Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
8 minutes prieš, Tony_Good parašė:

Esmė tame aš su ja elgiausi normaliai netgi į picerija nuvarem rožė šokoladą buvau nupirkęs jai aš.

tu del tokiu sudu verksleni XD? del sokoladu picu ir t.t.? 

reali istorija vieno is mano pazistamu. kai dar buvau vaikas jie turejo maza dukrele pries apytiksliai ~15metu kai pirmoji dukra is 3 seseru buvo vos gimusi. atrode normali seima bet per tuos 15metu gyvendamas zmogus su zmona savo tiek pasikeite kad net nebeatpazinsi. priejo prie to kad pridave skyrybu metu savo zmona FNTT ir VMI ir t.t. uz neoficialu darba. is paprasto statybininko privataus iki managerio ir statybu imones direktoriaus iskiles turintis muscle car kluba auto vienas is co-ikureju. kuriam uzdrausta net artintis prie seimos namu kuriame gyvena jo buvusioji teismo sprendimu po tevu skyrybu kai vyriausioji dukra pranese apie tevo elgesio piknaudziavima vaiku savivalia. pagalvok kaip jo dukrom augti su mama zinant kad tevas griauna ju gyvenima ypac kai dvi dukros netgi nera 10-12metu amziaus ir auga be vieno is tevu. o tu verksleni del kazkokios vienos panos kuri tau surenge sava teisma. ir zinai kaip sitas seimos suirimas ivyko?-ogi jos buvusiojo iniciatyva nenorint zmonai su juo taikytis radus gruzinijoje viesbutyje atostogu metu kuriame jis buvo uztiktas smaginantis su gruzine.

@Tony_Good perskaityk sita trumpa istorijos pasakojima ir pagalvok i koki suda tu giliniesi ir dar verksleni del tos vieninteles panos. ne pasaulio pabaiga.

Redaguota , nario エーシン

Chestnuts please

(redaguota)
2 minutes prieš, Snoop_John parašė:

Emm.. nesuprantu truputėli - tai ji išsiskyrė dėl to, kad jos mamai tu nepatikai? Ar ir jai nepatikai dėl kažkokių priežasčių?.. 

Tiesiog aš jos nesupratau kam ji išvis su manim bendravo ėjo susitikt.. ?

3 minutes prieš, Snoop_John parašė:

Emm.. nesuprantu truputėli - tai ji išsiskyrė dėl to, kad jos mamai tu nepatikai? Ar ir jai nepatikai dėl kažkokių priežasčių?.. 

Jos mamai taip išeina ?

Redaguota , nario Tony_Good
1 minute prieš, Tony_Good parašė:

Kai kurios moterys bendrauja tik dėl pinigų ir pramogų, o paskui palieka, sugalvodamos belenkokią priežastį. (T.y. draugauja tol, kol iš tavęs yra naudos, o po to kai susiranda kitą, tai susigalvoja sau random priežastis ir parašo) Žinoma, aš pilnos istorijos nežinau, tad ir negaliu nieko pasakyti, ar čia tavo, ar čia jos, ar abiejų, ar iš viso, nei vieno kaltė nebuvo. 

Dabar, Snoop_John parašė:

Kai kurios moterys bendrauja tik dėl pinigų ir pramogų, o paskui palieka, sugalvodamos belenkokią priežastį. (T.y. draugauja tol, kol iš tavęs yra naudos, o po to kai susiranda kitą, tai susigalvoja sau random priežastis ir parašo) Žinoma, aš pilnos istorijos nežinau, tad ir negaliu nieko pasakyti, ar čia tavo, ar čia jos, ar abiejų, ar iš viso, nei vieno kaltė nebuvo. 

