Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi  noriu pranesti apie PROJECTRP savininka.

Taigi zmogus vardu Augustinas kuriam buvo parduotas serveris 2020-10-31 

Zmogus buvo pradzioja patikimas gavau pinigus viskas buvo ok siai dienai gavau refunda 2021-01-15 is Augustino.
Jau kaip dvi dienas sis ponas mane vadina s*ka ur*das ir t.t istisi izeidinejimai ir tolko jokio, paprases jo refundo gavau izulu atsakyma is jo puses noresi pats susigrazinsi ir parasysi i paypala. 
Buvo grasinimai susirasti nusodinti kaip jis tai ivardino ir t.t kuriuos pamatysite nuotraukose.

Mano tikslas su siuo postu parodyti tikro zmogaus veida ir parodyti jo izuluma ir egoistiskuma.

IRODIMAI

7.png

6.png

4.png

5.png

3.png

1.png

2.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

(redaguota)

Sveiki, supergames.lt 2dienas su tuo pačiu piličiu kariaujam pradejo kenkti visam projektui pradejo varyti reikalauti kad ji paiimtume i serveri visus pokalbio irasus viska turiu kam idomu galite kreiptis imesiu ir ivertinsit pačią žmogų kaip pradėjo elgtis mes jam 2h beveik šnekėjom kad mums jo nereikia :D rašykite į discord: Šlageris#8636 imesiu pokalbio irašą su juo :)

uz poras valandu imesiu ir i supergames.lt ka jis kalbejo kaip apgavo ir pnš :D 
ir šeip žmogus be mano sutikimo negali platinti mano nuotrauka ;)

Redaguota , nario Šlageris
(redaguota)
3 minutes prieš, Šlageris parašė:

Sveiki, supergames.lt 2dienas su tuo pačiu piličiu kariaujam pradejo kenkti visam projektui pradejo varyti reikalauti kad ji paiimtume i serveri visus pokalbio irasus viska turiu kam idomu galite kreiptis imesiu ir ivertinsit pačią žmogų kaip pradėjo elgtis mes jam 2h beveik šnekėjom kad mums jo nereikia :D rašykite į discord: Šlageris#8636 imesiu pokalbio irašą su juo :)

uz poras valandu imesiu ir i supergames.lt ka jis kalbejo kaip apgavo ir pnš :D 

Viskas ka tu gali parodyti tik savo smailus ir tai ka as tau sakiau kad ant licenzijos rakto tave apgavau del priezasciu kurias pats zinai ir kaip elgeisi nebijau tavo video ir t.t mano tiklas kad visi zinotu kas toks esi Augustai ir tai paliudyti gali kiti zmones kurie zaide pas tave tavo tikslas tik uzdirbti ir viskas i zmoniu norus neziuri - TAI RODO SITOJE NUOTRAUKOJE TAVO PATS ANTRAS SAVININKAS 

11111.png

Redaguota , nario WaiFaJus
1 minute prieš, WaiFaJus parašė:

Viskas ka tu gali parodyti tik savo smailus ir tai ka as tau sakiau kad ant licenzijos rakto tave apgavau del priezasciu kurias pats zinai ir kaip elgeisi nebijau tavo video ir t.t mano tiklas kad visi zinotu kas toks esi Augustai 

daug projektu esu nupirkes ir nei nuo vieno nesusigrazinau šaibu su visais iki pat dabar sutariam :) o kai pats kenkti pradejai gavai atsako :)

(redaguota)
2 minutes prieš, Šlageris parašė:

daug projektu esu nupirkes ir nei nuo vieno nesusigrazinau šaibu su visais iki pat dabar sutariam :) o kai pats kenkti pradejai gavai atsako :)

tebunie zmones nuspres. manau ne as vienas tai paliudys nera tolko jau shit postinti.
+ Zmones kele tema i fivem bendruomene jas trinate ir slepete vadinasi esate kaltas irodimai cia. Nenustepsiu kad ir cia istrins ir t.t noriu kad visi tai pamatytu.

b.png

d.png

h.png

Papildymas

sss.png

Redaguota , nario WaiFaJus
(redaguota)
14 minutes prieš, WaiFaJus parašė:

tebunie zmones nuspres. manau ne as vienas tai paliudys nera tolko jau shit postinti.
+ Zmones kele tema i fivem bendruomene jas trinate ir slepete vadinasi esate kaltas irodimai cia. Nenustepsiu kad ir cia istrins ir t.t noriu kad visi tai pamatytu.

b.png

d.png

h.png

Papildymas

sss.png

Paaiskinima duok dėl ko jie skundziasi kom apgavau :D kad raso :D tai raso su irodymais su zmoniu kom as jeis apgavau kai pirma kart matau juos :D
pamate zmogus kad projektas pradejo atsistoti prases i projekta o jei ne kenks :D pradejo kenkti ir paskui nuo jo kenkima susigrazinau uz pacio jo nesamones

Redaguota , nario Šlageris
prieš 2 valandas(-ų), Šlageris parašė:

Paaiskinima duok dėl ko jie skundziasi kom apgavau :D kad raso :D tai raso su irodymais su zmoniu kom as jeis apgavau kai pirma kart matau juos :D
pamate zmogus kad projektas pradejo atsistoti prases i projekta o jei ne kenks :D pradejo kenkti ir paskui nuo jo kenkima susigrazinau uz pacio jo nesamones

Tu argumentuok, kas tai buvo per kenkimas kenkėjau. Visiškai tusčiai šneki čia, kažkada buvo pranešta dėl šio asmens su 3sides.lt, matau toliau savo išdaigas kelia, o moderatoriai sėdi ir tyli, toks tas sg community.

lil peep x lil tracy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...