Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi. Daug metų žaidžiu įvairiuose serveriuose. Bet vis labai norėjau savo sukurt  nuo nulio. Tad štai gimė įdėja ,bei turiu vizija. Žinau jog sa:mp nebepopuliaru kurt ,bet tai sena mano svajonė. Pavadinimą dar tikslinsiu turbūt. Nesu niekada susidūręs nei su mapinimu nei su skriptais. Tad laukia ilga ir varginanti kelionė. Žinoma ieškosiu patarimu įvairiose platformose bei youtubei. Gal dar jus viena kita patrimą numesit. Serverio veiksmas vyks dykumos kaimeliuose. Tad manau bus gana įdomus bandymas. Užsirašiau pilną sasiuvinį apie projektą pilnas įdėjas ir pan. Bet čia kelsiu ir naujinsiu šia temą palaipsniui. Pirma nusprendžiau pasidaryt map darbus kaip pamatą ,jog viziją būtu aiškesnė žinomą mano map paprasti ne įpatingi nes nesu profas ,praktiškai dirbu vedamas smalsumo kiek toli nueisiu ir ar man kas nors išvis pavyks. :D  Bandysiu per dieną bent po vieną map pasidaryt ir numesiu jūsų teismui :D. O kaip baiksiu su map dalinsiuos savo skript atradimais ir ką išmokau iš jų. Reali tikimybė jog man pavyks 30 procentu tai labai nesijuokit :D Manau su laiku su kiekvienų map darbo pristatymu jums mano vizija bus vis aiškesnė. tai štai ir pirmas map tai būtų SPAWN vieta kur atsiranda užsiregistravę žaidėjai plius autobusu vairuotojų darbas bei automobiliu nuomos punktas. Nežinau nenorėjau labai apkraut bei norėjau išlaikyt mexsikos stiliuką bet manau atetyje ši map papildisiu obijektais... 

Sveiki... Norėčiau pristatyti antra map darbą tai būtų ligoninė šis darbas bus tradicinis kaip ir visuose serveriuose. Šiame darbe žaidėjai galės siūlyti gydimo paslaugas kitems žaidėjams ,bet žinoma bandysiu ji išskirti tuom jog medikai netik gydys ,bet ir pardavinės vaistinėles kurias žaidėjai galės panaudoti jiems reikalingiausiu metu. žinoma sveikatos pažymos ir visa kita irgi bus.   Interierus darysiu atskirai visus tad jų teks palaukti. 

Sveiki: 21.04.10 temos papildymas..

Šį kartą norėčiau pristatyti savo taxi firmą (Darbą) Šiame darbe žaidėjai netik vežios klientus bet ir aprodis naujokams serveri bei pristatinės maistą tiek į namus tiek patiems žaidėjams. Ir dar bus papildomos veiklos kurios kolkas nenoriu atskleisti. Su šiuo map darbu išbandžiau save ir supratau jog sugebu ir namą pastatyt bei ji įrengti... 

Sveiki 2021.04.11 Noriu pristatyt dar viena map su trumpu aprašymu. Šiame map darbe padariau banką ir inkasatorių darbą. Pirma apie banką. Šioje institucijoje bus galima ne tik atsidaryti saskaitas ,mokėti mokesčius ,bet ir bus visų darbų fondai bei miestų biudžetai. Bankas teiks visas tai institucijai skirtas paslaugas. Toliau apie inkasatorių darbą. šis darbas bus priskiriamas prie naujoko darbų, šio darbo atstovai turės gebenti pinigus iš kitų darbų ,maitinimo įstaigų , degalinių ,verslų į banko saugykla. Būtent taip pinigai pasieks darbų fondus bei miestelių biudžetą. Nebunant šio darbo atstovų visa tai atliks automatinė sistema kuri suveiks tam tikra valanda nakti. Dėl įdomumo banko saugykla galės apiplėšti kartelių atstovai kurie konkuruos tarp pusavi bei bei jiems kiš koja reindžiariai bei bei šerifai bei kiti teisėsaugos atstovai. Bent taip isivaizduoju ši darba :D 

Sveiki 21,04,14 papildymas:

Taigi pasistačiau dar viena nuostabų darbą tai butu ,,DYLERIAI"  kadangi šis darbas negali būti oficelus nes jo tikslas prekiauti nelegaliais dalykais. tai nusprendžiau jam atiduoti visą kaimą. Tai šio darbo su pakvėtimu  fondas bus kaip miestelio tad vėl kažkas naujo. Šio darbo darbuotojai ne tik prekiaus nelegaliais ginklais bei narkotikais ,bet ir padirbtais dokumentais PVŽ: Pasas-(pasikeisti tapatybę kaleimo bėgliams bei turintiems ieškomumo lygi galios iki pirmo patikrinimo teisėsaugos) Vairuotojo pažimėjimas - (Šis laikinas dokumentas galios iki atsijungimo.) ir taip toliau visokius kitokius dokumentus kurie turės laikiną galiojimo laiką. Toliau jie apiplėšinės teisėsaugos ginklų sandelius bei teiks amunicija karteliams mainais į narkotikus. Dileriu meiestelije teisėsauga bus neveiksni kaip ir kituose darbo zonose nebent turės išduota orderi patikrinimui ar tam tikro žaidėjo sulaikymui. Būtent taip isivaizduoju šį darbą :)  

Redaguota , nario MGP-LIFE
Pridėtas dar vienas map
1 minute prieš, Kraken^ parašė:

sveikas tikrai puiku kad bandai o kokio tipo projektas

Real Life manau bus bet su karteliais ir kitais meksikai būdingais dalykais kaip narkotikai ir pan. vietoi policijos kokius reindžerius darysiu daug darbo stenksiuos palaikyt tom vietovem budingą atmosfera. o kaip seksis laikas parodis :) 

8 minutes prieš, MGP-LIFE parašė:

Real Life manau bus bet su karteliais ir kitais meksikai būdingais dalykais kaip narkotikai ir pan. vietoi policijos kokius reindžerius darysiu daug darbo stenksiuos palaikyt tom vietovem budingą atmosfera. o kaip seksis laikas parodis :) 

tipo roleplay bandai padaryt?

(redaguota)

Sėkmės tikrai trūksta tokiu serverių kurie darosi nuo 0 ir nekreipk dėmesio jei ką kiti pasakys nieko nepasieksi ar kaip nors, tiesiog daryk nes tu vienas žinai ką padarysi ir kaip žmonės priims tavo darbą ir atsidavima o ne kiti tegu sprendžia kad sukursi koki šuda ar nieko nepadarysi nenuleisk rankų aš bent jau už tave ir laikyk kardana! ?

Ir beje unikalumas slypi paprastume. ;)

Redaguota , nario Justinux19
Pataisiau ką ne taip parašiau.

Norėčiau su jumis pasitart keletą klausimų kurie mane kankina su map'ais. 

1. Pvz isidarbinimo ,ijėjimo į pastata ir panašius pick'up ar kaip jie ten sudėlioti iškart bemapinant ar pask kaip jau su skriptais žaisiuos?

2. interierus geriau kurt aukštai danguje ar po žeme? ir kaip tinkamai parinkt jų buvimo vietą?

3. įvairius vartus ir ivaževimo užtvarus kurie turės po to judėt su komandą ar klvišu iškart susidėt ar geriau irgi prie skriptu pasilikt?

prieš 2 valandas(-ų), MGP-LIFE parašė:

Norėčiau su jumis pasitart keletą klausimų kurie mane kankina su map'ais. 

1. Pvz isidarbinimo ,ijėjimo į pastata ir panašius pick'up ar kaip jie ten sudėlioti iškart bemapinant ar pask kaip jau su skriptais žaisiuos?

2. interierus geriau kurt aukštai danguje ar po žeme? ir kaip tinkamai parinkt jų buvimo vietą?

3. įvairius vartus ir ivaževimo užtvarus kurie turės po to judėt su komandą ar klvišu iškart susidėt ar geriau irgi prie skriptu pasilikt?

1. Skriptinant

2. Nėra skirtumo

3. Iškart 

Zt6kD2l.png
GRP5.LT – tavo gyvenimas GTA V pasaulyje, be ribų!

KAS YRA „GRP“ ?