Ji dar sakė išvis nėra turėjusi vaikino nu jo poto dar paprašė manęs kad jai vandens atsigerti nupirkciau nupirkau negaila ten tu 50 cnt ar kiek :D galvoju

:DDDDDDDDDDDDD seni nebestūmk. Aš vien šiuose screenshot'uose pamačiau red-flag'ų dėl kurių su šia pana net į draugystę nepulčiau, įskaitant ir gramatiką bei tai kaip ji dėsto savo mintis. Žinoma tai tavo pasirinkimas, gal tokios panos yra kaip tik tavo lygio, taip kad nepriimk kaip įžeidimą, bet kas ir kas ši pana bebūtu, iš to ką matau tose žinutėse niekad neatspėčiau, jog jai 19 metų. 

Realiai tai čia toks tokį rado, match'as kaip filmuose, tobulas tiesiog.

Bendrauti ir eiti susitikti nėra kažkoks romantinis poelgis ar kriminalas, per daug nesigillink į tai. 

• Teigiamai 1
Dabar, cCheerSs parašė:

:DDDDDDDDDDDDD seni nebestūmk. Aš vien šiuose screenshot'uose pamačiau red-flag'ų dėl kurių su šia pana net į draugystę nepulčiau, įskaitant ir gramatiką bei tai kaip ji dėsto savo mintis. Žinoma tai tavo pasirinkimas, gal tokios panos yra kaip tik tavo lygio, taip kad nepriimk kaip įžeidimą, bet kas ir kas ši pana bebūtu, iš to ką matau tose žinutėse niekad neatspėčiau, jog jai 19 metų. 

Bendrauti ir eiti susitikti nėra kažkoks romantinis poelgis ar kriminalas, per daug nesigillink į tai. 

Tai kodėl ji tada leidosi pabučiuoti ? tiesiog per fb radau aš ją zdz va tokios visokios man pasitaikydavo. 

Dabar, Snoop_John parašė:

e51d595c65c3b17bf3e5a87568234a14762.png 

Ir kas čia įvyko? Man šitie jos atsakymai šiaip nelabai patiko. Ką tu ten rašei viršuje? 

Ant jos ten stumiau kad ji žaidė su manim.

Tai kodėl ji tada leidosi pabučiuoti ? tiesiog per fb radau aš ją zdz va tokios visokios man pasitaikydavo. 

Ant jos ten stumiau kad ji žaidė su manim.

Emm.. "Kodėl ji leidosi pabučiuoti"? Nes k*kšė yra ir tiek. Kaip sakiau, tavim naudojosi kol galėjo, po to rado geresnį ir perėjo ant jo. 

1 minute prieš, cCheerSs parašė:

atpirkimo ozi surado. bernas bukas, pana dar bukesne. primena vieno bendradarbio buvusia drauge kurie tebebendrauja nors ta gyvena su britu jaunesniu negu ji pati. vos tik stradalinty pradejo kaip mazas vaikas kai tas norejo ja papizdavoti sykiu su manimi ir pasakiau ko cia veida dangstaisi kaip 12 metu mergaite :D ta iskart karo kirvi padejo man XD o as nesigilindamas jam parasiau pashol ja *Myliu SuperGames.lt*, tegul elgiasi kaip ji mano yra teisinga. as turiu idomesnes veiklos negu gilintis i tos nevisprotes poelgius.

Chestnuts please

1 minute prieš, エーシン parašė:

atpirkimo ozi surado. bernas bukas, pana dar bukesne. primena vieno bendradarbio buvusia drauge kurie tebebendrauja nors ta gyvena su britu jaunesniu negu ji pati. vos tik stradalinty pradejo kaip mazas vaikas kai tas norejo ja papizdavoti sykiu su manimi ir pasakiau ko cia veida dangstaisi kaip 12 metu mergaite :D ta iskart karo kirvi padejo man XD o as nesigilindamas jam parasiau pashol ja *Myliu SuperGames.lt*, tegul elgiasi kaip ji mano yra teisinga. as turiu idomesnes veiklos negu gilintis i tos nevisprotes poelgius.

Pats tu kaip bukas aš išvis merginos nesu turejas ir neturiu patirties kaip elgtis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1708 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...