Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, atsirado gudrotas Valėra, kurį manau ir taip visi puikiai žinom, jog prie projektų jam sekasi nekaip. Na, o prie to pačio tai, dar ir pats projekto savininkas žodžiu į žodį nukopijavo ir mano projekto aprašymą. Taip tai nedaug vertas tekstas, bet visvien, tokius žmonės ir tokius projektus verta laikyti paskutinius.

344EC65D-1BA5-4D27-9389-BE7104CA6F15.jpeg

D0F7ABEA-5745-4B23-8DCB-568193EE7992.jpeg

(redaguota)

Žinomas jau senai, bičas rašyt nemoka tai kopijuoja nuo kitų. Nuo manęs irgi ne vieną tekstą nukopijavęs, ir bando kažką tuo įrodyti. Projektas paskutinis š gabalas, man gaila vokės kuris taip sunkiai dirba į nieką... Ir vieną kartą sako va kuriu projektą, o vakar mačiau jau parduot nori. O už grasinimus tu jam pareiškimą parašyk vėl gaus baudą, vėl eis domenus pardavinėti kurių niekas nepirks. :D

Redaguota , nario -Santosas
prieš 1 valandą, LaurynasJ parašė:

Na šiaip čia vienas kreiveisių, netaisyklingiausių ir prasčiausių aprašymų matytų, tai net nežinau ar jam daugiau naudos ar žalos iš jo kopijavimo

Tiesok dėmesio trūkumas žmogui ir viskas tiek galiu pasakyti jai jis būtų rimtas žmogus tai jis taip nerašytų ir nedarytų sau daugiau kritikos man žinai ta tavo kritika gali greitai tau pasidaryti 

prieš 1 valandą, -Santosas parašė:

@#Valius, ką tu čia bandai įrodyti dėliodamas -rep'us? Tu čia tik įrodai kad esi "durnelis" kuris nepriima kritikos.

Tu pirmai į save pažiūrėk protingas atsidaro jai nori kažką man pasakyti būk vyras susitinkam ir realybei ir ten galėsim pažiūrėti kas bus durnelis ar padarytas kaip reikalas žinoma visi kieti kai bazaro negauna arba gruzo į jo širdį kad kitą kartą žinotų ant ko raunesi vaikine ai tu gi protingas žiūrėk eik dar knyga pasiskaityk kad greičiau versti galėtum sėkmės tau bandyti 

5 minutes prieš, #Valius parašė:

Tiesok dėmesio trūkumas žmogui ir viskas tiek galiu pasakyti jai jis būtų rimtas žmogus tai jis taip nerašytų ir nedarytų sau daugiau kritikos man žinai ta tavo kritika gali greitai tau pasidaryti 

Tu pirmai į save pažiūrėk protingas atsidaro jai nori kažką man pasakyti būk vyras susitinkam ir realybei ir ten galėsim pažiūrėti kas bus durnelis ar padarytas kaip reikalas žinoma visi kieti kai bazaro negauna arba gruzo į jo širdį kad kitą kartą žinotų ant ko raunesi vaikine ai tu gi protingas žiūrėk eik dar knyga pasiskaityk kad greičiau versti galėtum sėkmės tau bandyti 

Nenoriu veltis su tavimi į konfliktus, nes tai yra beprasmiška. Bet man įdomu ar tu pats pagauni, supranti savo rašybą ką tu rašai? Ar šiaip iš lempos pili kas tik į galvą šauna. Man versti nieko nereikia, ir nesiruošiu to daryti. Taip kad prieš rašant gerai įsiskaityk ir pagalvok ką komentuoji. Geros tau dienos. :D 

prieš 2 valandas(-ų), Pablas parašė:

Tas veikėjas su negalia yra tai nelabai kažką sakyti galima reikia tokius užjausti , o žaidžia pas jį tik jo draugai arba vaikai , rimti veikėjai niekada net pro adatos plyšį į tokius serverius neis ir savo laiko negaiš.

O tu su savo galva galvoji ką rašai tu didysis kunigas atsirado dabar gal visų pradėsi vadinti tokiais aš tikrai nieko nelaikau nieko pas save o ką tu pavydi kad pas mane žaizda vaikai o pas tave kažkaip lifetown.lt kažkaip viena ten sedejai tai sėdėk toliau pablo nagalu žinovas 

1 minute prieš, -Santosas parašė:

Nenoriu veltis su tavimi į konfliktus, nes tai yra beprasmiška. Bet man įdomu ar tu pats pagauni, supranti savo rašybą ką tu rašai? Ar šiaip iš lempos pili kas tik į galvą šauna. Man versti nieko nereikia, ir nesiruošiu to daryti. Taip kad prieš rašant gerai įsiskaityk ir pagalvok ką komentuoji. Geros tau dienos. :D 

Tau net geros dienos nereik sakyti tu gerau savo galva prasiplauk o paskui sakyk geros tau dienos 

prieš 4 valandas(-ų), LaurynasJ parašė:

Na šiaip čia vienas kreiveisių, netaisyklingiausių ir prasčiausių aprašymų matytų, tai net nežinau ar jam daugiau naudos ar žalos iš jo kopijavimo

Nauda ar žala, koks skirtumas, suprask, jog kopija, tai autoriaus teisių pažeidimas, kadangi aprašymo autorius, aš, jam tikrai nesuteikiau leidimo naudoti to aprašymo. :) O ar jis jam atneš naudos ar žalos, man jokio skirtumo, aš tik dėl teisybės čia, ir dėl to jog apsaugot savo principus. Aš kūriau, tai reiškias mano, o tai kas mano, niekieno kito. Kadangi tavęs nežinau, apie tave nieko nesakau, bet kritikos be argumentų niekas neprašė, ar prašė? Nenoriu pradėt konfliktu, tai ties tuo ir baikim.

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...