Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1726 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Prieš 1 valandą, Kukme1steris. parašė:

Sveiki nupirkčiau keletą CSGO skin'ų

1. M4A1-S | Nitro (FN)

2 .M4A1-S | Boreal Forest (FN)

3. M4A1-S | Decimator (FN)

4.  USP-S | Cortex (FN)

5. USP-S | Torque (FN) 

6. AK-47 | Elite Build (FN)

7. FAMAS | Eye of Athena (FN)

Daugiau kaip 60% MP galit nesiūlyti.

Atsiskaitau Swedbank

Ganėtinai "ugly" skin'ai, bet anyway, pabandyk bitskins. tarkim M4A1-S | Nitro (FN) Steam Market ~ 3.10 EUR, bitskins ~ 2 usd ~ 1.70 EUR šiuo metu pigiausias variantas. Ir tai būtų ~ 55%

M4A1-S | Boreal Forest 

• Steam Market ~ 2 EUR
  • bitskins ~ 1.20 EUR ~ 60%
Redaguota , nario akii
7 minutes prieš, akii parašė:

Ganėtinai "ugly" skin'ai, bet anyway, pabandyk bitskins. tarkim M4A1-S | Nitro (FN) Steam Market ~ 3.10 EUR, bitskins ~ 2 usd ~ 1.70 EUR šiuo metu pigiausias variantas. Ir tai būtų ~ 55%

M4A1-S | Boreal Forest 

• Steam Market ~ 2 EUR
  • bitskins ~ 1.20 EUR ~ 60%

Jo žinau kad dèl išvaizdos tikrai nèra gražus, tačiau nesinori į žaidima mesti 30€ del skino ? Del bitskins reiks pabandyti

xPaVWwY.png

(redaguota)
12 minutes prieš, Kukme1steris. parašė:

Jo žinau kad dèl išvaizdos tikrai nèra gražus, tačiau nesinori į žaidima mesti 30€ del skino ? Del bitskins reiks pabandyti

Iš tų skinų jokios naudos, tik kosmetinis virtualus grožis. Ilgesnį laiką pažaidus, jie pradeda erzinti. Bet jeigu tarkim turi daug Steam Wallet'e - tai negaila ;D Vienintelį dalyką, ką aš pirkčiau, tai pin'us, tarkim Howl Pin arba Guardian Elite Pin arba kitokį, pagal kiekvieno skonį, nes "Scoreboard" kiekvienas žaidėjas atidarinėja ganėtinai dažnai, tad tas PIN atrodo gražiai ;D

Aš galiu parduoti tuos skin'us už 60%, bet tau reiktų man sumokėti bent 30% avansą nuo visos sumos ir laukti 7 d. Avansas nebus grąžinamas, jeigu nenorėsi pirkti ;D Jeigu domina - parašyk man. man perkant per market arba bitskins tavo tuos skinus, būtų dar galimybė pasirinkti stickerius ant tų skin'ų arba float value

Redaguota , nario akii
36 minutes prieš, akii parašė:

Iš tų skinų jokios naudos, tik kosmetinis virtualus grožis. Ilgesnį laiką pažaidus, jie pradeda erzinti. Bet jeigu tarkim turi daug Steam Wallet'e - tai negaila ;D Vienintelį dalyką, ką aš pirkčiau, tai pin'us, tarkim Howl Pin arba Guardian Elite Pin arba kitokį, pagal kiekvieno skonį, nes "Scoreboard" kiekvienas žaidėjas atidarinėja ganėtinai dažnai, tad tas PIN atrodo gražiai ;D

Aš galiu parduoti tuos skin'us už 60%, bet tau reiktų man sumokėti bent 30% avansą nuo visos sumos ir laukti 7 d. Avansas nebus grąžinamas, jeigu nenorėsi pirkti ;D Jeigu domina - parašyk man. man perkant per market arba bitskins tavo tuos skinus, būtų dar galimybė pasirinkti stickerius ant tų skin'ų arba float value

Tu kalbi apie tokius kaip 10y. pinus?

xPaVWwY.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1726 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...