Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Prieš 1 valandą, BehindYou parašė:

Sveiki norejau paklaust ar imanoma nemokamai ziuret tv3 ir tv6 HD ?

• jeigu per TV - nusipirk anteną ;D rodys ten 10 ar 15 LT kanalų, su jais kartu ir HD
  • jeigu per PC / Laptop / telefofoną / planšetę - įmanoma, yra toks tinklapis, užsiregistruoji ir gauni 7 d. nemokamas žiūrėjimo, bet minusas, kad jeigu nenori pirkti narystės, turi registruotis kas kart kas 7 dienas ;D yra apie 100 kanalų, įskaitant ir tv1000, rtv, bbc, viasat, baltic sport ir t.t. neatsimenu tikslaus adreso, tik pabaiga yra .uk.co ar .co.uk, pvž. domenas.co.uk ar domenas.uk.co senokai naudojausi, bet tinklapis tikrai veikia
Redaguota , nario akii
3 minutes prieš, akii parašė:
  • jeigu per TV - nusipirk anteną ;D rodys ten 10 ar 15 LT kanalų, su jais kartu ir HD
  • jeigu per PC / Laptop / telefofoną / planšetę - įmanoma, yra toks tinklapis, užsiregistruoji ir gauni 7 d. nemokamas žiūrėjimo, bet minusas, kad jeigu nenori pirkti narystės, turi registruotis kas kart kas 7 dienas ;D yra apie 100 kanalų, įskaitant ir tv1000, rtv, bbc, viasat, baltic sport ir t.t. neatsimenu tikslaus adreso, tik pabaiga yra .uk.co ar .co.uk, pvž. domenas.co.uk ar domenas.uk.co senokai naudojausi, bet tinklapis tikrai veikia

Tai yra antena LRT televizija HD rodo tik kiti ne HD kanalai

prieš 15 valandas(-ų), akii parašė:

Aš TV nežiūriu gal kokie 3 metai. Bet manau, su antena turėtų rodyti visus HD

Tai kam kažką aiškini, kai pats situacijos nežinai?

per DVBT tik LRT ir LRT+ turi HD, apie kitus HD pasvajoti per anteną.

Kiek dabar eina LT kanalų jie visi net netilptų į vieną dažnį kuris paduoda apie 2.4MB/s, kai vienam HD kanalui reikia iki 1MB/s (banguoja srautas dėl rodomo turinio). LRT kanalai telpa viename dažnyje ir jie atsakingi yra už jį todėl ir rodo HD.

Kiti HD tik pas įvairius tiekėjus legalius, jeigu nemokamai nori žiūrėti HD turi galvą turėti ir mokėti ieškoti, jeigu tokios nėra tai teks nelegaliai pirkti iš tam tikrų tiekėjų, kaip Sharazov.

Tik reikia DNS pasikeisti nes LT jie "blokuojami".

Blogas apie Linux, Kompiuterius, Tinklą ir tai kas man įdomu (serverių priežiūros paslauga) - evpro.lt

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Driver007 parašė:

Tai kam kažką aiškini, kai pats situacijos nežinai?

per DVBT tik LRT ir LRT+ turi HD, apie kitus HD pasvajoti per anteną.

Kiek dabar eina LT kanalų jie visi net netilptų į vieną dažnį kuris paduoda apie 2.4MB/s, kai vienam HD kanalui reikia iki 1MB/s (banguoja srautas dėl rodomo turinio). LRT kanalai telpa viename dažnyje ir jie atsakingi yra už jį todėl ir rodo HD.

Kiti HD tik pas įvairius tiekėjus legalius, jeigu nemokamai nori žiūrėti HD turi galvą turėti ir mokėti ieškoti, jeigu tokios nėra tai teks nelegaliai pirkti iš tam tikrų tiekėjų, kaip Sharazov.

Tik reikia DNS pasikeisti nes LT jie "blokuojami".

