Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4920 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

mldc 10/10 gal noretum prie ano projekto prisijungt?

Aš jau projekte, atsiprašau. O koks projektas?

LARG web hosta nupirkciau bet web nemoku kurt

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...
grazu tik tiek kad kitas zmogus kure sita darba, dabar gaila neatsimenu kas nes jis buvo idejas irgi i veba kartu su atsisiustimo nuoruoda tai tikreisiai tu atsisiuntei ir tiek

Ei, ei, ei, nepradėk kitų niekinti nežinodamas pats nieko. Tu dabar nieko neįrodei net. ČIa mapas yra mano, jį esu sukūręs gal prieš du metus (kūriau vienam serveriui). Nesu matęs nieko panašaus, garbės žodis. Galiu prisiekti, kad mapas yra mano, o sukčiauti nesukčiauju ir niekada to nedaryčiau, nes tai yra ne tik negarbinga, bet man net nėra reikalo tai daryti, juk už gražius vaizdus, kito padarytus pačiam maloniau nepasidarys. O tu, šmeižike, pirma normaliai įrodyk, ar bnt jau užduok tokį klausimą, pvz, ar čia tikrai tavo kurtas, arba ar tik tu jo nebūsi parsisiuntęs? Šiaip blogas žmogus esi, jeigu kaltinti iškart esi pratęs. Nu už tavo nuomonę tubūt labiausiai dėkoju. O jeigu sakai, kad yra įkelta jau, duok nuorodą, kenkėjau.

cfeaf3507e2abc0e51a582a5d41f017920.gif
grazu tik tiek kad kitas zmogus kure sita darba, dabar gaila neatsimenu kas nes jis buvo idejas irgi i veba kartu su atsisiustimo nuoruoda tai tikreisiai tu atsisiuntei ir tiek

Ei, ei, ei, nepradėk kitų niekinti nežinodamas pats nieko. Tu dabar nieko neįrodei net. ČIa mapas yra mano, jį esu sukūręs gal prieš du metus (kūriau vienam serveriui). Nesu matęs nieko panašaus, garbės žodis. Galiu prisiekti, kad mapas yra mano, o sukčiauti nesukčiauju ir niekada to nedaryčiau, nes tai yra ne tik negarbinga, bet man net nėra reikalo tai daryti, juk už gražius vaizdus, kito padarytus pačiam maloniau nepasidarys. O tu, šmeižike, pirma normaliai įrodyk, ar bnt jau užduok tokį klausimą, pvz, ar čia tikrai tavo kurtas, arba ar tik tu jo nebūsi parsisiuntęs? Šiaip blogas žmogus esi, jeigu kaltinti iškart esi pratęs. Nu už tavo nuomonę tubūt labiausiai dėkoju. O jeigu sakai, kad yra įkelta jau, duok nuorodą, kenkėjau.

Kas cia ka niekina ir is kur zinot,kad cia tavo darbas?

Kas cia ka niekina ir is kur zinot,kad cia tavo darbas?

Okis, chebra, matėt mano kitus darbus? Visi daryti 100proc. PAGAL MANE. Kaip aš galėčiau taip padaryt. Ką man reikėjo daryti, gal į LATGA-A reikėjo mano darbą kaip meno kūrinį įdėti? Tu Finlay, tu bent įrodyk iš kur, ką? Garantuoju, net vieta bus kita. Jeigu ir tai netikite, galėsiu ir objektus sulyginti ir viską. Nu aš niekad nekopijuoju ir nekopijuočiau, tuo labiau neimčiau kitų darbų. Pats mapinu viską. Krč, dėl jūsų man net gėda, kad taip darote. Nu pasakykite, kaip man dabar Jums įrodyti? Aišku, Jums mapo neduosiu, nes dariau jį ilgai ir jis yra visiškai mano, o ne ko kito... O čia tuoj atsiras durnelių, kurie sakys: Duok mapą, patikėsim, ar ne? Šiaip, žinokit, ne koks jausmas, kai kiti mano, kad darbas ne mano, o nukopijuotas, ir ne tik vienas taip galvoja, bet atsiranda daugiau žmonių, kurie dar prisideda prie tokio žmogaus menkinimo. O jūs, pavyzdžiui galvojat, kad pats kūriau video dėl kažko, ką nuvogiau, dar čia rašau temas, ilgiausius atsakymus, šiaip, ar ne? Galvojat, prašau +rep? Labai klystate, nes reputacijos papildomos i Jūsų už tai, kad Jums rodau savo darbus neprašau. Tai kokia man nauda liktų, jeigu darbas ne mano, o aš dėl to taip stengiuosi? :|

cfeaf3507e2abc0e51a582a5d41f017920.gif
galiu pasakyti tik tiek kad pats sumapinimas neblogai , mintis neblogai bet atvažiavimo nera - 8/10

10/10

ROL1S jeigu neturi ko pasakyti gerau patylėk.Nes tau niekas amžinai nepatinka ir viskas blogai...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4920 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...