Oho, tikrai didėles sekmės. Senai kažka tokio bemačiau, kaip pirmi kartai, mappinimai ir ta Ligoninė tai tikrai wow, duodi labai daug motyvacijos pačiam kažka daryti ir kurti. Tikrai visi girdimė - SAMPAS MIRĖ, ta girdime nuo 2014, bet užat beveik neįvienas dėl to niekas nedaro, ir tiesiog taip palieka, visi esame dėkingi betkokiam samp serveriui kuris vis dar palaiko ta sampa, kuria serverius ir pnš, tikrai manau jau laikas pradėti įgyvendinti svajonas, ir pakeisti sampo šūkį kad miršta, į SAMP ATGYJA 2021!

Nežinau kaip čia bus per daug neskubu kolkas. Mapint yra lengvoji dalis bet skriptai bus didžiausias įšūkys bent man. Nedarysiu tradicinių darbų kaip Mechanikai ,fūristai ,picų išvežiotojai ,gaisrininkai... Rasiu jiems elternatyvų. Su kiekvienu map pristatymu papasakosiu apie kiekviena darba ir veiklą žinoma darbų neruks nei naujokam nei su patirtim kurie žais. Bet žinoma kalbėt yra viena o daryt vėl klausimas tad neskubu nei su forumo kurimu nei kuom kitu nebent DC gal susikurt servą ant durniaus gal kas ateis į pagalbą  su mano mažu projektu :D juokas juokais bet AČIŪ už motyvacija bandysiu mapint dažniau ir pasibaigti savo serverio pamatą tada jau žiurėsiuosios pirksiu serverio hostinga ir bandysiu kelt po biški mokintis ir skriptus rašyt ,žinoma ambiciju per daug nepuoselyju jog pavyks. Bet kas nebando šampano negeria. P.S Nepristatinėjų kolkas serverio nes neaišku ar išvis man pavyks. Serverio pilnos vizijos irgi nepateiksiu kol nesusidėliosiu aiškaus senarijo. Nes vis kyla naujos mintis ir vis kaiką keičiu ir dėliojos. Bet jai pavyks tikrai manau bus įdomu nes turiu aišku bet vis tobulinama senraiju dileriams ,karteliams , šerifams ir Reindžeriams. bet apie juos su map papasakosiu... O klasikinis map stilius ir man patinka tad stengsiuosi jį išlaikyti ;)    

Tikiuosi nepavesi, ir tesi projėkta, jeigu reikia ir su Discord serverių galiu padėti, ir su scriptais, ir su hostais, ir su mappinimo pagalba, daugelis sako kad sampas miršta, bet tokiuos kaip tu žinau, ir pats toks esu, ir tikrai sąžinė bentjau manęs nepaves, ir neleis palikti sampo, nebent užsidarytų kad ir kaip bevadinamas ryžinas, ar tas žalias, ar lv, ar Bumerynas, tiesiog šitie serveriai paliko dabartinia samp rinka, ir tikrai tikekimės, kad visiem netruktu įdėjų, ir prisidėtu prie tu dydelių projėktų.

prieš 5 valandas(-ų), BayonV parašė:

Tikiuosi nepavesi, ir tesi projėkta, jeigu reikia ir su Discord serverių galiu padėti, ir su scriptais, ir su hostais, ir su mappinimo pagalba, daugelis sako kad sampas miršta, bet tokiuos kaip tu žinau, ir pats toks esu, ir tikrai sąžinė bentjau manęs nepaves, ir neleis palikti sampo, nebent užsidarytų kad ir kaip bevadinamas ryžinas, ar tas žalias, ar lv, ar Bumerynas, tiesiog šitie serveriai paliko dabartinia samp rinka, ir tikrai tikekimės, kad visiem netruktu įdėjų, ir prisidėtu prie tu dydelių projėktų.

Esu rimtai nusiteikias pasidaryt projektą. Nežinau kiek tai truks  nes darbo išties daug. O kad samp miršta tikrai nemanau nes tik žinau kad kažkas tobulina ir dirba su tuo ,kad samp gyventu. Kažkada galėjome tik pasvajoti jog per telefona galėsime žaist... Manau bus dar nemažai pokyčių samp'e ir visa tai tik pradžia. nežinau kaip bus su Lietuvos rinka bet pasižėjus į užsenio rinką samp tikrai atgimsta ir tobulėja. O aš su mgp-life tikrai rimtai nusiteikiau pasidaryt iki galo šį projektą tik nežinau kiek truks jo kurimas bet visas įdėjas stenksiuos igivendint.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1410 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...