Yra tokia piršto ilgio antena. Su ja rodo VISUS LT kanalus ir plius dauguma HD. Viso yra 17 kanalų (bent jau Kaune). Galiu net specialiai nueiti pas draugą ir padaryti video arba parašyti tikslų modelį, jeigu taip reikia. Antenos kaina ~ 35 EUR. 

O šiaip, kokia čia "situacija"? labai rimta situacija? ;D :DDDDDDDDDDDD

OP nori žiūrėti nemokamai HD televiziją, tad antena kaip ir netinka, nes ji yra mokama. Jeigu aš gerai "pasiknisčiau" tikrai rasčiau tą tinklapį su 100 nemokamų kanalų be jokių vpn ar dns keitimų. Ir Lietuvoje tas tinklapis gan populiarus ir visiškai nėra blokuojamas. Tamstos šaltiniai ganėtinai skurdūs.

Redaguota , nario akii
(redaguota)
Prieš 1 valandą, akii parašė:

Yra tokia piršto ilgio antena. Su ja rodo VISUS LT kanalus ir plius dauguma HD. Viso yra 17 kanalų (bent jau Kaune). Galiu net specialiai nueiti pas draugą ir padaryti video arba parašyti tikslų modelį, jeigu taip reikia. Antenos kaina ~ 35 EUR. 

O šiaip, kokia čia "situacija"? labai rimta situacija? ;D :DDDDDDDDDDDD

OP nori žiūrėti nemokamai HD televiziją, tad antena kaip ir netinka, nes ji yra mokama. Jeigu aš gerai "pasiknisčiau" tikrai rasčiau tą tinklapį su 100 nemokamų kanalų be jokių vpn ar dns keitimų. Ir Lietuvoje tas tinklapis gan populiarus ir visiškai nėra blokuojamas. Tamstos šaltiniai ganėtinai skurdūs.

HD nuo SD gal neskiri, niekas nerodo per anteną HD kanalų (apart LRT).

image.png.02eca61b90736407cc819031332fdab0.png

Panašu jog būtų prierašas HD?

Davai nueik pas tą draugą ir parodyk, kad nuo antenos eina TV3 HD ir TV6 HD (signalo stiprumą dar parodyk jog tai antena). Kauno rajone dar Pūkas HD turėtų eiti.

Žinau aš tų tiekėjų daug, numečiau einamiausią, dar galima paminėti http://ottglanz.tv/

O autoriui, neseniai atsirado https://go3.live/tv-tiesiogiai.html

Bei testuoja sistemą ir šiuo metu rodo nemokamai: https://gyvai.net/

Su IPTV reikalais jau esu daug metų o tas aiškina savo tiesas, kai net TV nėra buvęs įsijungęs per paskutinius metus ?

Redaguota , nario Driver007

Blogas apie Linux, Kompiuterius, Tinklą ir tai kas man įdomu (serverių priežiūros paslauga) - evpro.lt

(redaguota)
2020-08-08 16:22, Driver007 parašė:

HD nuo SD gal neskiri, niekas nerodo per anteną HD kanalų (apart LRT).

image.png.02eca61b90736407cc819031332fdab0.png

Panašu jog būtų prierašas HD?

Davai nueik pas tą draugą ir parodyk, kad nuo antenos eina TV3 HD ir TV6 HD (signalo stiprumą dar parodyk jog tai antena). Kauno rajone dar Pūkas HD turėtų eiti.

Žinau aš tų tiekėjų daug, numečiau einamiausią, dar galima paminėti http://ottglanz.tv/

O autoriui, neseniai atsirado https://go3.live/tv-tiesiogiai.html

Bei testuoja sistemą ir šiuo metu rodo nemokamai: https://gyvai.net/

Su IPTV reikalais jau esu daug metų o tas aiškina savo tiesas, kai net TV nėra buvęs įsijungęs per paskutinius metus ?

Man nėra jokio tikslo meluoti

IOHBT2a.jpg

QrfIZtw.jpg

Redaguota , nario akii

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...