perėjau, nes žiauriai patiko ir pranoko expectations bei parodė, kad Valve dar gali išleisti top notch single player game'us. Šiaip, vakarais kokį TF2 pasileidžiu, o jei yra daugiau laiko, pereidinėju Witcher trilogiją. Dar esu bandęs Path of Exile ir FFXIV, tai prie kažkurio iš jų gal grįšiu.

Pas tave lyg Seasonic S12II/M12II? Tokio turbūt dabar nepirkčiau, bet kadangi nėra itin reikli sistema, o ir kokybe jis žymiai geresnis už seną Corsair VS, tai ir problemų nėra. Viename build'e pas mane sukasi Seasonic S12II 430W jau penkis metus -- jokių problemų, jokio triukšmo. Anksčiau ten buvo Corsair CX500, tai po metų subyrėjo aušintuvas :D. Anyway, kadangi pats nusprendžiau pasiimti Seasonic Focus GX-550, nes užkniso dabartinio Corsair TX550M garsas, tai jis pakeis to build'o Seasonic'ą. Na, o jį pasidėsiu kaip atsarginį.

(redaguota)
Prieš 1 valandą, Tautedorus parašė:

Pagrinde lošiau HL: Alyx. Ne vieną kartą perėjau, nes žiauriai patiko ir pranoko expectations bei parodė, kad Valve dar gali išleisti top notch single player game'us. Šiaip, vakarais kokį TF2 pasileidžiu, o jei yra daugiau laiko, pereidinėju Witcher trilogiją. Dar esu bandęs Path of Exile ir FFXIV, tai prie kažkurio iš jų gal grįšiu.

Pas tave lyg Seasonic S12II/M12II? Tokio turbūt dabar nepirkčiau, bet kadangi nėra itin reikli sistema, o ir kokybe jis žymiai geresnis už seną Corsair VS, tai ir problemų nėra. Viename build'e pas mane sukasi Seasonic S12II 430W jau penkis metus -- jokių problemų, jokio triukšmo. Anksčiau ten buvo Corsair CX500, tai po metų subyrėjo aušintuvas :D. Anyway, kadangi pats nusprendžiau pasiimti Seasonic Focus GX-550, nes užkniso dabartinio Corsair TX550M garsas, tai jis pakeis to build'o Seasonic'ą. Na, o jį pasidėsiu kaip atsarginį.

kaip cia suprast 550-650w isleistus S12II psu? dar vienas group related rewampas ar atnaujinta non group related versija?

taipogi jeigu turi discorda atsiusk privacia zinute pakviesiu. kiek pamenu turejau tave steame, taciau kaip matau pasikeitei nickname. 

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

prieš 5 valandas(-ų), Tautedorus parašė:

Aš įtariu, jog tavo maitinimo blokas, kuris nebuvo pritaikytas maitinti modernaus build'o žaidimams, staigiai gavęs didelį kiekį load'o 12V linijoje, nesugebėjo sureguliuoti įtampos kažkurioje linijoje dėl grupinio reguliavimo ir voltažas išėjo už ATX specifikacijos ribų. Tada įsijungė apsauga ir maitinimo bloką išjungė (kas yra geriau nei sukepusi motininė ar vaizdo plokštė :D)

Manau, kad tiesiog jis per laiką susidevėjo, nes, kad neišvilko modernių žaidimų nemanau ar galėjo būti. Seniau žaisdavau PUBG ir nieko panašaus nebūdavo, o po kažkurio laiko tarpu pasijungus PUBG, nespėdavai nusileisti ant žemės su parašiutu, jau matydavai juodą ekraną ??

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...