Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1682 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki turiu šiokį tokį klausimą. 
Iš tiesų iškarto sakau jog nelabai aš ir ieškojau informacijos apie tai internete tai tiesiog čia paklausiu nes labai jau nėra toks ir svarbus bet vis tiek smalsu dėl to.

- Tai klausimas toks : Ar įmanoma jei tarkime aš per ps4 žaisdavau modern warfare ( naujausia ) ir viską ir su tuo pačiu account'u sumesti į battlenet'a ta prasme paskyros progresas kuris buvo per ps4 ( pasijungti per battleNet'a ) 
Ačiū už atsakymą. Geros dienos.

Jei kas nesuprato taip tai tada taip pasakysiu : 
Žaidžiau per ps4 ir gal galima būtų žaisti su tuo pačiu progresu per pc (battlenet? )

3 minutes prieš, BaubasPoLova parašė:

Kažkaip abejoju kad eina, tačiau į battlenet nuėjas turi pažiūrėt gal eina prijungt ps4 acc. Tada gal netyčia ir eitų nes visgi viskas ant activision ten gaunasi.

Vieni rašo kad gavosi kiti ne tai. Tiek kad full game jeigu turi, to negausi ant pc.

Taip šitą tread'a aš skaičiau ir nesupratau labai kaikuriems paeina ir kai kuriems nė ir kaip jie tai pasijunge :D , bet gerai jei tarkime pas mane callofduty.com'e prilinkintas yra ps4 account ? na tai ką man daryt :D ? ( durnas klausimas :D Bet nu ta prasme mind blowing shit. ) 

Kad ir kaip būtų keista bet persikėliau viska :D Dėkui už bandima padėti.

Galite rakinti tema. @Adomas J.

• ALFRED. užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1682 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...