Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Aš jau nuo seniai turiu 4G modema, kuris yra iš Mezon ir turiu vieną klausimą, nes man to pataisyti neišeina. Aš noriu isidėti kito tinklo kortele į šį routerį, bet kai idedu kortele ją nuskenuoja ir paskui bando prisijungti prie Mezon tinklo, bet niekaip neina pasikeisti prie kurio nori prisijungti per nustatymus ir išmeta klaida kad registracija prie tinklo nepavyksta ir tai yra dėl to nes tai ne Mezon kortelė. Bandžiau keisti APN ir nustatyti Manual režima kad kažkaip galima būtų pakeisti tinklą, bet irgi neina nes mane verčia junktis prie Mezon. Nustatymuose galima rasti, kur parašyta kad ISP yra Mezon ir registracija yra neleistina, ir tai yra dėl to nes tai yra kito tinklo kortelė. Šiame routeri yra įrašyta modifikuota versija orginalaus šio gamintojo firmwaro ir manau jeigu kažkaip gaučiau šiam routeriui orginalų firmwarą išeitų tai pakeisti, bet problema yra tai kad ši įmonė kuri gamino šį routerį yra jau sena ir niekaip nerandu atsisiuntimo. Šio routerio modelis yra Volacomm NR3660 LTE CPE LT. Ši įmonė buvo pervadinta prieš daug metų į TurboSpeed. Dar bandžiau surasti kažkokį toola, kad leistų man padėti su šiuo dalyku, bet šio routerio jokia programa nepalaiko ir neina niekaip jo atrišti. Šis modemas veikia tik su Mezon kortelėm, bet manau turėtų veikti ir su bitės kortėlėmis. Bandžiau naudoti Labas, Tele2 ir ežio korteles ant šio routerio, bet niekas neveikė. Mačiau dar ir kiti žmonės bandė naudoti tokį patį routerį ant kitų kortelių, bet jiems irgi nieko nepavyko. Aš manau, kad nebus įmanoma kažką padaryti, bet galbūt kažkas žinos ką daryti. 

(redaguota)

Aš irgi taip galvojau, bet vistiek manau kad jis turėtų palaikyt tuos paprastus dažnius nes kai bandžiau bitės kortele pasėmias iš tevų tei nebendžiau naudotis internetu bet mačiau signalas rodė kad yra tei tikriausia manau kad ta įrašyta sistema pisa prota ir užlokinta nes ten mezonas modifikavo ir prisidėja savo visokių logo. Dar kai įdedu LABAS arba Bitės kortele, matau kad yra bitės apn nustatymai jau paruošti naudot bet ant labas bandžiau naudot juos ir pakeist tik apn bet irgi neišejo.

prieš 4 valandas(-ų), E3ikaZ parašė:

Man rodos modemas nepalaiko kitų dažnių tik mezon. Kadangi kiek žinau Mezon TDD-LTE Band 40 2300MHz~2600 MHz dažnių juostose dirba modemai, žemiau nedirba. O kiti operatoriai naudoja kitokį dažnį nei mezono. Jei kas tiksliau žino pataisykit mane.

Radau kažkokį Export Settings optiona ir dabar turiu faila su visais nustatymais, tei galbūt kažka pabandysiu rast bet dar prisegsiu čia, galbūt kažkas mokės kažką patarti. Kai matau viduje turi kažkokį RT2880 chipa (Čia galbūt kažkoks cpu ar kas pats nežinau)

RT2880_Settings.dat

Pabandysiu parašyt paskui bet neseniai radau kažkoki settings faila tei galbūt čia kažka ras tei numesiu ant šito komentaro.

RT2880_Settings.dat

Redaguota , nario Ax00Ve
prieš 6 valandas(-ų), Ax00Ve parašė:

Aš irgi taip galvojau, bet vistiek manau kad jis turėtų palaikyt tuos paprastus dažnius nes kai bandžiau bitės kortele pasėmias iš tevų tei nebendžiau naudotis internetu bet mačiau signalas rodė kad yra tei tikriausia manau kad ta įrašyta sistema pisa prota ir užlokinta nes ten mezonas modifikavo ir prisidėja savo visokių logo. Dar kai įdedu LABAS arba Bitės kortele, matau kad yra bitės apn nustatymai jau paruošti naudot bet ant labas bandžiau naudot juos ir pakeist tik apn bet irgi neišejo.

Radau kažkokį Export Settings optiona ir dabar turiu faila su visais nustatymais, tei galbūt kažka pabandysiu rast bet dar prisegsiu čia, galbūt kažkas mokės kažką patarti. Kai matau viduje turi kažkokį RT2880 chipa (Čia galbūt kažkoks cpu ar kas pats nežinau)

RT2880_Settings.dat 12 kB · 1 atsisiuntimas

Pabandysiu parašyt paskui bet neseniai radau kažkoki settings faila tei galbūt čia kažka ras tei numesiu ant šito komentaro.

RT2880_Settings.dat 12 kB · 0 atsisiuntimai

Nežinau aš tau rekomenduočiau jį parduot arba numest ir tiesiog pasiimt normalų modemą, kad ir kokį b515, o jei turi normalų modemą tiesiog nebevargt nes beviltiška kadangi jis labai senas

Forumo bernelis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...