Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1094 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

14 minutes prieš, Mantanasas parašė:

Sveiki norėjau paklausti aš dabar 10-oje klasėje jeigu gausiu neigiama iš fizikos ar leis man vasara taisytis ar Manes tsg nepraleis

Sveikas, pasikonsultuok pas klasės auklėtoją, turėtų viską papasakot, tam jie ir skirti ;)

AK-47.LT Counter-Strike // Gaming Community
Discord | WebSIte

• Adomas J. pakeitė pavadinimą į Dėl 10 klasės metinio
prieš 4 valandas(-ų), Mantanasas parašė:

Sveiki norėjau paklausti aš dabar 10-oje klasėje jeigu gausiu neigiama iš fizikos ar leis man vasara taisytis ar Manes tsg nepraleis

Gausi eiti pataisų vasara,jei neisi,ar neišeis išsitaisyti,siūlys eiti į kitą mokyklą.

Kiekvienoje mokykloje suteikia šansą išsitaisyti,nebent jau visiškai nerodai noro turėti tą teigiamą.

(redaguota)
27 minutes prieš, cl4pz parašė:

Gausi eiti pataisų vasara,jei neisi,ar neišeis išsitaisyti,siūlys eiti į kitą mokyklą.

Kiekvienoje mokykloje suteikia šansą išsitaisyti,nebent jau visiškai nerodai noro turėti tą teigiamą.

Nebūtinai, mokyklos suinteresuotos palikti tave savo mokykloje, kadangi tu jiems esi nemažas pinigų krepšelis.

Kalbant apie temos klausimą: žinau atvejų, kai net netaisant neigiamo, nieko nebuvo. Teko pažinoti žmogų, kuris baigė 11 klasę su neigiamu matematikos ir nieko jam nebuvo, toliau 12 kl. mokėsi. 

Redaguota , nario Lipalas

350kb.gif.60acf06a62660bcb545f8147b88ee261.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1094 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...