Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1579 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dalinuosi įdomiais filmais su Jumis, laukiu pasiūlymu iš Jūsų koki filma butu verta peržiūrėti.

* Įdomiu filmu sąrašas

* Kariniu filmu sąrašas

* Siaubo filmu sąrašas

Lost Bullet

Rogue city

6 Underground

Baby driver

22 JULY

Burn Out

Geostorm

Town

Hancock 

Bird Box

Triple Fronter

Spenser Confidential

Sąrašas pildomas...

+rep :) 

Redaguota , nario Mozza
Papildyta
6 minutes prieš, taki parašė:

12 metų senumo filmas vis dar yra kažkam įdomus kai 2020 nauji filmai / serialai, ypač Korean serialai laužo reitingus? atsiprašau, bet aš nesuprantu šios temos. Suprasčiau jeigu pavadinimas būtų Įdomių 2020 filmų / serialų sąrašas. Bet ne 12-15 metų senumo.. Trūksta Rocky tavo kolekcijoje:

zmogus sukure idomiu filmu sarasa, savo idomiu filmu sarasa, kodel jis turetu cia buti jeigu jis neidomus? 

prieš 5 valandas(-ų), taki parašė:

12 metų senumo filmas vis dar yra kažkam įdomus kai 2020 nauji filmai / serialai, ypač Korean serialai laužo reitingus? atsiprašau, bet aš nesuprantu šios temos. Suprasčiau jeigu pavadinimas būtų Įdomių 2020 filmų / serialų sąrašas. Bet ne 12-15 metų senumo.. Trūksta Rocky tavo kolekcijoje:

Įkelti filmai yra mano nuožiūra įdomus, kurios galėčiau rekomenduoti kitiems forumo nariams. 
Sąrašas bus pildomas kai prisiminsiu seniau žiūrėtus įdomius filmus ar peržiūrėsiu nauju.

Jus galite rekomenduoti įdomu filma peržiūrėti man, arba susikurti savo forumo tema. Tačiau neigiamu komentaru čia nereikia, diskusija baigta. :) 

(redaguota)
prieš 8 valandas(-ų), Mozza parašė:

Įkelti filmai yra mano nuožiūra įdomus, kurios galėčiau rekomenduoti kitiems forumo nariams. 
Sąrašas bus pildomas kai prisiminsiu seniau žiūrėtus įdomius filmus ar peržiūrėsiu nauju.

Jus galite rekomenduoti įdomu filma peržiūrėti man, arba susikurti savo forumo tema. Tačiau neigiamu komentaru čia nereikia, diskusija baigta. :) 

Tavo logika tokia: paimti visiems žinomus 12-15 metų senumo filmus, sukurti temą Įdomių filmų sąrašas ir juos visus ten sukišti? Nerašyti: Kodėl tas filmas vertas dėmesio 2020 metais (nes jis 12-15 metų senumo)? bet tavo logika: numesti TIK trailer'į ir visi supraskit kaip norit. 

AŠ manau, tu nelabai supranti pačios "Įdomus filmas" sąvokos. Bet tai tik mano nuomonė. Pridėk Matricų, Kaukę (Mask), Žiedų valdovus, Stars Wars, Vienas namuose, Krikštatėvis, ir kitus, sukišk į šitą tema visus 15-20 metų senumo filmus. 

Redaguota , nario taki
prieš 3 valandas(-ų), taki parašė:

Tavo logika tokia: paimti visiems žinomus 12-15 metų senumo filmus, sukurti temą Įdomių filmų sąrašas ir juos visus ten sukišti? Nerašyti: Kodėl tas filmas vertas dėmesio 2020 metais (nes jis 12-15 metų senumo)? bet tavo logika: numesti TIK trailer'į ir visi supraskit kaip norit. 

AŠ manau, tu nelabai supranti pačios "Įdomus filmas" sąvokos. Bet tai tik mano nuomonė. Pridėk Matricų, Kaukę (Mask), Žiedų valdovus, Stars Wars, Vienas namuose, Krikštatėvis, ir kitus, sukišk į šitą tema visus 15-20 metų senumo filmus. 

Komentatoriau :) daugelis iš šiu filmu yra šiu ir (ar) praeitu metu. Traileris aiškiausiai ir paprasčiausiai pasako filmo esmė, kad nereiketu nuobodžiai skaityti ilgas pastraipas. Jeigu turi dar ka pasakyti, einam į pm susikeisim numeriais, o dabar laisvas ;) 

tiek to, nesigilinsiu, tu nelabai supranti, ką aš rašau. štai keletas man patikusių, kurie mano nuomonę 10/10

• The Uncanny Counter ~ 8 serijos. 9ta serija kitais metais. Vienas geriausių Korean serialų iš šių metų. ~ 1 hr trukmės serija
  • Parasite (2019 m.) - vienas iš labiausiai man patikusių 2019 metų filmų. 
  • Wonder Woman 1984 (2020 m.) ~ jeigu patiko pirma dalis, ir jeigu patinka Gal Gadot, filmas tikrai užkabins. 
  • Tenet (2020 m.) - tai nėra kažkas įspūdinto, bet jeigu patiko Source Code, filmas bus vertas dėmesio

• Ir Boss Level (2020 m.) - man asmeniškai, tai geriausiais 2020 m. veiksmo filmas. 

Trailers:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1579 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...